Naha Marco Ferrari?

Taun 1992, Marco Ferrari mimiti rapat sareng réréncangan shalat Rosary dina dinten saptu. Di tanggal 26 Maret 1994, anjeunna nguping hiji sora anu nyarios “Nakal, nyerat!” "Marco, anak sayang, ulah sieun, kuring [indung anjeun] Ibu, nyerat sadayana kanggo sadulur sareng anjeun". Penampilan munggaran "Ibu Asih" salaku gadis umur 15-16, kajantenan dina Juli 1994; taun saatosna, Marco ditugaskeun pesen pribadi kanggo Paus John Paul II sareng Uskup Brescia, anu dikirimkeun anjeunna leres. Anjeunna ogé nampi 11 Rahasia ngeunaan dunya, Italia, penampilan di dunya, balikna Yesus, Garéja sareng Rahasia Katilu tina Fatima.

Ti 1995 dugi ka 2005, Marco parantos katingali stigmata salami saatos nyalungkeun Passion Lord on Good Friday. Sababaraha fenomena ilmiah anu teu jelas anu ogé ditingali di Paratico, kalebet lacrimasi gambar "Indung Asih" ku ayana 18 saksi dina taun 1999, ogé dua mukjijat eokaristik dina taun 2005 sareng 2007, anu kadua dilaksanakeun dina burung panéngga anu aya leuwih ti 100 urang anu hadir. Nalika komisi investigasi diadegkeun dina taun 1998 ku Uskup Brescia Bruno Foresti, Garéja henteu kantos nyandak kalungguhan resmi dina panci, sanaos grup doa Marco parantos diidinan pikeun pendakungan di hiji gereja di keuskupan.

Marco Ferrari kagungan tilu rapat sareng Paus John Paul II, lima sareng Benediktus XVI sareng tilu sareng Paus Francis; kalayan dukungan Garéja resmi, Asosiasi Paratico parantos ngadegkeun jaringan internasional anu saé ngeunaan "Oases the Mother of Love" (rumah sakit barudak, panti asuhan, sakola, bantosan kanggo kusta, tahanan, pecandu narkoba…). Spanduk aranjeunna nembe kaberkahan ku Paus Francis.

Marco terus nampi pesen dina Minggu kaopat unggal bulan, eusi anu kuat ngagabung sareng seueur sumber nubuat nabi anu dipercaya.


Inpo salajengna: http://mammadellamore.it/inglese.htm
http://www.oasi-accoglienza.org/

Pesen ti Marco Ferrari

Marco - Hirup Injil Suci

Marco - Hirup Injil Suci

Doakeun pikeun kameunangan My Immaculate Heart.
Maca deui
Marco - Nampi Roh Suci

Marco - Nampi Roh Suci

Sakumaha Rama geus ngutus Kaula, Kami ogé ngutus anjeun.
Maca deui
Marco Ferrari - Hirup Karya Mercy

Marco Ferrari - Hirup Karya Mercy

Balik deui ka hirup salaku komunitas Kristen munggaran.
Maca deui
Marco - Iblis Ngamuk

Marco - Iblis Ngamuk

Doakeun katengtreman jaya.
Maca deui
Marco - Teundeun Takwa anjeun dina Haté Abdi

Marco - Teundeun Takwa anjeun dina Haté Abdi

Kuring narima sagalana!
Maca deui
Marco - Paké Kado anjeun pikeun Ngaleungitkeun Penderitaan

Marco - Paké Kado anjeun pikeun Ngaleungitkeun Penderitaan

Doakeun anu ditilar ...
Maca deui
Marco - Janten Kado pikeun Sadayana

Marco - Janten Kado pikeun Sadayana

... ku masihan kahirupan Yesus di anjeun ka batur.
Maca deui
Marco - Rukun Kahirupan Spiritual

Marco - Rukun Kahirupan Spiritual

Solat sareng amal, janten iman tiasa otentik.
Maca deui
Marco - Kecap langkung Saeutik

Marco - Kecap langkung Saeutik

... sareng langkung seueur kasaksian.
Maca deui
Marco - Sadayana Disebat Konversi

Marco - Sadayana Disebat Konversi

Ieu waktuna pikeun total nilar.
Maca deui
Marco - Abdi Indung Cinta

Marco - Abdi Indung Cinta

Ngalakukeun karya beton tina cinta sareng amal.
Maca deui
Eduardo - Babadamikeun sareng Tatangga Anjeun

Eduardo - Babadamikeun sareng Tatangga Anjeun

Teu ngahampura masihan setan lawang.
Maca deui
Marco - Yesus Bakal Ngarobih Anjeun

Marco - Yesus Bakal Ngarobih Anjeun

... upami anjeun nampi Anjeunna ngalangkungan doa sareng amal.
Maca deui
Marco - Gusti Di luhur Sagala Hal

Marco - Gusti Di luhur Sagala Hal

Janten rasul Cinta sareng Amal!
Maca deui
Marco Ferrari - Pilih Anu Nuturkeun

Marco Ferrari - Pilih Anu Nuturkeun

Tuturkeun Yesus dina pilihan anjeun.
Maca deui
Marco Ferrari - Balik deui kana Asal-Usul Iman

Marco Ferrari - Balik deui kana Asal-Usul Iman

Tarung, dina waktos-waktos gelap ieu ...
Maca deui
Marco Ferrari - Kana Asih Yesus

Marco Ferrari - Kana Asih Yesus

Tresna ka Anjeunna dina jalma anu sangsara dina awak sareng sumanget.
Maca deui
Marco Ferrari - sesah Ngadeukeutan

Marco Ferrari - sesah Ngadeukeutan

Bakal aya pembagian anu hébat sareng schism di Garéja.
Maca deui
Dihaturkeun dina Naha seer kitu?.