Naha Luz de Maria de Bonilla?

Ieu dialuyukeun tina buku anu pang laris, PERHATOSAN: Kasaksian sareng Nubuat tina Panerangan Konsénsi.

Luz de María de Bonilla mangrupikeun mistis Katolik, stigmatist, pamajikan, indung, Orde Katilu Augustinian, sareng nabi ti Costa Rica, ayeuna tinggal di Argentina. Anjeunna tumuwuh dina bumi anu religius kalayan bakti hébat ka Eucharist, sareng nalika murangkalih, ngalaman kunjungan sawarga ti malaikat wali sareng Ibu anu rahayu, anu anjeunna dianggap sahabatna sareng confidants. Taun 1990, anjeunna nampi panyembuhan anu ajaib tina hiji gering, saluyu sareng kunjungan ti Bunda anu Maha Agung sareng panggero anu énggal sareng masarakat pikeun ngabagikeun pangalaman mistik. Moal lami deui anjeunna bakal tumiba kana éstasi anu jero henteu ngan ukur di payuneun kulawargana — salakina sareng dalapan budak, tapi ogé jalma anu caket sareng anjeunna anu mimiti ngumpulkeun pikeun ngado'a; sareng aranjeunna, waktosna, ngadamel cenacle doa, anu ngiring anjeunna dugi ka dinten ieu.

Saatos taun ngantunkeun dirina kana kersaning Gusti, Luz de María mimitian nandangan nyeri tina Palang, anu ku anjeunna mawa dina raga sareng jiwana. Ieu anu mimiti kajantenan, anjeunna dibagi, dina dinten Jumaah: "Gusti kami naros ka kuring upami kuring hoyong ilubiung kana sangsara-Na. Kuring parantos némbalan, teras saatos sadinten terus doa, wengi éta, Kristus tampil ka kuring dina Palang sareng ngabagi tatu-Na. Éta nyeri anu teu tiasa ditulis, sanaos kuring terang yén sanaos nyeri, éta henteu total tina nyeri anu Kristus terus sangsara pikeun umat manusa. "

Waktu 19 Maret 1992, Ibu Rahayu mimiti nyarios sacara teratur ka Luz de María. Ti saprak éta, anjeunna sering nampi dua pesen saminggu sareng dina waktosna, ngan ukur hiji. Suratna asalna dugi salaku wéb internal, dituturkeun ku visi Maryam, anu sumping pikeun ngajelaskeun misi Luz de María. "Kuring henteu kantos ningali kageulisan pisan," Luz nyatakeun penampilan Maryam. "Éta hiji hal anu henteu pernah anjeun tiasa dianggo. Unggal waktos sapertos anu kahiji. ”

Sababaraha bulan saatosna, Mary sareng Saint Michael the Archangel ngenalkeun anjeunna ka Lord Lord dina visi, sareng dina waktuna, Isa sareng Maryam bakal nyarios ka dirina tina acara-acara anu bakal datang, saperti peringatan. Pesanna henteu tina swasta pikeun umum, sareng ku paréntah ilahi, anjeunna kedah komunikasi ka dunya.

Seueur wangsit anu katampi Luz de María parantos atosan, kalebet serangan dina Kembar Menara Kembar di New York, anu diumumkeun ka anjeunna dalapan dinten sateuacanna. Dina pesen, Yesus sareng Mary nyatakeun rasa sedih anu jero pikeun henteu patuh dina hukum Ilahi, anu ngalantarankeun anjeunna pikeun align sareng kalakuan ngalawan Allah. Aranjeunna ngingetkeun dunya kasangsaran anu bakal datang: komunisme sareng puncakna anu datang; perang sareng panggunaan pakarang nuklir; polusi, kalaparan, sareng bala-bala; révolusi, karusuhan sosial, sareng rusak moral; a schism di Garéja; tumiba ékonomi dunya; penampilan umum sareng dominasi dunya Dajjal; minuhan Peringatan, Babah, sareng siksa; gugur tina astéroid, sareng parobahan geografi terestrial, diantara anu sanés pesen. Sadaya ieu sanés pikasieuneun, tapi pikeun pangjurung manusa pikeun ngahudangkeun ka Gusti. Henteu sakabéh pesen Alloh mangrupikeun musibah. Aya ogé proklamasi kebangkitan iman anu sejati, persatuan umat Allah, Triumph of Immaculate Heart Maryam, sareng Triumph akhir Kristus, King of the Universe, nalika moal aya deui divisi, sareng urang bakal aya hiji jalma handapeun Dzat Allah.

Bapa José María Fernandez Rojas tetep di gigir Luz de María janten pamanasna ti saprak mimiti panutan sareng visi na, sareng dua pendeta damel sareng anjeunna permanén. Talatah anu ditampi nyaéta audio dirékam ku dua jalma teras diterjemahkeun ku nun. Hiji imam damel koréksi ejaan, maka anu sanés masihan pesen anu terakhir sateuacan ningalkeun aranjeunna ka situs web, www.revelacionesmarianas.com, hoyong dibagi sareng dunya. Suratna parantos dikumpulkeun jadi buku anu judulna, Karajaan Paduka Datang, sareng tanggal 19 Maret 2017, Juan Abelardo Mata Guevara, SDB, Uskup Titular of Estelí, Nicaragua, masihan aranjeunna Imprimatur of the Church. Surat na dimimitian:

Estelí, Nikaragua, Taun Gusti, 19 Maret 2017

Kasaparan tina Patriarch Saint Joseph

Jilid anu ngandung "PRIVATE PEMBANGUNAN" ti surga, dipasihan ka Luz de María ti taun 2009 dugi ka ayeuna, parantos parantos dibéré kuring pikeun persetujuan énggal. Kuring parantos marios sareng iman sareng perhatosan jilid ieu judulna, THY KINGDOM COME, sareng parantos nyimpulkeun yén éta mangrupikeun panggilan ka umat manusa pikeun mulang ka jalan anu ngalangkungan hirup anu langgeng, sareng yén pesen ieu mangrupikeun bantosan ti surga dina waktos ieu. dimana manusa kedah ati-ati henteu nyasar tina Firman Ilahi. 

Dina unggal wahyu anu dipasihkeun ka Luz de María, Pangéran Yesus Kristus sareng Maha Suci Maryam ngabimbing tangga-tangga, pakaryan, sareng lampah umat-umat Allah dina waktos-waktos ieu umat manusa kedah wangsul deui kana ajaran anu aya dina Kitab Suci.

Pesan dina jilid ieu mangrupikeun risuhan spiritualitas, hikmah ilahi, sareng moral pikeun jalma anu ngabagéakeun aranjeunna sareng iman sareng hungkul, janten kuring nyarankeun yén anjeun maca, tapa, sareng ngalaksanakeun.

Kuring ngumumkeun yén kuring teu mendakan kasalahan doktrin anu nyobian kana iman, moralitas sareng kabiasaan anu hadé, anu kuring masihan ieu publikasi IMPRIMATUR. Kalayan barokah abdi, abdi ngucapkeun pangarep-arep kuring pikeun "Kecap Surga" anu aya di dieu pikeun ngaréspon dina unggal mahluk anu hadé. Abdi naros ka Maryam Virgin, Ibu Gusti sareng Ibu Urang, ngahantunkeun kanggo urang supados wasiat Gusti parantos dikandung

". . . di Bumi sapertos éta di sawarga (Mt, 6:10). ”

IMPRIMATUR

Juan Abelardo Mata Guevara, SDB

Kapala Uskup Estelí, Nicaragua

Ieu di handap aya presentasi anu dipasihkeun ku Luz de María di Katedral Esteril di Nicaragua, kalayan perkenalan anu dipasihkeun ku Uskup Juan Abelardo Mata anu masihan dirina Imprimatur:


Pencét di dieu pikeun ningali pidéo.

Mémang, konsensus internasional sigana mecenghul yén pesen tina Luz de Maria de Bonilla pantes dipertimbangkeun. Aya sababaraha alesan pikeun ieu, anu tiasa diringkeskeun saperti kieu: 

• The Imprimatur tina Garéja Katolik, anu dipasihkeun ku Uskup Juan Abelardo Mata Guevara tina Esteril taun 2017 ka tulisan-tulisan Luz de Maria saatos taun 2009, babarengan sareng pernyataan pribadi anu negeskeun kapercayaan na ka alam gaibna.

• Eusi teologis anu terus-terusan ningkat sareng pedagogi pesen sareng amal ieu.

• Kanyataan yén seueur kajadian anu diprediksi dina pesen ieu (ngabeledug gunung seuneu di tempat-tempat anu khusus, serangan teroris di lokasi-lokasi khusus, sapertos Paris) parantos leres-leres leres.

• Konvergénsi anu deukeut sareng rinci, tanpa petunjuk plagiarism, kalayan pesen ti sumber serius anu sanésna Luz de Maria sigana sacara pribadi teu sadar (sapertos Fr. Michel Rodrigue sareng visi visioner di Heede, Jerman dina waktos katilu Reich).

• Ayana sajumlah kajadian fenomena mistik anu ngiringan Luz de Maria (stigmatization, salib getih ngaluarkeun getih di payuneunana, gambar agama ngaluarkeun minyak). Kadang-kadang ieu di payuneun saksi anu urang gaduh bukti video (tempo di dieu).

Pikeun maca langkung seueur ngeunaan Luz de Maria de Bonilla, tingali buku, PERHATOSAN: Kasaksian sareng Nubuat tina Panerangan Konsénsi.

Pesen ti Luz de Maria de Bonilla

Luz - Anjeun Peryogi Kadaharan Eucharist

Luz - Anjeun Peryogi Kadaharan Eucharist

Waktos ieu sareng acarana nuju nguji anjeun. . .
Maca deui
Luz - Peringatan Gancang Ngadeukeutan

Luz - Peringatan Gancang Ngadeukeutan

Tobat, neneda, nawiskeun kurban sareng puasa. . .
Maca deui
Luz - Bulan Bakal Beureum

Luz - Bulan Bakal Beureum

Jaman anu urgent; jahat teu ngantosan. . .
Maca deui
Luz - Freemasonry parantos lebet ka Bait Allah

Luz - Freemasonry parantos lebet ka Bait Allah

Dajjal geus obah kalawan bébas di Bumi. . .
Maca deui
Luz - Parobihan parantos Dimimitian. . .

Luz - Parobihan parantos Dimimitian. . .

. . . jeung can saeutik nyebut maranehna.
Maca deui
Luz - Jaga Kapercayaan anjeun

Luz - Jaga Kapercayaan anjeun

Amérika bakal oyag. . .
Maca deui
Luz - Tobat sareng Tabah dina Iman

Luz - Tobat sareng Tabah dina Iman

Musibah alam bakal ningkatkeun kakuatan.
Maca deui
Luz - Ngajauhan Jalma Anu Ngahukum Rusuh

Luz - Ngajauhan Jalma Anu Ngahukum Rusuh

Puasa, neneda, ngabédakeun!
Maca deui
Luz - Kali Kacida Serius Anu Datang

Luz - Kali Kacida Serius Anu Datang

Jahat gancang-gancang ngarebut umat manusa.
Maca deui
Luz - Kabingungan Geus Dicekel

Luz - Kabingungan Geus Dicekel

Lebetkeun kana tiiseun batin, jauh tina hal-hal dunya...
Maca deui
PERHATOSAN WWIII KRITIS: Ngadoakeun Lima Pangabdian Saptu Kahiji sareng pikeun Konsérrasi Paus

PERHATOSAN WWIII KRITIS: Ngadoakeun Lima Pangabdian Saptu Kahiji sareng pikeun Konsérrasi Paus

Our Lady of Fatima parantos nyarioskeun ka urang naon anu bakal mawa katengtreman atanapi perang
Maca deui
Luz - Agama Anyar Datang…

Luz - Agama Anyar Datang…

...dijieun ku kituna Dajjal bisa ngadominasi anjeun.
Maca deui
Luz - Barudak Hard-Hearted

Luz - Barudak Hard-Hearted

Anjeun ngalaman buah tina henteu patuh ngeunaan pamundut Indung kuring.
Maca deui
Luz - The Madness of Lalaki

Luz - The Madness of Lalaki

... bakal ngajadikeun barudak kuring succumb kana madness perang.
Maca deui
Luz - The Warnings on Rusia

Luz - The Warnings on Rusia

... jeung duka Yesus.
Maca deui
Luz - Urang aya dina Duka

Luz - Urang aya dina Duka

... keur naon bakal sumebar ka sakuliah dunya.
Maca deui
Luz - Entong Putus Asa dina Berita Saeutikna

Luz - Entong Putus Asa dina Berita Saeutikna

Janten iman anu teu obah.
Maca deui
Luz - Telepon Urgent pikeun Konversi

Luz - Telepon Urgent pikeun Konversi

Nyucikeun diri ku Jisim sareng Getih Putra Ilahi.
Maca deui
Luz - Anjeun geus ngaleuwihan Sodoma jeung Gomora

Luz - Anjeun geus ngaleuwihan Sodoma jeung Gomora

... ngabalukarkeun schism tina Garéja.
Maca deui
Luz - Bakal Aya Babel

Luz - Bakal Aya Babel

Kabingungan sareng huru-hara tina panolakan manusa ka Gusti.
Maca deui
Luz - Ayeuna Waktosna!

Luz - Ayeuna Waktosna!

Nengetan tanda jeung sinyal.
Maca deui
Luz - Rumor Perang…

Luz - Rumor Perang…

... ayeuna ceunah jadi gosip.
Maca deui
Luz - Hormat Hiji

Luz - Hormat Hiji

Anjeun parantos janten umat manusa anu poék anu teu aya kasatiaan ...
Maca deui
Luz - Komunisme maju

Luz - Komunisme maju

... kalawan kabebasan hébat, dibikeun ku manusa sorangan.
Maca deui
Luz - Nyandak ngungsi dina Ark of Kasalametan

Luz - Nyandak ngungsi dina Ark of Kasalametan

... Ngalawan kakuatan ékonomi nu geus diatur pikeun nyebarkeun asa di bumi.
Maca deui
Luz - Konversi nyaéta Kontinyu

Luz - Konversi nyaéta Kontinyu

Éta prihatin unggal moment.
Maca deui
Luz - Datangna ka Ibu Ieu

Luz - Datangna ka Ibu Ieu

Anjeun teu nangtung nyalira.
Maca deui
Luz - Anoint Doorways Anjeun

Luz - Anoint Doorways Anjeun

...sarta pasrah ka Pangersa Ilahi.
Maca deui
Luz - Bumi Bakal Ngamalir Susu sareng Madu

Luz - Bumi Bakal Ngamalir Susu sareng Madu

... kalawan cinta Trinitarian.
Maca deui
Luz - Waktos minuhan Ramalan Agung

Luz - Waktos minuhan Ramalan Agung

Peringatan bakal janten kalakuan anu paling hébat.
Maca deui
Luz - Kawas Menara Babel

Luz - Kawas Menara Babel

Kamanusaan bingung, ngarah ka perbudakan.
Maca deui
Luz - Janten Extension tina Wasiat Ilahi

Luz - Janten Extension tina Wasiat Ilahi

Terus jadi leuwih rohani.
Maca deui
Luz - Nyauran Kuring Siang sareng Peuting

Luz - Nyauran Kuring Siang sareng Peuting

Garéja nuju nuju total schism.
Maca deui
Luz - Kalaparan geus Looming

Luz - Kalaparan geus Looming

Kuring nganuhunkeun anjeun pikeun teras-terasan ngadoa Rosario Suci sareng Chaplet.
Maca deui
Luz - karusuhan asalna tina Ego

Luz - karusuhan asalna tina Ego

Jadi hina.
Maca deui
Luz - Panangan Gusti Teu Tiasa Ngalangkungan

Luz - Panangan Gusti Teu Tiasa Ngalangkungan

... tapi Anjeunna bakal ngabéla murangkalihna.
Maca deui
Luz - Mesin Komunisme

Luz - Mesin Komunisme

Éta parantos naék pikeun ngarendahkeun sareng nindes umat manusa.
Maca deui
Luz de Maria - Anjeun Kedah Ngalawan Ngajaga Iman

Luz de Maria - Anjeun Kedah Ngalawan Ngajaga Iman

Naha anjeun teu ngagaduhan tuangeun? Dupi kalaparan parantos sumping? Ngahurungkeun ka Taqwa Ilahi.
Maca deui
Luz - Ratu Akhir jaman

Luz - Ratu Akhir jaman

The Son of Perdition parantos beraksi.
Maca deui
Luz - Anjeun Badé Balik Ka Hirup Subsistén

Luz - Anjeun Badé Balik Ka Hirup Subsistén

Tapi anjeun henteu nyalira.
Maca deui
Luz - Komunisme maju

Luz - Komunisme maju

Generasi anjeun bakal minuhan kahendak Kami.
Maca deui
Luz - Anjeun Henteu Gancang

Luz - Anjeun Henteu Gancang

Penganiayaan parantos dimimitian. . .
Maca deui
Luz - Waktu Penting Ieu

Luz - Waktu Penting Ieu

Unsur-unsur parantos naék ngalawan manusa.
Maca deui
Luz - Urgency pikeun Intimacy sareng Yesus

Luz - Urgency pikeun Intimacy sareng Yesus

Waktos sesah langkung caket tibatan anu anjeun pikirkeun.
Maca deui
Luz - Nonoman Parantos Murag

Luz - Nonoman Parantos Murag

Ngarobih kana naon anu anjeun kedah.
Maca deui
Luz - Unity Restrains Jahat

Luz - Unity Restrains Jahat

Serikat, anjeun bakal jaya.
Maca deui
Luz - Nyebarkeun Iman Anjeun ka Gusti Allah

Luz - Nyebarkeun Iman Anjeun ka Gusti Allah

Pemurnian umat manusa teras-terasan.
Maca deui
Luz - Anjeun Kedah Tetep Perhatosan

Luz - Anjeun Kedah Tetep Perhatosan

Sabaraha anu hilap kana deukeutna Perhatosan ...
Maca deui
Luz - Jiga Domba Tanpa Domba

Luz - Jiga Domba Tanpa Domba

Jahat teu henti-henti ngeureuyeuh anjeun ...
Maca deui
Luz - Térmométer Interior Kahirupan

Luz - Térmométer Interior Kahirupan

Karya sareng tingkah laku pribadi anjeun.
Maca deui
Gabung sareng kami Salasa, 15 Juni! Livestream Flame of Love Rosary.

Gabung sareng kami Salasa, 15 Juni! Livestream Flame of Love Rosary.

St. Michael ngagero pikeun Poé Doa Global
Maca deui
Luz - Sanés Waktos kanggo Hiburan

Luz - Sanés Waktos kanggo Hiburan

... tapi waktuna pikeun renungan.
Maca deui
Luz - Sanés Akhir Dunya

Luz - Sanés Akhir Dunya

Generasi ieu nuju dimurnikeun.
Maca deui
Luz - Waktos Anu Tangtos pikeun Kamanusaan

Luz - Waktos Anu Tangtos pikeun Kamanusaan

Putra perdition ngantosan kanggo némbongan.
Maca deui
Luz - Diinget ngeunaan Vaksin Taun Kapengker

Luz - Diinget ngeunaan Vaksin Taun Kapengker

Gizi diri ku élmu!
Maca deui
Luz - Sejarah Ngonversi

Luz - Sejarah Ngonversi

Konversi kedah kajantenan ayeuna!
Maca deui
Luz - Generasi Pemurnian

Luz - Generasi Pemurnian

Halangan pangageungna anjeun: buta spiritual.
Maca deui
Luz - Rencana pikeun Ngirangan Bumi

Luz - Rencana pikeun Ngirangan Bumi

Rusuh datang ku panyawat awak sareng roh ...
Maca deui
Luz - Jahat parantos Muzzled Anjeun

Luz - Jahat parantos Muzzled Anjeun

... ngajantenkeun anjeun sieun nyatakeun yén anjeun Pasipatan Ilahi!
Maca deui
Luz - Naon anu anjeun percanten jauh pisan ...

Luz - Naon anu anjeun percanten jauh pisan ...

... langkung caket tibatan anu anjeun pikirkeun.
Maca deui
Luz - Tingali Diri dina Kaleresan

Luz - Tingali Diri dina Kaleresan

Lebetkeun kana tiiseun pedalaman.
Maca deui
Luz - Konversi nyaéta Pribadi

Luz - Konversi nyaéta Pribadi

Entong pasif.
Maca deui
Luz - Nalika Seal Sato datang

Luz - Nalika Seal Sato datang

Saha anu bakal satia ka Putra abdi?
Maca deui
Luz de Maria - Komitmen Setengah Haté Cukup

Luz de Maria - Komitmen Setengah Haté Cukup

Kasucian haté ngadesek.
Maca deui
Luz de Maria - Wabah Anyar Bakal Datang

Luz de Maria - Wabah Anyar Bakal Datang

Balik ka normal sanés kanyataan anjeun.
Maca deui
Luz de Maria - Komunisme maju

Luz de Maria - Komunisme maju

Anjeun buru-buru nuju Dajjal.
Maca deui
Luz de Maria - Panonpoé Tilelep bakal robih

Luz de Maria - Panonpoé Tilelep bakal robih

Peti Perjangjian parantos diwangun.
Maca deui
Luz de Maria - Dina Manipulasi Pikiran

Luz de Maria - Dina Manipulasi Pikiran

Téknologi anyar anu mangaruhan pikiran ...
Maca deui
Luz de Maria - Anjeun Deukeut pisan kana Peristiwa

Luz de Maria - Anjeun Deukeut pisan kana Peristiwa

Puasa ieu bakal hirup dina panyucian.
Maca deui
Luz de Maria - Garéja Bakal Ngoyagkeun

Luz de Maria - Garéja Bakal Ngoyagkeun

Entong sieun, jaga iman anjeun.
Maca deui
Luz de Maria - Kuring Bakal Pondok Waktos

Luz de Maria - Kuring Bakal Pondok Waktos

Poe bakal buru-buru; anjeun kedah nyiapkeun diri.
Maca deui
Luz de Maria - Nyiapkeun Bumi Anjeun

Luz de Maria - Nyiapkeun Bumi Anjeun

Kuring bek kulawarga.
Maca deui
Luz de Maria - Disudut ku Kakuatan Global

Luz de Maria - Disudut ku Kakuatan Global

... nyiapkeun kamanusaan pikeun sacara sukarela nyungkeun tanda sato galak.
Maca deui
Luz de Maria - Panen Ngadeukeutan

Luz de Maria - Panen Ngadeukeutan

... sanés kiamat Final tina Bangsa, tapi pikeun generasi ieu.
Maca deui
Luz de Maria - Aborsi mangrupikeun kajahatan

Luz de Maria - Aborsi mangrupikeun kajahatan

Naha anjeun ngaraoskeun minuhan nubuat jauh?
Maca deui
Luz de Maria - Tetep ngaduruk Lampu Anjeun

Luz de Maria - Tetep ngaduruk Lampu Anjeun

Kuring nyauran anjeun janten bagian tina Sésa Suci.
Maca deui
Luz de Maria - Kamanusaan bakal Nyanghareupan Bencana

Luz de Maria - Kamanusaan bakal Nyanghareupan Bencana

Generasi ieu bakal caket nyanghareupan tés Iman.
Maca deui
Luz de Maria - Jaman Pendekatan Kakurangan

Luz de Maria - Jaman Pendekatan Kakurangan

Nyiapkeun diri pikeun runtuhna ékonomi
Maca deui
Yesus Kristus naroskeun yén Triduum sadunya ieu ditawarkeun dina 12 Désémber ka Our Lady of Guadalupe

Yesus Kristus naroskeun yén Triduum sadunya ieu ditawarkeun dina 12 Désémber ka Our Lady of Guadalupe

Yesus Kristus hoyong sanksi sadunya dina 12 Désémber ...
Maca deui
Luz - Nelepon kana Konversi Mendesak

Luz - Nelepon kana Konversi Mendesak

Langkung seueur ngeunaan Great Shaking ...
Maca deui
Luz de Maria - Gempa Hebat

Luz de Maria - Gempa Hebat

Oyag hébat anu ditepikeun ku Ibu ieu bakal sumping ...
Maca deui
Luz de Maria - Walungan Teu Patuh

Luz de Maria - Walungan Teu Patuh

... anu ngarahkeun manusa ka Dajjal.
Maca deui
Luz - Bangsa-bangsa nuju Nyiapkeun Perang Dunya Katilu

Luz - Bangsa-bangsa nuju Nyiapkeun Perang Dunya Katilu

Kami di dieu pikeun nangtayungan anjeun, tapi anjeun kedah jauh tina kajahatan.
Maca deui
Luz - Walungan Galau

Luz - Walungan Galau

Entong ngantosan tanda-tanda éta aya di tengah anjeun.
Maca deui
Luz - The Dense Fog

Luz - The Dense Fog

Jahat parantos sumebar ka manusa.
Maca deui
Luz de Maria - Ngadamel Reparasi Dinten Ayeuna

Luz de Maria - Ngadamel Reparasi Dinten Ayeuna

Entong tetep pasif.
Maca deui
Luz de Maria - Entong Ngantosan

Luz de Maria - Entong Ngantosan

Sésa Suci abdi dipilih.
Maca deui
Luz de Maria - Kuring Nyiapkeun Anjeun

Luz de Maria - Kuring Nyiapkeun Anjeun

... kanggo naon anu nangtung di gerbang.
Maca deui
Luz de Maria - Ngayak Gandum

Luz de Maria - Ngayak Gandum

Kami nuju diuji.
Maca deui
Luz de Maria - Visi & Refleksi

Luz de Maria - Visi & Refleksi

Kamanusaan, entong nekad!
Maca deui
Luz de Maria -Pamurnian Kamanusaan Gancang

Luz de Maria -Pamurnian Kamanusaan Gancang

Siapkeun diri anjeun! Naon anu bakal kajadian bakal langkung tahan pikeun manusa upami anjeunna tetep ka Allah ...
Maca deui
Naha Urang Teu Tiasa Nyandak "Chip."

Naha Urang Teu Tiasa Nyandak "Chip."

Luz de Maria dina microchip ...
Maca deui
Luz de Maria - Ciptaan nyalira Ngalaksanakeun Ngalawan Manusa

Luz de Maria - Ciptaan nyalira Ngalaksanakeun Ngalawan Manusa

Sangkan manusa bakal balik deui ka Allah sareng ngaku ka Anjeunna.
Maca deui
Luz de Maria - Hirup Moal Bakal Sarua Deui

Luz de Maria - Hirup Moal Bakal Sarua Deui

Henteu sieun: sadaya Legiun Langit ngantosan
Maca deui
Luz de Maria - Kamanusaan Neruskeun Tanpa Ngenalkeun Tanda

Luz de Maria - Kamanusaan Neruskeun Tanpa Ngenalkeun Tanda

Cinta Tritunggal nyusun acara anyar
Maca deui
Luz de Maria - Waktosna "Ayeuna"!

Luz de Maria - Waktosna "Ayeuna"!

Nyiapkeun pikeun Goncang Agung.
Maca deui
Luz de Maria - Tanggung jawab pikeun Dosa Anjeun

Luz de Maria - Tanggung jawab pikeun Dosa Anjeun

Anjeun kedah ningali diri sapertos anjeun.
Maca deui
Luz de Maria - Entong Sieun, Sanaos Jahat Ngariung

Luz de Maria - Entong Sieun, Sanaos Jahat Ngariung

Kuring teu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan ahir dunya, tapi purifikasi generasi ieu.
Maca deui
Luz de Maria - Janten Cinta

Luz de Maria - Janten Cinta

Asih Anak Asih kedah diakui ku barudak anu leres.
Maca deui
Luz de Maria - Kamajuan Komunisme

Luz de Maria - Kamajuan Komunisme

Milarian kekacauan global dina panutup kalaparan.
Maca deui
Luz de Maria - Iblis parantos nyusup ka Garéja

Luz de Maria - Iblis parantos nyusup ka Garéja

Anjeun ayeuna milarian dina waktos anu diprediksi: minuhan wahyu.
Maca deui
Luz de Maria - Tetep dina Siaga Spiritual

Luz de Maria - Tetep dina Siaga Spiritual

Kasakit, bala jeung palem, anu henteu ngan ukur nginféksi awak, tapi ogé sumanget, moal eureun.
Maca deui
Luz de Maria - Anjeun Hirup Dina Tempat Countdown

Luz de Maria - Anjeun Hirup Dina Tempat Countdown

... pikeun sapatemon anjeun sareng anu parantos dijelaskeun pikeun umat manusa.
Maca deui
Luz de Maria - The Dragon is Mobilizing

Luz de Maria - The Dragon is Mobilizing

Perlu dipikabutuh pikeun Ibu ku kuring dicaritakeun salaku Ibu Kamanusaan, Co-redemptrix sareng Mediatrix sadaya kéngingan.
Maca deui
Luz de Maria - Yesus Moal Ninggali Anjeun

Luz de Maria - Yesus Moal Ninggali Anjeun

Jalma-jalma sapertos domba tanpa angon.
Maca deui
Luz de Maria - Virus Ngan Awal

Luz de Maria - Virus Ngan Awal

Umat-umat Allah mendakan dirina di Getsemani.
Maca deui
Luz de Maria - Domba diantara srigala

Luz de Maria - Domba diantara srigala

Gusti urang pikeun tanggal 13 Juni 2020: Jalma Anu dipikacinta: Teruskeun dina jalur konvérsi. Tetep dina cinta kuring, ...
Maca deui
Luz de Maria - Universe in Chaos

Luz de Maria - Universe in Chaos

Kéngingkeun, entong enteng nyandak kecap-kecap anu enteng.
Maca deui
Luz de Maria - Percobaan Moal Reureuh

Luz de Maria - Percobaan Moal Reureuh

Tetep satia di luhur sadayana.
Maca deui
Luz de Maria - Tanggapan

Luz de Maria - Tanggapan

Naha "otoritas kaséhatan di luhur Allah"?
Maca deui
Luz de Maria - Madness Manusa anu Surfacing

Luz de Maria - Madness Manusa anu Surfacing

Perangna nuju ka perang dunya.
Maca deui
Luz de Maria - Kenali Tanda Jaman!

Luz de Maria - Kenali Tanda Jaman!

Nolak "gelombang ideu" ...
Maca deui
Luz de Maria - Perhatosan Deukeut

Luz de Maria - Perhatosan Deukeut

Sholat, sakumaha Act of My Mercy deukeut ka umat manusa ...
Maca deui
Tutuwuhan ubar

Tutuwuhan ubar

Gusti nyiptakeun pangobatan ti bumi, sareng manusa anu bijaksana moal nganggap enteng aranjeunna.
Maca deui
Luz de Maria - Tetep Aman dina Haté Kuring

Luz de Maria - Tetep Aman dina Haté Kuring

Tetep aman henteu hartosna dibébaskeun tina naon anu bakal datang, tapi nyanghareup kedamaian.
Maca deui
Luz de Maria - Dominasi Ngalangkungan Sieun

Luz de Maria - Dominasi Ngalangkungan Sieun

Strategi Masonik parantos direncanakeun pikeun ngadalikeun umat manusa ku kasieun.
Maca deui
Luz de Maria - Ieu Waktos anu Henteu Waktos

Luz de Maria - Ieu Waktos anu Henteu Waktos

Ieu mangrupikeun waktos anu sanés waktos ..
Maca deui
Sanggup ti Ritual Roma pikeun Panguripan Exorcism Uyah sareng Cai

Sanggup ti Ritual Roma pikeun Panguripan Exorcism Uyah sareng Cai

Doa resmi berkah.
Maca deui
Ngalawan Virus sareng Panyakit…

Ngalawan Virus sareng Panyakit…

Ngagunakeun ciptaan Gusti pikeun ningkatkeun kakuatan kekebalan urang.
Maca deui
Rahayu Anggur Kanggo Times of Famine

Rahayu Anggur Kanggo Times of Famine

"Buahna dianggo pikeun tuangeun, sareng daunna kanggo pangubaran." (Yehezkiel 47:12)
Maca deui
Luz de Maria de Bonilla - Doakeun Ngalawan Virus

Luz de Maria de Bonilla - Doakeun Ngalawan Virus

Kami Lady pikeun, 15 Maret 2020: Barudak anu tercinta Hati Anu suci Kula: Kuring ngaberkahan anjeun dina waktos ayeuna nalika umat manusa ...
Maca deui
Luz de Maria de Bonilla - Gunungapi Purify

Luz de Maria de Bonilla - Gunungapi Purify

St Michael the Archangel ka: Barudak, umat manusa bakal kaget ku amukan gunung seuneu anu teu dipikanyaho. Manusa bakal kitu deui ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.