Kunaon Pedro Regis?

Visi pikeun Kami Anguera

Kalayan 4921 pesen anu dituduhkeun ku Pedro Regis ti saprak 1987, awak bahan anu aya hubunganana sareng penampilan di Our Lady of Anguera di Brazil pisan anu ageung. Éta tiasa narik perhatian panulis spesialis sapertos wartawan Italia anu saé dikenal Saverio Gaeta, sareng parantos akhirna janten bahan kajian panjang buku ku panaliti Annarita Magri. Dina glance kahiji, pesen-pesen sigana némbalan (tuduhan ogé sering ditujukeun di jalma-jalma di Medjugorje) dina hal tekenan anu konsisten kana téma sentral anu tangtu: peryogina pikeun ngorbankeun kahirupan hiji sacara lengkep ka Gusti, kasatiaan ka Bumi Magisterium Garéja. pentingna doa, Kitab Suci sareng Eucharist. Nanging, nalika dipertimbangkeun dina jarak anu langkung panjang, pesen Anguera nyentuh kana rupa-rupa mata pelajaran anu henteu cocog sareng ajaran Garéja atanapi wahyu anu disatujuan pribadi. 

Posisi Garéja ka arah penampilan Anguera sacara jelas salah sahiji ati-ati; sakumaha sareng Zaro di Ischia, komisi parantos ngadegkeun pikeun tujuan évaluasi. Nanging, kedahna disebatkeun jabatan na Msgr. Zanoni, Uskup Agung ayeuna tina Feira de Santana, kalayan tanggung jawab diocesan pikeun Anguera, mangrupikeun lega, sapertos anu tiasa katingali tina wawancara pondok ieu (dina basa Portugis sareng sub-judul Italia): klik di dieu

Sareng Uskup Agung Zanoni parantos muncul di masarakat Anguera sareng Pedro Regis, sareng ngaberkahi jamaah.

Éta kedah atra yén eusi pesen ieu teu tiasa gaduh asal usul sabab ortodokologis tega anu ketat. Memang leres yén Dominika Dominika François-Marie Dermine parantos nuduh Pedro Regis dina média Katolik Itali nampi pesen ku "tulisan otomatis." Vaai urang, nyalira, parantos nandalikeun hipotesis ieu sacara langsung sareng ngayakinkeun (klik di dieu). Pikeun ningali Pedro babagi pesen anu anjeunna nampi, klik di dieu.

Dina cek pamariksaan pendapat Fr. Dermine kalayan hormat patarosan umum tina wahyu swasta kontemporer ayeuna, janten écés yén anjeunna ngagaduhan teologis a apriori ngalawan sagala ramalan (sapertos tulisan Fr. Stefano Gobbi) sareng nganggap datangna Éra Damai mangrupikeun pandangan bidaah. Pikeun kamungkinan yén Pedro Regis parantos nyiptakeun ampir 5000 pesen dina salami ampir 33 taun, éta kedah dipenta kumaha motivasi anu tiasa dipilampah pikeun ngalakukeunana. Khususna, kumaha Pedro Regis tiasa ngabayangkeun pesen anu éksténsif # 458, anu anjeunna katampi sacara umum nalika kneeling ampir dua jam tanggal 2 Nopémber 1991? Sareng kumaha anjeunna tiasa nyeratna kana langkung ti 130 lembar kertas anu nomerna sateuacanna, kalayan pesenna lirén sampurna dina tungtung halaman 130? Pedro Regis, nyalira, henteu ogé sadar ngeunaan sababaraha istilah teologi anu dianggo dina pesen. Diperkirakeun yén sakitar 8000 saksi anu hadir, kalebet wartawan TV, kusabab Our Lady of Anguera parantos jangji dinten sateuacana masihan "tanda" kanggo skeptics.

Pesen ti Pedro Regis

Pedro - Konci Ti Leungeun ka Leungeun Bakal Mukakeun Panto pikeun Musuh

Pedro - Konci Ti Leungeun ka Leungeun Bakal Mukakeun Panto pikeun Musuh

Garéja nuju nuju Calvary
Maca deui
Pedro – Haseup Iblis Geus Nyebar

Pedro – Haseup Iblis Geus Nyebar

Ieu bakal jadi waktu pamisahan gandum jeung chaff nu.
Maca deui
Pedro - Penghianat Bakal Ngalikeun

Pedro - Penghianat Bakal Ngalikeun

Gede bakal loba nu teu satia
Maca deui
Pedro - Inget Kaajaiban Dilaksanakeun di Fatimah

Pedro - Inget Kaajaiban Dilaksanakeun di Fatimah

Kontribusi ka Triumph definitif
Maca deui
Pedro - Panto Lega Bakal Dibuka

Pedro - Panto Lega Bakal Dibuka

... ngabalukarkeun mamang diantara barudak miskin kuring.
Maca deui
Pedro - Ulah Ngidinan Iblis Nipu Anjeun

Pedro - Ulah Ngidinan Iblis Nipu Anjeun

... jeung racun deadly tina doktrin palsu
Maca deui
Pedro - Hayu Kahirupan Anjeun Nyarios Leuwih ti Kecap

Pedro - Hayu Kahirupan Anjeun Nyarios Leuwih ti Kecap

Ieu mangrupikeun waktos pikeun kasaksian anjeun anu ikhlas sareng wani.
Maca deui
Pedro - Sadayana Bohong Bakal Ragrag

Pedro - Sadayana Bohong Bakal Ragrag

Ulah leungit harepan
Maca deui
Pedro - Anjeun Badé Milarian Kadaharan Anu Berharga

Pedro - Anjeun Badé Milarian Kadaharan Anu Berharga

... sarta manggihan di sababaraha tempat.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dikaniaya

Pedro - Anjeun Bakal Dikaniaya

Tapi ulah ngantep nu hianat ka iman meunang
Maca deui
Pedro - Masa Depan Perbudakan Agung

Pedro - Masa Depan Perbudakan Agung

Kamanusaan geus nempatkeun mahluk dina tempat nu Nyipta.
Maca deui
Pedro - Jalan Ka Surga

Pedro - Jalan Ka Surga

... nyaéta ngaliwatan Salib.
Maca deui
Pedro - Siki anu ditaburkeun di Baheula Bakal Ngabagéakeun

Pedro - Siki anu ditaburkeun di Baheula Bakal Ngabagéakeun

Gusti bakal meta.
Maca deui
Pedro - Deukeut ka Confesional

Pedro - Deukeut ka Confesional

Sagalana dina kahirupan ieu pas, tapi rahmat Allah dina anjeun bakal langgeng.
Maca deui
Pedro - Dogma bakal dipaliré

Pedro - Dogma bakal dipaliré

Doktrin palsu bakal sumebar.
Maca deui
Pedro - Roti Musuh…

Pedro - Roti Musuh…

... ngan roti. Awak, Getih, Jiwa sareng Ketuhanan aya dina Eucharist nyalira.
Maca deui
Pedro - Pengkhianat Iman Bakal Ngahiji

Pedro - Pengkhianat Iman Bakal Ngahiji

Lalaki kuat bakal murag
Maca deui
Pedro - Serigala Bakal Manggihan Panto Buka

Pedro - Serigala Bakal Manggihan Panto Buka

... aranjeunna bakal narajang.
Maca deui
Pedro - Ulah Ninggalkeun Garéja Yesus Abdi

Pedro - Ulah Ninggalkeun Garéja Yesus Abdi

Ajaran sareng dogma anu leres bakal ditolak...
Maca deui
Pedro - Iblis ngabagi

Pedro - Iblis ngabagi

Gusti bakal ngabangkitkeun lalaki sareng awéwé anu iman ...
Maca deui
Pedro - Domba Bakal Janten Ajag

Pedro - Domba Bakal Janten Ajag

Nyingkahan inovasi anu sumebar ka mana-mana.
Maca deui
Pedro - The Great Vessel Will Go Adrift

Pedro - The Great Vessel Will Go Adrift

... alatan kasalahan komandan.
Maca deui
Pedro - Bakal Aya Kameunangan pikeun Garéja

Pedro - Bakal Aya Kameunangan pikeun Garéja

Wani! Ulah ngajauhan manehna.
Maca deui
Pedro - Eunteung Kabut jeung jaring Palsu

Pedro - Eunteung Kabut jeung jaring Palsu

Ngaliwatan kasalahan tina angon goréng, loba jiwa bakal leumpang nuju hiji jurang spiritual hébat.
Maca deui
Pedro - Iblis Bakal Nimbulkeun Kabingungan Agung

Pedro - Iblis Bakal Nimbulkeun Kabingungan Agung

Ulah katipu. Kabur ti dewa palsu
Maca deui
Pedro - Lalaki Geus Defied nu Nyipta

Pedro - Lalaki Geus Defied nu Nyipta

Ngalieuk gancang.
Maca deui
Pedro - Badai Gede Ngadeukeutan

Pedro - Badai Gede Ngadeukeutan

Ieu waktuna pikeun milih: saha anu anjeun hoyong ngawula?
Maca deui
Pedro - Tong Poho Pelajaran Kapungkur

Pedro - Tong Poho Pelajaran Kapungkur

Tentremkeun haté anjeun sarta tetep satia.
Maca deui
Pedro - Jalma Anu Nyaah Sareng Ngabela Kaleresan Bakal Dibuang

Pedro - Jalma Anu Nyaah Sareng Ngabela Kaleresan Bakal Dibuang

Pamalesan bakal datang ti tahta.
Maca deui
Pedro - Tiiseun Nguatkeun Musuh Gusti

Pedro - Tiiseun Nguatkeun Musuh Gusti

The quagmire ideologi palsu bakal ngabalukarkeun lolong spiritual hébat.
Maca deui
Pedro - Angon Bad bakal muka panto lega

Pedro - Angon Bad bakal muka panto lega

Naon waé anu lumangsung, tetep satia
Maca deui
Pedro - The Broken Key

Pedro - The Broken Key

... moal muka panto bener.
Maca deui
Pedro - Waktos Kabingungan Spiritual Ieu

Pedro - Waktos Kabingungan Spiritual Ieu

Éléh bakal sumping pikeun garéja palsu.
Maca deui
Pedro - Gusti Gancang sareng waktosna parantos sumping…

Pedro - Gusti Gancang sareng waktosna parantos sumping…

... pikeun Mulih Agung.
Maca deui
Pedro - Dinten Bakal Datang Nalika Lalaki Bakal Leumpang…

Pedro - Dinten Bakal Datang Nalika Lalaki Bakal Leumpang…

... kawas nu buta ngarah buta.
Maca deui
Pedro - Divisi Dina Bait Allah

Pedro - Divisi Dina Bait Allah

Musuh bakal meta pikeun mareuman splendor bebeneran.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan nuju ka Abyss of Self-destruction

Pedro - Kamanusaan nuju ka Abyss of Self-destruction

Lalaki geus nyiapkeun eta kalawan leungeun maranéhna sorangan ...
Maca deui
Pedro - Tetep dina cahaya Putra abdi.

Pedro - Tetep dina cahaya Putra abdi.

Ulah ngantepkeun hal-hal dunya ngajauhan anjeun tina jalan anu ku Kami parantos nunjukkeun ka anjeun.
Maca deui
Pedro - Putra Ajag Bakal Akting Kalayan Amarah Agung

Pedro - Putra Ajag Bakal Akting Kalayan Amarah Agung

Neneda keur Garéja
Maca deui
Pedro – Lalaki jeung Awéwé Iman Bakal Leungit Kabébasan

Pedro – Lalaki jeung Awéwé Iman Bakal Leungit Kabébasan

Ngawula ka Yéhuwa kalayan kabagjaan!
Maca deui
Pedro - Lalaki sareng Awéwé Iman bakal Milarian Harta Karun Sajati…

Pedro - Lalaki sareng Awéwé Iman bakal Milarian Harta Karun Sajati…

... tapi harta anu leres bakal disumputkeun.
Maca deui
Pedro - Ulah Ninggalkeun Palajaran Baheula

Pedro - Ulah Ninggalkeun Palajaran Baheula

Kabeneran bakal dipareuman...
Maca deui
Pesen Pedro ngeunaan Great Shipwreck

Pesen Pedro ngeunaan Great Shipwreck

Kapal Agung bakal nyimpang tina palabuhan anu aman ...
Maca deui
Pedro Regis - Nyingkirkeun inovasi anu nyababkeun anjeun kabinasaan…

Pedro Regis - Nyingkirkeun inovasi anu nyababkeun anjeun kabinasaan…

... sarta tetep satia ka Magisterium leres.
Maca deui
Pedro Regis - Bela Yesus…

Pedro Regis - Bela Yesus…

... jeung ajaran Magisterium sabenerna Garéja-Na.
Maca deui
Pedro - Luar Yesus Teu aya Kasalametan.

Pedro - Luar Yesus Teu aya Kasalametan.

Kamanusaan nuju nuju ka jurang karusakan spiritual.
Maca deui
Pedro - Wani!

Pedro - Wani!

Tong ditunda naon anu anjeun kedah laksanakeun dugi ka énjing.
Maca deui
Pedro - Ulah Poho

Pedro - Ulah Poho

Poé hésé bakal datang pikeun Garéja.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Perlu Disembuhkeun

Pedro - Kamanusaan Perlu Disembuhkeun

Pikeun panon manusa, sadayana sigana leungit.
Maca deui
Pedro - Ulah Pundung

Pedro - Ulah Pundung

Balik deui kana bebeneran.
Maca deui
Pedro - Nalika Anjeun Lemah

Pedro - Nalika Anjeun Lemah

...neangan kakuatan dina sacrament of syahadat jeung dina Eucharist.
Maca deui
Pedro - Waktos Balikna Agung

Pedro - Waktos Balikna Agung

Tong ditunda naon anu anjeun kedah laksanakeun dugi ka énjing.
Maca deui
Pedro - Ngan Sajumlah Leutik Bakal Sareng Yesus

Pedro - Ngan Sajumlah Leutik Bakal Sareng Yesus

Anjeun milik Gusti jeung Anjeunna mikanyaah anjeun.
Maca deui
Pedro - Senjata Pertahanan anjeun

Pedro - Senjata Pertahanan anjeun

Doa, Syafaat, Ekaristi, Kitab Suci, Rosario Suci, sareng kasatiaan ...
Maca deui
Pedro - Hurungkeun

Pedro - Hurungkeun

Ngurus kahirupan spiritual anjeun.
Maca deui
Pedro - Panganiayaan hébat bakal sumebar ka mana-mana

Pedro - Panganiayaan hébat bakal sumebar ka mana-mana

Ulah nuturkeun mire doktrin palsu.
Maca deui
Pedro - Ulah Nyingkah ti Gusti

Pedro - Ulah Nyingkah ti Gusti

Lamun anjeun jauh, anjeun jadi sasaran pikeun Iblis.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

Naon anu kuring nyarios kedah ditanggap sacara serius.
Maca deui
Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan

Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan

Pangéran abdi anu ngawasa sadayana.
Maca deui
Pedro - Behold, Time Foretold Geus Datang

Pedro - Behold, Time Foretold Geus Datang

Ngan jalma anu neneda bakal tahan beurat salib.
Maca deui
Pedro - Seueur jalma anu disucikeun bakal leumpang…

Pedro - Seueur jalma anu disucikeun bakal leumpang…

... kawas nu buta ngarah buta.
Maca deui
Pedro - A Man of tiiseun jeung Doa

Pedro - A Man of tiiseun jeung Doa

Kuring nanya ka anjeun ngadangukeun sora Yesus.
Maca deui
Pedro - Saatos sagala nyeri, kameunangan Gusti bakal datang ...

Pedro - Saatos sagala nyeri, kameunangan Gusti bakal datang ...

... sarta anjeun bakal ningali kaajaiban Gusti dimana-mana.
Maca deui
Pedro - Kudu Soleh

Pedro - Kudu Soleh

Salawasna neangan Anjeunna dina Eucharist
Maca deui
Pedro - Kuring Bakal Ngarahkeun Anjeun Ka meunangna

Pedro - Kuring Bakal Ngarahkeun Anjeun Ka meunangna

Hirup Puasa di payuneun Putra abdi Yesus
Maca deui
Pedro - Harta Agung Bakal Dikubur

Pedro - Harta Agung Bakal Dikubur

Anak-anak Kami anu miskin bakal ceurik sareng sedih.
Maca deui
Pedro - Musuh Bakal Ngalawan Pangakuan sareng Ekaristi

Pedro - Musuh Bakal Ngalawan Pangakuan sareng Ekaristi

Ulah ngantep Iblis nipu anjeun.
Maca deui
Pedro - Harta Agung Bakal Dihina

Pedro - Harta Agung Bakal Dihina

Ulah nyimpang tina bebeneran. Ulah mundur.
Maca deui
Pedro - Panto Badé Dibuka

Pedro - Panto Badé Dibuka

... jeung musuh bakal maju.
Maca deui
Pedro - Key ti Leungeun ka Leungeun

Pedro - Key ti Leungeun ka Leungeun

... nyeri bakal gede pikeun satia.
Maca deui
Pedro - Lampu Bakal Pareum

Pedro - Lampu Bakal Pareum

Gereja bakal di gelap
Maca deui
Pedro - Jalma anu Bakti ka Kami Bakal Ditangtayungan

Pedro - Jalma anu Bakti ka Kami Bakal Ditangtayungan

Naon waé anu kajantenan, ulah tinggalkeun Garéja Yesus kuring.
Maca deui
Pedro - Hiji halangan hébat

Pedro - Hiji halangan hébat

Perang Agung bakal datang ...
Maca deui
Pedro - Sadayana Anu Palsu Bakal Rubuh

Pedro - Sadayana Anu Palsu Bakal Rubuh

Kamanusaan geus kacemar
Maca deui
Pedro - Dengekeun kuring

Pedro - Dengekeun kuring

Abdi henteu sumping ti Surga dina bobodoran.
Maca deui
Pedro - Nalika Allah Nyarios, Anjeunna Hayang Didangu

Pedro - Nalika Allah Nyarios, Anjeunna Hayang Didangu

Pikeun seueur, éta bakal kasép.
Maca deui
Pedro - The tiiseun tina Soleh

Pedro - The tiiseun tina Soleh

... nguatkeun musuh-musuh Allah.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan kacemar ku Dosa

Pedro - Kamanusaan kacemar ku Dosa

Anjeun nuju nuju ka masa depan anu ageung discord.
Maca deui
Pedro - Sadayana Dina Kahirupan Ieu Bakal Lulus

Pedro - Sadayana Dina Kahirupan Ieu Bakal Lulus

... tapi rahmat Allah dina anjeun bakal langgeng.
Maca deui
Pedro - Musuh Bakal Ngajukeun Alliance

Pedro - Musuh Bakal Ngajukeun Alliance

Buahna lain asal ti Allah.
Maca deui
Pedro - Masa Depan Konflik Kubur

Pedro - Masa Depan Konflik Kubur

Iblis geus asup ka Bait Allah Suci
Maca deui
Pedro - Tong Pundung ku Kasusah Anjeun

Pedro - Tong Pundung ku Kasusah Anjeun

Pengakuan, Eucharist, Kitab Suci sareng Rosario Suci: pakarang pikeun Perang Agung.
Maca deui
Pedro - Tolak Solusi Gampang

Pedro - Tolak Solusi Gampang

Candak peran leres anjeun salaku urang Kristen.
Maca deui
Pedro - Kaleresan Bakal Hadir di Sababaraha Tempat

Pedro - Kaleresan Bakal Hadir di Sababaraha Tempat

Ngan ngaliwatan kakawasaan doa umat manusa bakal mendakan katengtreman.
Maca deui
Pedro - Gusti abdi bakal ngabebaskeun umat-Na

Pedro - Gusti abdi bakal ngabebaskeun umat-Na

Teu aya kameunangan tanpa Palang.
Maca deui
Pedro - Sok Pilih Panto Heureut

Pedro - Sok Pilih Panto Heureut

Tetep teguh dina jalan anu ku Kami parantos nunjukkeun ka anjeun. Wani!
Maca deui
Pedro - Neneda pikeun Jiwa di Purgatory

Pedro - Neneda pikeun Jiwa di Purgatory

Sangsara maranéhanana hébat.
Maca deui
Pedro - Anjeun Hirup Kasangsaraan Agung

Pedro - Anjeun Hirup Kasangsaraan Agung

...jeung waktuna Nu Maha Agung.
Maca deui
Pedro - Balik gancang!

Pedro - Balik gancang!

Ulah jauh tina rahmat-Na.
Maca deui
Pedro - Janten attentive!

Pedro - Janten attentive!

A hamba satia bakal meta jeung nyumbang kana kasalametan Garéja.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Ningali Horror di Bumi

Pedro - Anjeun Bakal Ningali Horror di Bumi

Tapi Triumph definitif tina Hati Suci kuring bakal datang.
Maca deui
Pedro - Wani! Ulah mundur

Pedro - Wani! Ulah mundur

Panceg dina solat, milari Cahaya Gusti.
Maca deui
Pedro - Kabingungan di Bait Allah

Pedro - Kabingungan di Bait Allah

Poéna bakal datang nalika lalaki bakal milarian bebeneran sareng mendakanana di sababaraha tempat.
Maca deui
Pedro - Dina Loba Hati, Moal Aya Caang

Pedro - Dina Loba Hati, Moal Aya Caang

Ulah ngantep gelap spiritual nahan jiwa anjeun.
Maca deui
Pedro – Haseup Iblis Bakal Nyebar ka Mamana

Pedro – Haseup Iblis Bakal Nyebar ka Mamana

Jalma-jalma anu ngalawan ka umat pilihan Allah bakal dielehkeun.
Maca deui
Pedro - Lamun Anjeun Kajadian ragrag

Pedro - Lamun Anjeun Kajadian ragrag

...ulah leungit harepan. Nelepon kaluar pikeun Yesus.
Maca deui
Pedro - Anjeun Penting

Pedro - Anjeun Penting

... pikeun realisasi rencana kuring.
Maca deui
Pedro - Jurang Kahancuran Diri

Pedro - Jurang Kahancuran Diri

Anjeun masih bakal ningali horor di Bait Allah.
Maca deui
Pedro - Proyék Beracun

Pedro - Proyék Beracun

... tapi Garéja leres Yesus abdi moal ancur.
Maca deui
Pedro - Ngalawan musuh

Pedro - Ngalawan musuh

Garéja leres Yesus kuring bakal dikaniaya sareng dihina.
Maca deui
Pedro - Loba Satia bakal kacemar

Pedro - Loba Satia bakal kacemar

... na balik ngalawan bebeneran.
Maca deui
Pedro - Saksi ka Putra Kami Yesus

Pedro - Saksi ka Putra Kami Yesus

Anjeun hirup dina waktos perang spiritual hébat.
Maca deui
Pedro - Yudas Ngahianat Yudas

Pedro - Yudas Ngahianat Yudas

Kabingungan bakal sumebar ka mana-mana.
Maca deui
Pedro - Kuring Teu Hoyong Maksa Anjeun

Pedro - Kuring Teu Hoyong Maksa Anjeun

... tapi naon anu kuring nyarios kedah dianggap serius.
Maca deui
Pedro - Ngawula ka Gusti kalayan Bungah

Pedro - Ngawula ka Gusti kalayan Bungah

Luangkeun bagian tina waktos anjeun pikeun solat.
Maca deui
Pedro - Seueur anu bakal milarian Jalan anu Gampang

Pedro - Seueur anu bakal milarian Jalan anu Gampang

Panto lega bakal ditawarkeun sareng seueur jiwa anu leungit.
Maca deui
Pedro - Loba Bakal Tobat

Pedro - Loba Bakal Tobat

...tapi bakal telat!
Maca deui
Pedro - Garéja Bakal Balik…

Pedro - Garéja Bakal Balik…

Nalika sadayana sigana leungit, Kameunangan Gusti bakal datang pikeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Kasalahan Pastor Bad

Pedro - Kasalahan Pastor Bad

Anjeun masih bakal ningali horor... tapi ulah mundur.
Maca deui
Pedro - Loba Bakal Leungitkeun Iman Sajati

Pedro - Loba Bakal Leungitkeun Iman Sajati

Anu nentang Kristus bakal nimbulkeun kabingungan anu ageung.
Maca deui
Pedro - Bibit Jahat Bakal Nyebar ka Mana-mana

Pedro - Bibit Jahat Bakal Nyebar ka Mana-mana

Anjeun penting pikeun realisasi rencana kuring.
Maca deui
Pedro - Kuring Henteu Sumping

Pedro - Kuring Henteu Sumping

Ngan jalma anu neneda bakal tahan beurat salib.
Maca deui
Pedro - Peter moal Peter

Pedro - Peter moal Peter

Anjeun moal tiasa ngartos ayeuna naon anu kuring nyarioskeun ka anjeun.
Maca deui
Pedro - Bela Kaleresan

Pedro - Bela Kaleresan

Lalaki geus ngancik jauh ti Maha Nyipta.
Maca deui
Pedro - Hakim Adil

Pedro - Hakim Adil

anjeun kedah nyaksian iman anjeun.
Maca deui
Pedro – Jaman Hese Bakal Datang . . .

Pedro – Jaman Hese Bakal Datang . . .

. . . tapi anjeun moal nyalira.
Maca deui
Pedro - Maju Tanpa Sieun

Pedro - Maju Tanpa Sieun

Barudak anu dipikacinta, Yesus abdi bogoh ka anjeun.
Maca deui
Pedro - Doa, Syafaat sareng Ekaristi. . .

Pedro - Doa, Syafaat sareng Ekaristi. . .

. . . ieu pakarang pikeun ngempur spiritual hébat.
Maca deui
Pedro - Hirup Ngahurungkeun Ka Surga

Pedro - Hirup Ngahurungkeun Ka Surga

Neangan kamulyaan Sawarga. . .
Maca deui
Pedro - The Palsu Key. . .

Pedro - The Palsu Key. . .

. . . moal muka panto bener.
Maca deui
Pedro - Anjeun Henteu Nyaliara

Pedro - Anjeun Henteu Nyaliara

Pasihan abdi panangan anjeun sareng kuring bakal mingpin anjeun. . .
Maca deui
Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan Anjeun

Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan Anjeun

Tetep satia kana ajaran Magisterium anu leres. . .
Maca deui
Pedro - Tekuk tuur Anjeun Dina Doa

Pedro - Tekuk tuur Anjeun Dina Doa

Ulah cicing di gelap doctrines palsu.
Maca deui
Pedro - Garéja Yesus abdi meunang

Pedro - Garéja Yesus abdi meunang

Prajurit gagah bakal meta. . .
Maca deui
Pedro - Koncina bakal diliwatan ti leungeun ka leungeun

Pedro - Koncina bakal diliwatan ti leungeun ka leungeun

Maju tanpa sieun!
Maca deui
Pedro - Kudu Satia ka Yesus

Pedro - Kudu Satia ka Yesus

Tanpa Eucharist teu aya Garéja. . .
Maca deui
Pedro - Janten Lalaki sareng Awéwé Solat

Pedro - Janten Lalaki sareng Awéwé Solat

Aya loba jeung kawani Yudas.
Maca deui
Pedro - Loba bakal syahid

Pedro - Loba bakal syahid

Yesus abdi peryogi saksi umum sareng wani anjeun.
Maca deui
Pedro - Buta Spiritual Agung Bakal Nyebar

Pedro - Buta Spiritual Agung Bakal Nyebar

Neangan Rahmat Yesus kuring ngaliwatan sakramén pangakuan ...
Maca deui
Pedro - Eunteung Kabur

Pedro - Eunteung Kabur

Neangan kakuatan dina Ekaristi ...
Maca deui
Pedro - Janten di Tengah Jalma

Pedro - Janten di Tengah Jalma

... di gurun sangsara.
Maca deui
Pedro - Narékahan pikeun Satia

Pedro - Narékahan pikeun Satia

Janten sapertos Yesus dina sagala hal.
Maca deui
Pedro - Anjeun Hirup Perang Agung

Pedro - Anjeun Hirup Perang Agung

Badai Agung bakal nyerang Garéja Yesus kuring.
Maca deui
Pedro - The Ferocious Bear

Pedro - The Ferocious Bear

Éta bakal dugi ka Roma, sareng di dinya, tinggalkeun tandana ...
Maca deui
Pedro - Ngahina kana Kaleresan

Pedro - Ngahina kana Kaleresan

Angon anu goréng bakal nyababkeun lolong sareng nyeri spiritual anu ageung.
Maca deui
Pedro - Kabingungan di Bait Allah

Pedro - Kabingungan di Bait Allah

Babel bakal sumebar ka mana-mana... Lamun leungeun teu diurapi, teu aya Ayana Yesus.
Maca deui
Pedro - Barudak Miskin Abdi Bakal Lapar

Pedro - Barudak Miskin Abdi Bakal Lapar

... pikeun Dahareun Kaleresan.
Maca deui
Pedro - Ulah Miang ti Garéja

Pedro - Ulah Miang ti Garéja

Angon goréng bakal nangkeup naon anu sok poék.
Maca deui
Pedro - Tiiseun Nguatkeun Musuh Gusti

Pedro - Tiiseun Nguatkeun Musuh Gusti

Masihan pangalusna anjeun dina mertahankeun bebeneran.
Maca deui
Pedro - Teu Aya Damai Tanpa Yesus

Pedro - Teu Aya Damai Tanpa Yesus

Anjeun hirup dina jaman kasedih... diktator agama anu dahsyat bakal sumebar ka mana-mana.
Maca deui
Pedro - Prajurit Wani di Cassocks

Pedro - Prajurit Wani di Cassocks

... bakal tarung pikeun hiji, Garéja leres.
Maca deui
Pedro - Cinta sareng Bela Kaleresan

Pedro - Cinta sareng Bela Kaleresan

Jalma anu nyebarkeun satengah bebeneran moal asup ka Bait Suci Abadi.
Maca deui
Simona - Dengekeun Kuring

Simona - Dengekeun Kuring

... nalika kuring ngabejaan anjeun bogoh ka Yesus kalawan sakabeh haté anjeun.
Maca deui
Pedro - A jurang jieunan manusa

Pedro - A jurang jieunan manusa

Jadi Tanda Ayana Kristus.
Maca deui
Pedro - Gusti Bakal Nyalametkeun Sorangan-Na

Pedro - Gusti Bakal Nyalametkeun Sorangan-Na

Bakal aya perang hébat.
Maca deui
Pedro - Ulah Miceun Kabebasan

Pedro - Ulah Miceun Kabebasan

Bakal loba syahid.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dibawa Sateuacan Pangadilan

Pedro - Anjeun Bakal Dibawa Sateuacan Pangadilan

...tapi ulah mundur.
Maca deui
Pedro - Hukum Ilahi Bakal Ditinggalkeun

Pedro - Hukum Ilahi Bakal Ditinggalkeun

Kahareupna bakal hadé pikeun jalma soleh.
Maca deui
Pedro - Allah munggaran

Pedro - Allah munggaran

Ulah jauh tina solat.
Maca deui
Pedro - Sétan Bakal Akting Kalayan Amarah

Pedro - Sétan Bakal Akting Kalayan Amarah

... ngalawan barudak Our Lady. Ulah sieun!
Maca deui
Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Ulah nyimpang tina ajaran Garéja-Na.
Maca deui
Pedro - Dihina jeung hina

Pedro - Dihina jeung hina

...tapi Anjeunna henteu mundur.
Maca deui
Pedro - Pikeun Anu Bakti ka Kuring

Pedro - Pikeun Anu Bakti ka Kuring

... lampu moal pareum.
Maca deui
Tulisan Suci - Poé Gusti

Tulisan Suci - Poé Gusti

Caket nyaéta Dinten Gusti.
Maca deui
Pedro - Kuring Henteu Sumping

Pedro - Kuring Henteu Sumping

Haseup Iblis bakal nyababkeun buta spiritual di antara seueur menteri Allah.
Maca deui
Pedro - Anjeun hirup dina waktos anu langkung parah tibatan banjir

Pedro - Anjeun hirup dina waktos anu langkung parah tibatan banjir

Rukukeun sareng Gusti.
Maca deui
Pedro - Sobat Ageung Anjeun

Pedro - Sobat Ageung Anjeun

Percanten ka Yesus.
Maca deui
Pedro - Paniaya Ageung

Pedro - Paniaya Ageung

Sababaraha bakal tetep teguh dina iman.
Maca deui
Pedro - Patempuran Spiritual Ageung

Pedro - Patempuran Spiritual Ageung

Waspada. Wani!
Maca deui
Pedro - Badai Spiritual Anu Hebat

Pedro - Badai Spiritual Anu Hebat

Kapal Ageung bakal ditarajang.
Maca deui
Pedro - The Times of Duka

Pedro - The Times of Duka

Karusutan iman anu hébat.
Maca deui
Pedro - Entong Kuciwa

Pedro - Entong Kuciwa

Yesus mah aya disisi anjeun.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan dina Jalan Karuksakan Diri

Pedro - Kamanusaan dina Jalan Karuksakan Diri

Ieu waktos kasusah.
Maca deui
Pedro - Lalaki Teror Bakal Ngalaksanakeun

Pedro - Lalaki Teror Bakal Ngalaksanakeun

Dangukeun Yesus, nampi Injil-Na.
Maca deui
Pedro - Anjeun gaduh kabébasan

Pedro - Anjeun gaduh kabébasan

Entong ngantep Iblis ngabdi ka anjeun.
Maca deui
Pedro - Ka Pangurus Kebon anggur

Pedro - Ka Pangurus Kebon anggur

Yesus ngarepkeun seueur ti anjeun. Entong mundur.
Maca deui
Pedro - Tirukeun John

Pedro - Tirukeun John

Entong mundur!
Maca deui
Pedro - Entong Melempem Panangan Anjeun

Pedro - Entong Melempem Panangan Anjeun

Anjeun kagungan Gusti Kami. Wani!
Maca deui
Pedro - Proklamasi Injil

Pedro - Proklamasi Injil

Pertahanan bebeneran.
Maca deui
Pedro - Anjeun Sasaran

Pedro - Anjeun Sasaran

... nalika anjeun lalawora solat.
Maca deui
Pedro - Paniaya Ageung

Pedro - Paniaya Ageung

Teu aya kameunangan tanpa Palang.
Maca deui
Pedro - Penganiayaan Gedé payuneun…

Pedro - Penganiayaan Gedé payuneun…

... anjeun kedah nyandak pilihan ...
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Kontaminasi Dosa

Pedro - Kamanusaan Kontaminasi Dosa

Bélok jauh ti dunya.
Maca deui
Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Milarian kakuatan dina solat sareng Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Yesus, Roti Anu Nyawa

Pedro - Yesus, Roti Anu Nyawa

Di Anjeunna nyalira ayaan anjeun.
Maca deui
Pedro - Waktos Anu Bingung

Pedro - Waktos Anu Bingung

Teras dina mayungan bebeneran!
Maca deui
Pedro - Lalaki Bakal Ngarobih Kecap Allah

Pedro - Lalaki Bakal Ngarobih Kecap Allah

Ati-ati supados henteu katipu.
Maca deui
Pedro - Henteu Éléhasi pikeun Anu Séhat

Pedro - Henteu Éléhasi pikeun Anu Séhat

Janten sapertos Yesus dina sagala hal.
Maca deui
Pedro - Entong Hirup Jauh tina Solat

Pedro - Entong Hirup Jauh tina Solat

Dina sagala hal, Gusti mimitina.
Maca deui
Pedro - Dina Solusi Gampang…

Pedro - Dina Solusi Gampang…

... ditawarkeun ku tukang angon palsu.
Maca deui
Pedro - Saetik Ku ​​Wani Yohanes Baptis

Pedro - Saetik Ku ​​Wani Yohanes Baptis

Anjeun nuju masa depan sareng seueur Judases ...
Maca deui
Pedro - Ati-ati

Pedro - Ati-ati

Kamanusaan bakal dikawasa ...
Maca deui
Pedro - The Great Return

Pedro - The Great Return

Babel bakal sumebar dimana-mana.
Maca deui
Pedro - Komo dina Kasulitan

Pedro - Komo dina Kasulitan

... nyakseni yén anjeun kagungan Gusti.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Percaya pisan kana kakawasaan Gusti.
Maca deui
Pedro - Garéja Kedah Ngajaga Ayana Nyata

Pedro - Garéja Kedah Ngajaga Ayana Nyata

Seueur anu bakal angkat tina bebeneran.
Maca deui
Pedro - Polluting the Soul & Creation

Pedro - Polluting the Soul & Creation

Yesus mangrupikeun Cai Hirup.
Maca deui
Pedro - Staf Angon Bakal Rusak

Pedro - Staf Angon Bakal Rusak

Babel anu dipromosikeun ku pastor palsu bakal nimbulkeun perpecahan.
Maca deui
Pedro - Katuangan Anu Gede Haduh

Pedro - Katuangan Anu Gede Haduh

Anjeun hirup dina waktos anu langkung parah tibatan banjir.
Maca deui
Pedro - Jesus is the Way

Pedro - Jesus is the Way

Entong milarian jalan pintas.
Maca deui
Pedro - Naon Palsu Bakal Murag

Pedro - Naon Palsu Bakal Murag

Kapal Ageung bakal balayar kana leutak.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

... leumpang dina jalur karuksakan diri disiapkeun ku panangan nyalira.
Maca deui
Pedro - Anjeun Penting

Pedro - Anjeun Penting

Ati-ati.
Maca deui
Pedro - Kuring Nyaho Anjeun Ngarana

Pedro - Kuring Nyaho Anjeun Ngarana

Lalaki sareng awéwé anu iman bakal dijaga.
Maca deui
Pedro - Nyaksikeun: Anjeun Pikeun Gusti

Pedro - Nyaksikeun: Anjeun Pikeun Gusti

Ieu waktos anu pas pikeun ngembarkeun Injil.
Maca deui
Pedro - Entong Jauh tina Solat

Pedro - Entong Jauh tina Solat

Moal aya anu éléh pikeun jalma séhat.
Maca deui
Pedro - Nelepon tobat Leres

Pedro - Nelepon tobat Leres

Buka haté ... wani!
Maca deui
Pedro - Sababaraha Urang bakal Tetep dina Iman!

Pedro - Sababaraha Urang bakal Tetep dina Iman!

Naon kajadian, cicing sareng Yesus.
Maca deui
Pedro - Narima Injil-Na

Pedro - Narima Injil-Na

Nyaksian kana kaajaiban-kaajaiban Gusti sareng kahirupan anjeun.
Maca deui
Pedro - Yesus Butuh Wani!

Pedro - Yesus Butuh Wani!

Tapi anjeun bakal dibuang pikeun membela bebeneran.
Maca deui
Pedro - Yesus Ngungkulan Pupusna

Pedro - Yesus Ngungkulan Pupusna

Entong ngantep idéologi palsu pikeun ngotorkeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Ucapkeun "Leres" kana Teleponna

Pedro - Ucapkeun "Leres" kana Teleponna

Kemenangan Yesus mah nyaéta kameunangan anjeun.
Maca deui
Pedro - Peunteun Ékaristi

Pedro - Peunteun Ékaristi

Cinta sareng ngadoa pikeun pandita.
Maca deui
Pedro - Satia ka Magisterium Leres

Pedro - Satia ka Magisterium Leres

Abdi sumping pikeun ngantunkeun anjeun ka Putra abdi Yesus.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Nginum Piala Pait

Pedro - Anjeun Bakal Nginum Piala Pait

Yesus bakal sareng anjeun. Wani!
Maca deui
Pedro - Milari Surga

Pedro - Milari Surga

Ieu tujuan anjeun.
Maca deui
Pedro - Dangukeun Kuring

Pedro - Dangukeun Kuring

Kamanusaan nuju nuju ka jurang anu hébat.
Maca deui
Pedro - Anjeun Penting dina Kasuksesan

Pedro - Anjeun Penting dina Kasuksesan

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro - Pilih Gerbang Sempit

Pedro - Pilih Gerbang Sempit

Sababaraha bakal tetep tabah.
Maca deui
Pedro - Waktos Perang Besar

Pedro - Waktos Perang Besar

Hayu nanaon nyegah anjeun ti nuturkeun Yesus.
Maca deui
Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

... kanggo pamulangan anjeun.
Maca deui
Pedro - Yesus Abdi Leumpang Sareng Anjeun

Pedro - Yesus Abdi Leumpang Sareng Anjeun

Anjeunna bakal ngusap cimata anjeun.
Maca deui
Pedro - Nyaksi kana Ayana Kuring

Pedro - Nyaksi kana Ayana Kuring

Abdi sumping ti Surga pikeun ngabantosan anjeun.
Maca deui
Pedro - Satengah-Kaleresan Badé Nyebarkeun

Pedro - Satengah-Kaleresan Badé Nyebarkeun

Entong disapu ku tumpukan doktrin palsu.
Maca deui
Pedro - Nalika Sadayana Leungit

Pedro - Nalika Sadayana Leungit

... Kemenangan Ageung Gusti bakal sumping pikeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Nalika anjeun Leuleus

Pedro - Nalika anjeun Leuleus

Milarian kakuatan dina solat sareng Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Milarian Kersa-Na pikeun Kahirupan Anjeun

Pedro - Milarian Kersa-Na pikeun Kahirupan Anjeun

Milarian kakuatan dina solat sareng dina Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Ngan Jalma Anu Ngadoa…

Pedro - Ngan Jalma Anu Ngadoa…

... bakal tiasa nanggung beurat salib.
Maca deui
Pedro - Kaleresan Bakal Nganggap hina

Pedro - Kaleresan Bakal Nganggap hina

Entong beunang dunya ngotorkeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

... tapi Gusti bakal aya di sisi anjeun.
Maca deui
Pedro - Badai Ageung

Pedro - Badai Ageung

Kapal karam anu hébat bakal mangaruhan anu jauh tina iman.
Maca deui
Pedro -Ini Waktos Wangsulan Anjeun

Pedro -Ini Waktos Wangsulan Anjeun

Anjeun nuju masa depan anu pinuh ku halangan.
Maca deui
Pedro - Ngabengkokkeun Luhut Anjeun dina Solat

Pedro - Ngabengkokkeun Luhut Anjeun dina Solat

Ngan ku kakuatan doa anjeun tiasa nanggung beurat cobaan anu bakal datang.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Saatos Palang bakal meunang kameunangan.
Maca deui
Pedro - Ngabuburit, Ngado'a

Pedro - Ngabuburit, Ngado'a

Tanpa solat, anjeun bakal ngumbara.
Maca deui
Pedro - Kemenangan Bakal Datang

Pedro - Kemenangan Bakal Datang

... ngalangkungan anu dikhususkeun pikeun kuring.
Maca deui
Pedro - Ngadamel Pamariksaan Jero ngeunaan Nurani

Pedro - Ngadamel Pamariksaan Jero ngeunaan Nurani

Panghampura ngabalukarkeun anjeun ngabébaskeun.
Maca deui
Pedro - Nampi Ajaran Magisterium Leres

Pedro - Nampi Ajaran Magisterium Leres

Sing saha anu henteu bakal kaseret kana jurang doktrin palsu.
Maca deui
Pedro - Kapal Besar Badé Nyimpang ti Harbour Aman

Pedro - Kapal Besar Badé Nyimpang ti Harbour Aman

Éléh bakal sumping pikeun garéja palsu.
Maca deui
Pedro - Dipikacinta, Hiji-hiji

Pedro - Dipikacinta, Hiji-hiji

Anjeun disebat kasucian.
Maca deui
Pedro - Cabut Unggal Halangan

Pedro - Cabut Unggal Halangan

Milarian kakuatan dina solat.
Maca deui
Pedro - Saatos Sagala Nyeri

Pedro - Saatos Sagala Nyeri

Bakal aya kabagjaan anu hébat.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bébas

Pedro - Anjeun Bébas

Entong ngantep setan pikeun ngajadikeun budak anjeun.
Maca deui
Simona - Cinta Yesus

Simona - Cinta Yesus

... sareng cinta ka Anjeunna di batur.
Maca deui
Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

Milari rahmat Yesus abdi dina Pangakuan.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

Anjeun bakal milarian Kadaharan Anu Mahal sareng henteu mendakan.
Maca deui
Pedro - Dangukeun Yesus

Pedro - Dangukeun Yesus

Tetep dina jalur bebeneran.
Maca deui
Pedro - Perhatoskeun

Pedro - Perhatoskeun

... supados henteu katipu.
Maca deui
Pedro - Harga tiiseun

Pedro - Harga tiiseun

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro - Nalika Sadayana Leungit, Kemenangan Bakal Datang

Pedro - Nalika Sadayana Leungit, Kemenangan Bakal Datang

Entong hilap: dina panangan Rosario Suci sareng Tulisan Suci Anjeun.
Maca deui
Pedro - Lalaki Bakal Ninggalkeun Hukum Allah

Pedro - Lalaki Bakal Ninggalkeun Hukum Allah

... sareng janten budak Orde Baru.
Maca deui
Pedro - Kuburan Doktrin Palsu

Pedro - Kuburan Doktrin Palsu

Seueur anu kapilih pikeun ngabélaan bakal katipu.
Maca deui
Pedro - Paniaya Ageung

Pedro - Paniaya Ageung

Kubur doktrin palsu bakal sumebar ka mana-mana.
Maca deui
Pedro - Nalika Tembok Ragrag

Pedro - Nalika Tembok Ragrag

Musuh bakal maju sareng nyababkeun karusakan hébat di Bait Allah.
Maca deui
Pedro - Perang Ageung

Pedro - Perang Ageung

Pakarang pertahanan anjeun nyaéta cinta kana bebeneran.
Maca deui
Pedro - Masa Depan Kabingung sareng Babagi

Pedro - Masa Depan Kabingung sareng Babagi

Ngan ukur ku do'a anjeun tiasa nanggung beurat.
Maca deui
Pedro Regis - Babel Ageung Badé Nyebarkeun Kamana waé

Pedro Regis - Babel Ageung Badé Nyebarkeun Kamana waé

Pakarang pertahanan anjeun aya dina Injil sareng Magisterium sajati.
Maca deui
Pedro - Kapal hébat, Kapal karam

Pedro - Kapal hébat, Kapal karam

Ieu anu nyababkeun sangsara.
Maca deui
Pedro - Entong mundur

Pedro - Entong mundur

Entong ngantep setan maok karapihan anjeun.
Maca deui
Pedro - Nyumbang kana Kameunangan

Pedro - Nyumbang kana Kameunangan

Milarian Yesus dina solat sareng dina Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Naon waé kajadian

Pedro - Naon waé kajadian

Tetep pageuh dina iman.
Maca deui
Pedro - Divisi Gedé di Bait Allah

Pedro - Divisi Gedé di Bait Allah

Di Gusti teu aya satengah-leres.
Maca deui
Pedro Regis - Entong Ngidinan Poék Iblis Nungtun Anjeun

Pedro Regis - Entong Ngidinan Poék Iblis Nungtun Anjeun

Naon waé anu kajantenan, cicing sareng Magisterium sajati ti Garéja Isa Abdi.
Maca deui
Pedro - Entong Ngidinan Gelap Iblis

Pedro - Entong Ngidinan Gelap Iblis

Umat ​​manusa gering sareng kedah diubaran.
Maca deui
Pedro - Judul Perang

Pedro - Judul Perang

Cicing sareng Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Béjakeun Saréréa yén Gusti Allah Buru-buru

Pedro Regis - Béjakeun Saréréa yén Gusti Allah Buru-buru

Entong angkat énjing naon anu anjeun kedah lakukeun.
Maca deui
Pedro Regis - Balik Deui!

Pedro Regis - Balik Deui!

Entong cicing jauh ti Gusti.
Maca deui
Pedro Regis - Krisis Iman anu Hadé

Pedro Regis - Krisis Iman anu Hadé

Anjeun nuju nuju masa depan hina pisan pikeun Suci.
Maca deui
Pedro Regis - Saatos Parahiangan Garéja bakal Koswara

Pedro Regis - Saatos Parahiangan Garéja bakal Koswara

Kamanusaan parantos kacemar ku dosa sareng kedah diubaran.
Maca deui
Pedro Regis - Sieun Anjeun Anu Kaganggu ti Musuh Kuring

Pedro Regis - Sieun Anjeun Anu Kaganggu ti Musuh Kuring

Teu aya anu tiasa ngalakukeun nanaon ngalawan anjeun upami anjeun ngandelkeun sareng miharep ka Gusti.
Maca deui
Pedro Regis - Rencana Musuh Gusti pikeun Ngancurkeun Anu Suci

Pedro Regis - Rencana Musuh Gusti pikeun Ngancurkeun Anu Suci

Bend tuur anjeun dina solat sareng anjeun bakal sanggup nanggung beurat cobaan anu bakal datang.
Maca deui
Pedro Regis - Tulus sareng Wani "Leres"

Pedro Regis - Tulus sareng Wani "Leres"

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Lalaki Bakal Ngarobih Hukum

Pedro Regis - Lalaki Bakal Ngarobih Hukum

Cahaya bebeneran moal pernah pareum di jalma satia.
Maca deui
Pedro Regis - Entong Sieun Beurat Percobaan

Pedro Regis - Entong Sieun Beurat Percobaan

Pakarang anjeun mertahankeun nyaéta doa ikhlas.
Maca deui
Pedro Regis - Masihan Anu Hadé Pikeun Misi

Pedro Regis - Masihan Anu Hadé Pikeun Misi

Kontribusi kana Triumph Pastitive of My Immaculate Heart
Maca deui
Pedro Regis - Nyakséni Kaajaiban Gusti

Pedro Regis - Nyakséni Kaajaiban Gusti

Dina sagala hal, Gusti anu pangheulana. Wani.
Maca deui
Pedro Regis - Pengkhianat Iman Bakal Ngahijikeun

Pedro Regis - Pengkhianat Iman Bakal Ngahijikeun

Pembela tina Magisterium anu leres bakal dibuang.
Maca deui
Pedro Regis - Kamanusaan anu Sakit sareng Peryogi disembuhan

Pedro Regis - Kamanusaan anu Sakit sareng Peryogi disembuhan

Pasihan abdi leungeun anjeun sareng kuring bakal mingpin anjeun pikeun kameunangan.
Maca deui
Pedro Regis - Nguatkeun Diri dina Injil

Pedro Regis - Nguatkeun Diri dina Injil

Bakal aya kasusah anu hébat pikeun anu resep sareng ngabela bebeneran.
Maca deui
Pedro Regis - Doakeun Seueur Sateuacan Salib

Pedro Regis - Doakeun Seueur Sateuacan Salib

Salib bakal beurat pikeun iman.
Maca deui
Pedro Regis - Mangtaun-taun Percobaan Sulit

Pedro Regis - Mangtaun-taun Percobaan Sulit

Kaeusi harepan. Kapayunna bakal langkung saé pikeun anu soleh.
Maca deui
Pedro Regis - Proklamasi Yesus Dimana waé

Pedro Regis - Proklamasi Yesus Dimana waé

Musuh bakal beuki ngahijikeun supaya ngajaga anjeun tina kaleresan.
Maca deui
Pedro Regis - Kaleresan Bakal Kapendak Dina Sababaraha Tempat

Pedro Regis - Kaleresan Bakal Kapendak Dina Sababaraha Tempat

Naon waé anu kajantenan, tetep satia kana Magisterium leres ti Garéja Yesus Jesus abdi.
Maca deui
Pedro Regis - Kamuliaan tina Pass Dunya ieu

Pedro Regis - Kamuliaan tina Pass Dunya ieu

Neangan naon anu datang ti Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Anu Bakti ka Kuring bakal Dijaga

Pedro Regis - Anu Bakti ka Kuring bakal Dijaga

Abdi peryogi ikhlas sareng wani "Leres".
Maca deui
Pedro Regis - Entong Nyingkah tina Solat

Pedro Regis - Entong Nyingkah tina Solat

Nalika anjeun jauh, anjeun janten udagan Iblis.
Maca deui
Pedro Regis - Seueur anu bakal Kontaminasi ngalangkungan Ajaran Palsu

Pedro Regis - Seueur anu bakal Kontaminasi ngalangkungan Ajaran Palsu

Iblis bakal tumindak ngajauhkeun anjeun tina bebeneran.
Maca deui
Pedro Regis - Bakal Aya Penganiayaan anu Bébas

Pedro Regis - Bakal Aya Penganiayaan anu Bébas

Kaeusi harepan. Saha waé anu sareng Gusti moal ngalaman beurat eleh.
Maca deui
Pedro Regis - Haseup Sétan

Pedro Regis - Haseup Sétan

Kamanusaan aya leumpang di sapanjang jalur karusakan.
Maca deui
Pedro Regis - Surga Anyar, Bumi Anyar

Pedro Regis - Surga Anyar, Bumi Anyar

Sanggeus sagala nyeri, Gusti bakal ngeringkeun lawon anjeun.
Maca deui
Pedro Regis - Yesus Moal Nilar Anjeun

Pedro Regis - Yesus Moal Nilar Anjeun

Tiron Yohanes Pembaptis sareng membela naon-naon ngeunaan Gusti Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Langkung parah tibatan banjir

Pedro Regis - Langkung parah tibatan banjir

Entong ngantunkeun énjing naon anu tiasa anjeun laksanakeun ayeuna.
Maca deui
Pedro Regis - Babel Ageung

Pedro Regis - Babel Ageung

Ngurus kahirupan spiritual anjeun.
Maca deui
Pedro Regis - Pertahanan Ékaristi

Pedro Regis - Pertahanan Ékaristi

Wolves bakal nyebarkeun kabingungan spiritual anu hébat.
Maca deui
Pedro Regis - Satengah-bebeneran sareng Bohong

Pedro Regis - Satengah-bebeneran sareng Bohong

Persib ka arah Sukses Agung.
Maca deui
Pedro Regis - Galau Ageung

Pedro Regis - Galau Ageung

Sababaraha bakal tetep teguh dina iman.
Maca deui
Pedro Regis - Terus Ngadukung Kaleresan

Pedro Regis - Terus Ngadukung Kaleresan

Gelap kandel bakal tumiba dina Garéja.
Maca deui
Pedro Regis - Tetep dina Jalan

Pedro Regis - Tetep dina Jalan

Dinten bakal dongkap nalika seueur anu mungkir iman kusabab kasieun.
Maca deui
Pedro Regis - Waktosna parantos sumping

Pedro Regis - Waktosna parantos sumping

Kuring nyieun hujan rahmat anu luar biasa tumurun ka anjeun ti Surga.
Maca deui
Pedro Regis - Pertahanan Harta Ageung

Pedro Regis - Pertahanan Harta Ageung

Musuh-musuh bakal meta pikeun mareuman lampu Eucharist.
Maca deui
Pedro Regis - Seueur Anu Kéngingkeun Iman

Pedro Regis - Seueur Anu Kéngingkeun Iman

Seueur anu bakal nyieun perjanjian sareng musuh.
Maca deui
Pedro Regis - Paniaya Anu Hadé

Pedro Regis - Paniaya Anu Hadé

Percaya ka Anjeunna sareng anjeun bakal suksés.
Maca deui
Pedro Regis - Galau Ageung

Pedro Regis - Galau Ageung

Ulah ngijinkeun setan anu nipu anjeun sareng ngajagi anjeun tina bebeneran.
Maca deui
Pedro Regis - Seueur anu bakal ditipu

Pedro Regis - Seueur anu bakal ditipu

Kamanusaan nuju leumpang lamunan spiritual.
Maca deui
Pedro Regis - Pertempuran Anu Hadir

Pedro Regis - Pertempuran Anu Hadir

Garéja bakal dianiaya pisan.
Maca deui
Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Entong mundur

Pedro Regis - Entong mundur

Gangguan bakal aya di mana waé ...
Maca deui
Pedro Regis - badai hébat sumping

Pedro Regis - badai hébat sumping

Tetep satia ... anjeun moal nyeret ku jalan palsu tina doktrin palsu.
Maca deui
Pedro Regis - Doa, Doa, Doa

Pedro Regis - Doa, Doa, Doa

Kamanusaan nuju nuju ka lebah karuksakan diri manusa anu disiapkeun ku tangan sorangan.
Maca deui
Luz de Maria - srigala lapar

Luz de Maria - srigala lapar

Dajjal bakal disembah salaku Mesias.
Maca deui
Pedro Regis - Sesuatu Anu Ngagumkeun Datang

Pedro Regis - Sesuatu Anu Ngagumkeun Datang

Seueur anu bakal imanna ngageter.
Maca deui
Pedro Regis - Musuh Témbong Saé

Pedro Regis - Musuh Témbong Saé

Yesus ngan ukur Anjeun Jalan.
Maca deui
Pedro Regis - Kapal Karam Iman

Pedro Regis - Kapal Karam Iman

Jalma anu tetep satia dugi ka akhirna bakal dibewarakeun ku Maha Agung tina Rama.
Maca deui
Pedro Regis - Dina Solat sareng Purgatory

Pedro Regis - Dina Solat sareng Purgatory

Jauhkeun tina sagala hal anu ngajaga anjeun ti Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Badai Badé Badé Datang

Pedro Regis - Badai Badé Badé Datang

Anjeun pikeun masa depan kasangsaraan anu hébat.
Maca deui
Pedro Regis - Rosario sareng Tulisan Suci

Pedro Regis - Rosario sareng Tulisan Suci

Pasihan abdi leungeun anjeun sareng kuring bakal nungtun anjeun ka Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Jaga Iman Anjeun Leres

Pedro Regis - Jaga Iman Anjeun Leres

Ayo diri anjeun dipandu ku Cahaya Gusti.
Maca deui
Pedro Regis - Percanten ka Kakuatan Gusti

Pedro Regis - Percanten ka Kakuatan Gusti

Kasuksésan anjeun bakal datangna ku kakuatan doa.
Maca deui
Pedro Regis - Teruskan dina Pertahanan Kaleresan

Pedro Regis - Teruskan dina Pertahanan Kaleresan

Musuh-musuh bakal ngaleungitkeun bebeneran iman anu hébat.
Maca deui
Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Ngaléngkeun ti dunya supados henteu ka abdi dibina ku syetan.
Maca deui
Pedro Regis - Percanten ka Yesus

Pedro Regis - Percanten ka Yesus

Anjeunna mangrupikeun Lampu anu menerangi kahirupan anjeun ...
Maca deui
Pedro Regis - Kado Anu Hadé pisan

Pedro Regis - Kado Anu Hadé pisan

Serangan pangsaéna bakal datang ngalawan Pariwara sareng Eucharist.
Maca deui
Pedro Regis - Tetep Seuneu Iman Hirup

Pedro Regis - Tetep Seuneu Iman Hirup

Jaga seuneu iman tetep hirup ... Naon wae kajadian, tetep bareng sareng Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Silih ajak

Pedro Regis - Silih ajak

Ngadorong hiji-hiji sareng kasaksian kana Ayana Kuring diantara anjeun.
Maca deui
Pedro Regis - Dangukeun Kuring

Pedro Regis - Dangukeun Kuring

Dangukeun abdi. Abdi Ibu sareng Abdi parantos sumping ti Surga pikeun nungtun anjeun ka Surga.
Maca deui
Pedro Regis - Perhatoskeun

Pedro Regis - Perhatoskeun

Kuring henteu hoyong maksa anjeun, tapi perhatosan.
Maca deui
Pedro Regis - Poékna Nyertakeun Bumi Sapinuhna

Pedro Regis - Poékna Nyertakeun Bumi Sapinuhna

Barudak sanés, anjeun hirup dina waktos anu ngabingungkeun spiritual.
Maca deui
Pedro Regis dina Waktos Damai

Pedro Regis dina Waktos Damai

Kuring hoyong ngajantenkeun anjeun umat suci pikeun kamulyaan pamaréntahan Gusti. Buka haté anjeun! Geuwat pisan si ...
Maca deui
Pedro Regis - Bumi Bakal Ngoyagkeun

Pedro Regis - Bumi Bakal Ngoyagkeun

Yesus ka: Kamanusaan nuju ka arah masa depan duka. Bumi bakal ngoyagkeun sareng jurang bakal muncul. Anak abdi miskin ...
Maca deui
Pedro Regis - Karusuhan di Garéja

Pedro Regis - Karusuhan di Garéja

Urang Lady Ratu Damai ka, 1 Januari 2020: Barudak anu leres, kuring Ratu Damai sareng kuring ngagaduhan ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.