Naha Hamba Dewa Luisa Piccarreta?

Jalma anu henteu acan nguping perkenalan anu saé pikeun wahyu anu aya dina "Kado Nu Hirup di Badan Ilahi," anu dipercaya ku Yesus ka Luisa kadang-kadang bingung ku rajin anu diidam ku jalma anu ngagaduhan perkenalan ieu: "Kunaon tekenan pisan kana pesen ieu awéwé layu anu hina ti Italia anu tiwas langkung ti 70 taun ka pengker?"

Anjeun tiasa mendakan perkenalan sapertos dina buku, Mahkota Sajarah, Makuta Kasucian, Cahaya Sunah Ku (diterbitkeun ku Vatikan sorangan). Pitunjuk Pikeun Kitab Surga (anu ngagaduhan imprimatur), karya Fr. Joseph Iannuzzi, sareng sumber anu sanés. Ieu ti Kana Luisa sareng Tulisanana:

Luisa lahir dina tanggal 23 April 1865 (dinten Minggu anu St John Paul II engké dinyatakeun salaku Feast Day of Divine Mercy Sunday, numutkeun pamundut Gusti dina tulisan St. Faustina). Anjeunna salah sahiji tina lima putri anu cicing di kota alit Corato, Italia.

Ti taun mimiti na, Luisa kaserang ku setan anu nembongan ka anjeunna dina impian anu pikasieuneun. Hasilna, anjeunna nyéépkeun waktos salami-lami ngadoa Rosario sareng nyungkeun panyalindungan ti para wali. Henteu dugi ka anjeunna janten "Putri Maryam" anu ngimpina tungtungna lirén dina yuswa sabelas. Dina taun salajengna, Yesus mimiti nyarios sacara jero ka anjeunna khususna saatos nampi Komuni Suci. Nalika anjeunna yuswa tilu belas taun, Anjeunna nembongan ka anjeunna dina visi yén anjeunna nyaksian ti balkon imahna. Di dinya, di jalan di handap, anjeunna ningali balaréa sareng prajurit bersenjata anu mingpin tilu tahanan; manehna ngaku Yesus salaku salah sahijina. Nalika Anjeunna dugi ka handapeun balkonna, Anjeunna angkat sareng ngagorowok: "Jiwa, bantosan Kuring! ” Haté pisan terharu, Luisa nawiskeun dirina tina dinten éta salaku korban jiwa dina ngaluarkeun dosa pikeun umat manusa.

Kira-kira umur opat belas taun, Luisa mimiti ngalaman visi sareng aparat Yesus sareng Maryam sareng penderitaan fisik. Dina hiji kasempetan, Yesus nempatkeun makuta cucuk kana sirah na nyababkeun anjeunna kaleungitan kasadaran sareng kamampuan tuang salami dua atanapi tilu dinten. Éta janten fenomena mistis dimana Luisa mimiti hirup dina Ékaristi nyalira salaku "roti sadidinten" na. Iraha anjeunna dipaksa ku ta'atna pikeun ngaku, anjeunna henteu pernah tiasa nyerna dahareun, anu kaluar sababaraha menit saatosna, utuh sareng seger, saolah-olah henteu kantos didahar.

Kusabab éra na sateuacan kulawargana, anu henteu ngartos anu nyababkeun kasangsaraanna, Luisa nyungkeun Gusti nyumputkeun cobaan ieu ti batur. Yesus geuwat nyungkeun pamundutna ku ngantepkeun awakna ngasuh hiji teu bergerak, kaayaan kaku sapertos anu nembongan siga anjeunna maot. Ngan nalika saurang pandita ngadamel tanda Palang dina awakna anu Luisa ngempelkeun deui faksi na. Kaayaan mistis anu luar biasa ieu tetep dugi ka pupusna di 1947-dituturkeun ku pamakaman anu henteu saeutik urusan. Salami waktos éta dina hirupna, anjeunna henteu ngalaman panyakit fisik (dugi ka tunduh kana radang paru-paru tungtungna) sareng anjeunna henteu kantos ngalaman kasurupan, sanaos dikurung dina ranjang alitna genep puluh opat taun.

Ngan sakumaha wahyu anu saé dina Rahmat Ilahi anu diamanahkan ku Yesus ka St. Faustina mangrupikeun Usaha kasalametan terakhir Allah (sateuacan na Kadua Kadua dina rahmat), kitu ogé wahyu-Na ngeunaan Ilahi anu bakal diamanahkeun ka Hamba Allah Luisa Piccarreta Upaya akhir Gusti nyucikeun. Kasalametan jeung kasucian: dua kahayang pamrihna Gusti parantos dipikagaduh pikeun murangkalih-Nya. Tilas mangrupikeun pondasi pikeun dimungkinkeun; sahingga, éta pas pernyataan Faustina janten langkung kawéntar munggaran; tapi, pamustunganana, Gusti henteu kersa ngan ukur yén urang nampi rahmat-Na, tapi yén urang nampi kahirupan-Na nyalira salaku kahirupan urang sahingga janten sapertos Diri-saloba mungkin pikeun makhluk. Nalika wahyu Faustina, nyalira, rutin ngabatalkeun kasucian énggal anyar ieu di Pangéran Ilahi (sapertos anu diwujudkeun ogé seueur mistik anu disatujuan pinuh ku 20thabad), ditinggalkeun ka Luisa janten pamimpin primér sareng "sekretaris" tina "kasucian anyar sareng ketuhanan" (sapertos Paus St. John Paul II nyauran éta). 

Nalika wahyu Luisa pinuh ku ortodok (Garéja na sababaraha kali negeskeun ieu sareng malah disatujuan aranjeunna parantos aya), aranjeunna tetep masihan naon, terus terang, pesen anu paling luar biasa anu tiasa dibayangkeun. Pesen na anu nyababkeun pisan pikiran anu mamang teu ngagoda, sareng ngahiburana ngalakukeunana disebut, tapi pikeun kanyataan yén ngan ukur aya alesan anu lumayan tetep ragu pikeun keaslianana. Sareng pesenna nyaéta: saatosna 4,000 taun persiapan dina sajarah kasalametan sareng 2,000 taun persiapan langkung ngabeledug dina sajarah Garéja, tungtungna Gereja parantos nampi karaton; anjeunna siap nampi kana naon anu ditungtut ku Roh Suci dina waktosna. Henteu aya anu kajujuran pisan tina Eden pisan — kasucian anu ogé Mary, dinikmati dina cara anu langkung sampurna ti malah Adam sareng Hawa -sareng ayeuna sayogi pikeun naros. Kasucian ieu disebut "Hirup di Badan Ilahi." Éta rahmat kurnia. Éta mangrupikeun sadar tina doa "Bapa Kami" dina jiwa, yen Kersa Allah dilakukeun dina anjeun ngan sakumaha anu dilakukeun ku umat suci di Surga. Éta henteu ngagentos salah sahiji pamujaan sareng amalan anu parantos diasihkeun ka Langit-ngorbankeun Sakramén, ngado'a Rosary, puasa, maca Kitab Suci, ngabédakeun diri ka Maryam, ngalaksanakeun karya-karya rahmat, jsb. sauran malah langkung mendesak sareng Maha Agung, sabab ayeuna urang tiasa ngalakukeun sagala hal ieu nganggo cara anu divinized. 

Tapi Yesus ogé parantos nyarios ka Luisa yén Anjeunna teu konten sareng ngan ukur sababaraha jiwa di dieu sareng anu hirup kana kasucian "anyar" ieu. Anjeunna bakal ngalaksanakeun pamrentahanana ngaliwatan dunya dina Era Nu Maha Suci tina Perdamaian Universal. Ngan bakal janten doa "Bapa urang" leres pisan bakal dilaksanakeun; sareng doa ieu, doa pangageungna anu kantos ngado'a, mangrupikeun ramalan anu diucapkeun ku biwir Putra Allah. Karajaan na sumping. Henteu aya sareng teu aya anu tiasa ngeureunkeunana. Tapi, ngalangkungan Luisa, Isa nyungkeun sadayana urang janten anu ngumumkeun Karajaan ieu; leuwih jéntré ngeunaan Kersa Pangéran (sakumaha Anjeunna parantos nyarioskeun pisan ka Luisa); hirup dina wasiat-Na ku nyalira sahingga nyiapkeun taneuh pikeun pamaréntahanana universal; pasihkeun kahendak Anjeunna ku kituna Anjeunna tiasa masihan kami nyalira. 

"Yesus, kuring percanten ka Anjeun. Mantenna bakal dilakukeun. Kuring masihan anjeun wasiat kuring; punten pasihan abdi kanggo Anjeun.

"Hayu Karajaan anjeun sumping. Kéngingkeun karsa anjeun bakal dilakukeun di Bumi sapertos dipidamelna di Surga. ”

Di handap ieu mangrupikeun kecap-kecap Yesus anu ngemis ka urang kantos gaduh dina pikiran, ati, sareng biwir. (Tingali Dina Luisa sareng Tulisan Her pikeun kasimpulan ringkes dina mistik anu luar biasa tina Luisa sareng status ecclesiastical dina tulisan dirina ayeuna.

Pesen ti Abdi abdi dewa Luisa Piccarreta

Luisa - Creation "Kuring Bogoh ka Anjeun"

Luisa - Creation "Kuring Bogoh ka Anjeun"

Pesen Gusti ngalangkungan ciptaan ...
Maca deui
Luisa - Naon Anu Nyatakeun Iblis

Luisa - Naon Anu Nyatakeun Iblis

Jiwa dina Kersa Ilahi.
Maca deui
Luisa - Era Anyar Damai sareng Cahaya

Luisa - Era Anyar Damai sareng Cahaya

Sakabeh dunya tibalik ka handap, awaiting parobahan, perdamaian, hal anyar.
Maca deui
Naha Luisa Piccarreta Henteu Disatujuan?

Naha Luisa Piccarreta Henteu Disatujuan?

Naha tulisanna tiasa dibaca kalayan aman?
Maca deui
Kitab Suci - Tanya, Néangan, jeung Sambel

Kitab Suci - Tanya, Néangan, jeung Sambel

Gusti parantos nyayogikeun Kado khusus pikeun generasi ieu ... pikeun anjeun.
Maca deui
Allah Teu Saha Anjeun Mikir

Allah Teu Saha Anjeun Mikir

Dina ngantepkeun Gusti mikanyaah anjeun ...
Maca deui
Luisa - Guligah Umum

Luisa - Guligah Umum

Kuring bakal nganyarkeun dunya ku pedang, seuneu, sareng cai ...
Maca deui
Dina Luisa sareng Tulisan Her

Dina Luisa sareng Tulisan Her

A juru warta pikeun kali ieu.
Maca deui
Luisa - Karyaan Roh Interior

Luisa - Karyaan Roh Interior

Tanpa kaaslian, karya urang parantos maot.
Maca deui
Luisa sareng Perhatosan

Luisa sareng Perhatosan

Lalaki bakal ningali dirina leungit.
Maca deui
Turunna Kersa Ilahi

Turunna Kersa Ilahi

Perhatosan ogé bakal mawa berkah.
Maca deui
Luisa - Bangsa-Bangsa Bakal Gila

Luisa - Bangsa-Bangsa Bakal Gila

Akting ngalawan diri!
Maca deui
Luisa - Perlindungan Illahi

Luisa - Perlindungan Illahi

Hirup dina Kersa Kuring sareng sieun nanaon.
Maca deui
Luisa - Aranjeunna Taat ka Pamaréntah, tapi Sanés Kuring

Luisa - Aranjeunna Taat ka Pamaréntah, tapi Sanés Kuring

Aranjeunna tetep acuh.
Maca deui
Luisa - Kuring Badé Nyerang Pamingpin

Luisa - Kuring Badé Nyerang Pamingpin

Sababaraha jalma anu tetep bakal cekap ngarobih dunya. 
Maca deui
Luisa Piccarreta - Hayu Urang Teuteup Deui

Luisa Piccarreta - Hayu Urang Teuteup Deui

Ningali Karajaan Kuring diwangun deui, kuring tina kasedihan anu jero kana kabagjaan anu hébat ...
Maca deui
Waktu Waktu Pamulihan

Waktu Waktu Pamulihan

Ngagancangkeun Karajaan Karajaan gumantung ka anjeun.
Maca deui
Luisa Piccarreta - Hiji Anu Hirup Dina Bakal Kuring Bangkit

Luisa Piccarreta - Hiji Anu Hirup Dina Bakal Kuring Bangkit

Naha anjeun hoyong terang iraha nyata kabangkitan jiwa?
Maca deui
Anyar jeung Ilahi Suci

Anyar jeung Ilahi Suci

Datangna Karajaan Allah di bumi, pikeun minuhan doa Bapa Kami sorangan, sanés ...
Maca deui
Luisa Piccarreta - Nyepetkeun datangna Karajaan

Luisa Piccarreta - Nyepetkeun datangna Karajaan

Yesus ngémutan Luisa sareng urang sadayana: "Ku sabab éta, anjeun — neneda, sareng ceurik anjeun terus-terusan: 'Muga Karajaan Fiat anjeun ...
Maca deui
Luisa Piccarreta - Teu Sieun

Luisa Piccarreta - Teu Sieun

Yesus nunjukkeun visi ieu ka Luisa ngeunaan panyalindungan tina Chastisement anu bakal datang: "[Our Lady] ngurilingan di tengah-tengah ...
Maca deui
Luisa Piccarreta - Jaman Cinta Ilahi

Luisa Piccarreta - Jaman Cinta Ilahi

Ngeunaan Era ieu pas subuh di sakumna dunya, Yesus ngungkabkeun ka Luisa: "Sagala bakal dirobih…
Maca deui
Luisa Picarretta - Dina Chastisement

Luisa Picarretta - Dina Chastisement

Isa nyarios: Putri, sadaya anu anjeun tingali [Chastisement] bakal ngawula ngabersihan sareng nyiapkeun kulawarga manusa. Kaributan ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.