Naha Martin Gavenda?

Saatos Turzovka (1958-1962) sareng Litmanova (1990-1995), désa Dechtice mangrupikeun situs panampian modéren katilu di Slowakia, dimana kajadian anu henteu dijelaskeun sacara ilmiah dimimitian dina 4 Désémber 1994. Nalika balik ka imah ti Minggu Minggu, opat murangkalih anu ngawangkong ngeunaan badé solat ku palang lokal di Dobra Voda nalika salah sahijina ningali panonpoé berputar sareng robih warna. Ngaraos yén ieu tiasa janten tanda, murangkalih mimiti ngadoa Rosario. Martin Gavenda - anu bakalan janten paningali utama aparatasi - ningali cahaya bodas sareng inohong awéwé anu nyarios yén anjeunna hoyong nganggo anjeunna pikeun rencana Gusti. Dina penampilan awéwé anu salajengna, murangkalih naburkeun sosok anu misterius ku cai anu diberkahan, panginten panginten éta setan, tapi awéwé éta henteu ngaleungit. Aparat diteruskeun di Dobra Voda, teras di Dechtice, dimana barudak sanésna ogé mimiti nampi pesen. Tanggal 15 Agustus 1995, awéwé éta ngidentifikasi dirina salaku Mary, Ratu Pitulung.

Téma pokok pesen tina Dechtice, anu teras dugi ka ayeuna, intina sami sareng anu ditampi di situs penampakan anu dipercaya dina sababaraha dasawarsa ka tukang. Aranjeunna negeskeun usaha Sétan pikeun ngancurkeun Garéja sareng sakumna dunya sareng ubar anu dipasihkeun ku Surga: sakramén, Rosario, puasa sareng pangubaran pikeun pelanggaran anu dilakukeun ngalawan Hati Yesus sareng Maryam, tempat perlindungan sareng "ark" pikeun anu satia dina masalah urang kali.

Barudak ditampi sareng dipasihan berkah ku Mgr Dominik Toth ti arkdiocis Trnava-Bratislava, dimana hiji pamariksaan resmi didirihkeun dina 28 Oktober 1998. Teu acan aya pernyataan ngeunaan keaslian aparatur, anu terus diawasi ku Garéja .

Pesen ti Martin Gavenda

Martin - Neneda keur Imam

Martin - Neneda keur Imam

...nu dihina, ditindes jeung dikaniaya.
Maca deui
Martin - The Great Desolation parantos Dimimitian

Martin - The Great Desolation parantos Dimimitian

Éta mangrupikeun perjuangan pamungkas pikeun Iman Katolik anu sajati.
Maca deui
Martin - Dua Haté Nyeri

Martin - Dua Haté Nyeri

... sabab teu cukup tobat.
Maca deui
Martin - The Fetters of perbudakan

Martin - The Fetters of perbudakan

Kabur ka panyalindungan kuring kalayan kapercayaan anu langkung ageung.
Maca deui
Martin - Roh Suci Badé Ngalangkungan Kulawarga

Martin - Roh Suci Badé Ngalangkungan Kulawarga

Kabur ka panyalindungan kuring anu kawasa.
Maca deui
Dihaturkeun dina Naha seer kitu?.