Kunaon Pedro Regis?

Visi pikeun Kami Anguera

Kalayan 4921 pesen anu dituduhkeun ku Pedro Regis ti saprak 1987, awak bahan anu aya hubunganana sareng penampilan di Our Lady of Anguera di Brazil pisan anu ageung. Éta tiasa narik perhatian panulis spesialis sapertos wartawan Italia anu saé dikenal Saverio Gaeta, sareng parantos akhirna janten bahan kajian panjang buku ku panaliti Annarita Magri. Dina glance kahiji, pesen-pesen sigana némbalan (tuduhan ogé sering ditujukeun di jalma-jalma di Medjugorje) dina hal tekenan anu konsisten kana téma sentral anu tangtu: peryogina pikeun ngorbankeun kahirupan hiji sacara lengkep ka Gusti, kasatiaan ka Bumi Magisterium Garéja. pentingna doa, Kitab Suci sareng Eucharist. Nanging, nalika dipertimbangkeun dina jarak anu langkung panjang, pesen Anguera nyentuh kana rupa-rupa mata pelajaran anu henteu cocog sareng ajaran Garéja atanapi wahyu anu disatujuan pribadi. 

Posisi Garéja ka arah penampilan Anguera sacara jelas salah sahiji ati-ati; sakumaha sareng Zaro di Ischia, komisi parantos ngadegkeun pikeun tujuan évaluasi. Nanging, kedahna disebatkeun jabatan na Msgr. Zanoni, Uskup Agung ayeuna tina Feira de Santana, kalayan tanggung jawab diocesan pikeun Anguera, mangrupikeun lega, sapertos anu tiasa katingali tina wawancara pondok ieu (dina basa Portugis sareng sub-judul Italia): klik di dieu

Sareng Uskup Agung Zanoni parantos muncul di masarakat Anguera sareng Pedro Regis, sareng ngaberkahi jamaah.

Éta kedah atra yén eusi pesen ieu teu tiasa gaduh asal usul sabab ortodokologis tega anu ketat. Memang leres yén Dominika Dominika François-Marie Dermine parantos nuduh Pedro Regis dina média Katolik Itali nampi pesen ku "tulisan otomatis." Vaai urang, nyalira, parantos nandalikeun hipotesis ieu sacara langsung sareng ngayakinkeun (klik di dieu). Pikeun ningali Pedro babagi pesen anu anjeunna nampi, klik di dieu.

Dina cek pamariksaan pendapat Fr. Dermine kalayan hormat patarosan umum tina wahyu swasta kontemporer ayeuna, janten écés yén anjeunna ngagaduhan teologis a apriori ngalawan sagala ramalan (sapertos tulisan Fr. Stefano Gobbi) sareng nganggap datangna Éra Damai mangrupikeun pandangan bidaah. Pikeun kamungkinan yén Pedro Regis parantos nyiptakeun ampir 5000 pesen dina salami ampir 33 taun, éta kedah dipenta kumaha motivasi anu tiasa dipilampah pikeun ngalakukeunana. Khususna, kumaha Pedro Regis tiasa ngabayangkeun pesen anu éksténsif # 458, anu anjeunna katampi sacara umum nalika kneeling ampir dua jam tanggal 2 Nopémber 1991? Sareng kumaha anjeunna tiasa nyeratna kana langkung ti 130 lembar kertas anu nomerna sateuacanna, kalayan pesenna lirén sampurna dina tungtung halaman 130? Pedro Regis, nyalira, henteu ogé sadar ngeunaan sababaraha istilah teologi anu dianggo dina pesen. Diperkirakeun yén sakitar 8000 saksi anu hadir, kalebet wartawan TV, kusabab Our Lady of Anguera parantos jangji dinten sateuacana masihan "tanda" kanggo skeptics.

Pesen ti Pedro Regis

Pedro - Bela Kaleresan

Pedro - Bela Kaleresan

Lalaki geus ngancik jauh ti Maha Nyipta.
Maca deui
Pedro - Hakim Adil

Pedro - Hakim Adil

anjeun kedah nyaksian iman anjeun.
Maca deui
Pedro – Jaman Hese Bakal Datang . . .

Pedro – Jaman Hese Bakal Datang . . .

. . . tapi anjeun moal nyalira.
Maca deui
Pedro - Maju Tanpa Sieun

Pedro - Maju Tanpa Sieun

Barudak anu dipikacinta, Yesus abdi bogoh ka anjeun.
Maca deui
Pedro - Doa, Syafaat sareng Ekaristi. . .

Pedro - Doa, Syafaat sareng Ekaristi. . .

. . . ieu pakarang pikeun ngempur spiritual hébat.
Maca deui
Pedro - Hirup Ngahurungkeun Ka Surga

Pedro - Hirup Ngahurungkeun Ka Surga

Neangan kamulyaan Sawarga. . .
Maca deui
Pedro - The Palsu Key. . .

Pedro - The Palsu Key. . .

. . . moal muka panto bener.
Maca deui
Pedro - Anjeun Henteu Nyaliara

Pedro - Anjeun Henteu Nyaliara

Pasihan abdi panangan anjeun sareng kuring bakal mingpin anjeun. . .
Maca deui
Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan Anjeun

Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan Anjeun

Tetep satia kana ajaran Magisterium anu leres. . .
Maca deui
Pedro - Tekuk tuur Anjeun Dina Doa

Pedro - Tekuk tuur Anjeun Dina Doa

Ulah cicing di gelap doctrines palsu.
Maca deui
Pedro - Garéja Yesus abdi meunang

Pedro - Garéja Yesus abdi meunang

Prajurit gagah bakal meta. . .
Maca deui
Pedro - Koncina bakal diliwatan ti leungeun ka leungeun

Pedro - Koncina bakal diliwatan ti leungeun ka leungeun

Maju tanpa sieun!
Maca deui
Pedro - Kudu Satia ka Yesus

Pedro - Kudu Satia ka Yesus

Tanpa Eucharist teu aya Garéja. . .
Maca deui
Pedro - Janten Lalaki sareng Awéwé Solat

Pedro - Janten Lalaki sareng Awéwé Solat

Aya loba jeung kawani Yudas.
Maca deui
Pedro - Loba bakal syahid

Pedro - Loba bakal syahid

Yesus abdi peryogi saksi umum sareng wani anjeun.
Maca deui
Pedro - Buta Spiritual Agung Bakal Nyebar

Pedro - Buta Spiritual Agung Bakal Nyebar

Neangan Rahmat Yesus kuring ngaliwatan sakramén pangakuan ...
Maca deui
Pedro - Eunteung Kabur

Pedro - Eunteung Kabur

Neangan kakuatan dina Ekaristi ...
Maca deui
Pedro - Janten di Tengah Jalma

Pedro - Janten di Tengah Jalma

... di gurun sangsara.
Maca deui
Pedro - Narékahan pikeun Satia

Pedro - Narékahan pikeun Satia

Janten sapertos Yesus dina sagala hal.
Maca deui
Pedro - Anjeun Hirup Perang Agung

Pedro - Anjeun Hirup Perang Agung

Badai Agung bakal nyerang Garéja Yesus kuring.
Maca deui
Pedro - The Ferocious Bear

Pedro - The Ferocious Bear

Éta bakal dugi ka Roma, sareng di dinya, tinggalkeun tandana ...
Maca deui
Pedro - Ngahina kana Kaleresan

Pedro - Ngahina kana Kaleresan

Angon anu goréng bakal nyababkeun lolong sareng nyeri spiritual anu ageung.
Maca deui
Pedro - Kabingungan di Bait Allah

Pedro - Kabingungan di Bait Allah

Babel bakal sumebar ka mana-mana... Lamun leungeun teu diurapi, teu aya Ayana Yesus.
Maca deui
Pedro - Barudak Miskin Abdi Bakal Lapar

Pedro - Barudak Miskin Abdi Bakal Lapar

... pikeun Dahareun Kaleresan.
Maca deui
Pedro - Ulah Miang ti Garéja

Pedro - Ulah Miang ti Garéja

Angon goréng bakal nangkeup naon anu sok poék.
Maca deui
Pedro - Tiiseun Nguatkeun Musuh Gusti

Pedro - Tiiseun Nguatkeun Musuh Gusti

Masihan pangalusna anjeun dina mertahankeun bebeneran.
Maca deui
Pedro - Teu Aya Damai Tanpa Yesus

Pedro - Teu Aya Damai Tanpa Yesus

Anjeun hirup dina jaman kasedih... diktator agama anu dahsyat bakal sumebar ka mana-mana.
Maca deui
Pedro - Prajurit Wani di Cassocks

Pedro - Prajurit Wani di Cassocks

... bakal tarung pikeun hiji, Garéja leres.
Maca deui
Pedro - Cinta sareng Bela Kaleresan

Pedro - Cinta sareng Bela Kaleresan

Jalma anu nyebarkeun satengah bebeneran moal asup ka Bait Suci Abadi.
Maca deui
Simona - Dengekeun Kuring

Simona - Dengekeun Kuring

... nalika kuring ngabejaan anjeun bogoh ka Yesus kalawan sakabeh haté anjeun.
Maca deui
Pedro - A jurang jieunan manusa

Pedro - A jurang jieunan manusa

Jadi Tanda Ayana Kristus.
Maca deui
Pedro - Gusti Bakal Nyalametkeun Sorangan-Na

Pedro - Gusti Bakal Nyalametkeun Sorangan-Na

Bakal aya perang hébat.
Maca deui
Pedro - Ulah Miceun Kabebasan

Pedro - Ulah Miceun Kabebasan

Bakal loba syahid.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dibawa Sateuacan Pangadilan

Pedro - Anjeun Bakal Dibawa Sateuacan Pangadilan

...tapi ulah mundur.
Maca deui
Pedro - Hukum Ilahi Bakal Ditinggalkeun

Pedro - Hukum Ilahi Bakal Ditinggalkeun

Kahareupna bakal hadé pikeun jalma soleh.
Maca deui
Pedro - Allah munggaran

Pedro - Allah munggaran

Ulah jauh tina solat.
Maca deui
Pedro - Sétan Bakal Akting Kalayan Amarah

Pedro - Sétan Bakal Akting Kalayan Amarah

... ngalawan barudak Our Lady. Ulah sieun!
Maca deui
Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Ulah nyimpang tina ajaran Garéja-Na.
Maca deui
Pedro - Dihina jeung hina

Pedro - Dihina jeung hina

...tapi Anjeunna henteu mundur.
Maca deui
Pedro - Pikeun Anu Bakti ka Kuring

Pedro - Pikeun Anu Bakti ka Kuring

... lampu moal pareum.
Maca deui
Tulisan Suci - Poé Gusti

Tulisan Suci - Poé Gusti

Caket nyaéta Dinten Gusti.
Maca deui
Pedro - Kuring Henteu Sumping

Pedro - Kuring Henteu Sumping

Haseup Iblis bakal nyababkeun buta spiritual di antara seueur menteri Allah.
Maca deui
Pedro - Anjeun hirup dina waktos anu langkung parah tibatan banjir

Pedro - Anjeun hirup dina waktos anu langkung parah tibatan banjir

Rukukeun sareng Gusti.
Maca deui
Pedro - Sobat Ageung Anjeun

Pedro - Sobat Ageung Anjeun

Percanten ka Yesus.
Maca deui
Pedro - Paniaya Ageung

Pedro - Paniaya Ageung

Sababaraha bakal tetep teguh dina iman.
Maca deui
Pedro - Patempuran Spiritual Ageung

Pedro - Patempuran Spiritual Ageung

Waspada. Wani!
Maca deui
Pedro - Badai Spiritual Anu Hebat

Pedro - Badai Spiritual Anu Hebat

Kapal Ageung bakal ditarajang.
Maca deui
Pedro - The Times of Duka

Pedro - The Times of Duka

Karusutan iman anu hébat.
Maca deui
Pedro - Entong Kuciwa

Pedro - Entong Kuciwa

Yesus mah aya disisi anjeun.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan dina Jalan Karuksakan Diri

Pedro - Kamanusaan dina Jalan Karuksakan Diri

Ieu waktos kasusah.
Maca deui
Pedro - Lalaki Teror Bakal Ngalaksanakeun

Pedro - Lalaki Teror Bakal Ngalaksanakeun

Dangukeun Yesus, nampi Injil-Na.
Maca deui
Pedro - Anjeun gaduh kabébasan

Pedro - Anjeun gaduh kabébasan

Entong ngantep Iblis ngabdi ka anjeun.
Maca deui
Pedro - Ka Pangurus Kebon anggur

Pedro - Ka Pangurus Kebon anggur

Yesus ngarepkeun seueur ti anjeun. Entong mundur.
Maca deui
Pedro - Tirukeun John

Pedro - Tirukeun John

Entong mundur!
Maca deui
Pedro - Entong Melempem Panangan Anjeun

Pedro - Entong Melempem Panangan Anjeun

Anjeun kagungan Gusti Kami. Wani!
Maca deui
Pedro - Proklamasi Injil

Pedro - Proklamasi Injil

Pertahanan bebeneran.
Maca deui
Pedro - Anjeun Sasaran

Pedro - Anjeun Sasaran

... nalika anjeun lalawora solat.
Maca deui
Pedro - Paniaya Ageung

Pedro - Paniaya Ageung

Teu aya kameunangan tanpa Palang.
Maca deui
Pedro - Penganiayaan Gedé payuneun…

Pedro - Penganiayaan Gedé payuneun…

... anjeun kedah nyandak pilihan ...
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Kontaminasi Dosa

Pedro - Kamanusaan Kontaminasi Dosa

Bélok jauh ti dunya.
Maca deui
Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Pedro - Yesus Butuh saksi Anu Wani Anjeun

Milarian kakuatan dina solat sareng Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Yesus, Roti Anu Nyawa

Pedro - Yesus, Roti Anu Nyawa

Di Anjeunna nyalira ayaan anjeun.
Maca deui
Pedro - Waktos Anu Bingung

Pedro - Waktos Anu Bingung

Teras dina mayungan bebeneran!
Maca deui
Pedro - Lalaki Bakal Ngarobih Kecap Allah

Pedro - Lalaki Bakal Ngarobih Kecap Allah

Ati-ati supados henteu katipu.
Maca deui
Pedro - Henteu Éléhasi pikeun Anu Séhat

Pedro - Henteu Éléhasi pikeun Anu Séhat

Janten sapertos Yesus dina sagala hal.
Maca deui
Pedro - Entong Hirup Jauh tina Solat

Pedro - Entong Hirup Jauh tina Solat

Dina sagala hal, Gusti mimitina.
Maca deui
Pedro - Dina Solusi Gampang…

Pedro - Dina Solusi Gampang…

... ditawarkeun ku tukang angon palsu.
Maca deui
Pedro - Saetik Ku ​​Wani Yohanes Baptis

Pedro - Saetik Ku ​​Wani Yohanes Baptis

Anjeun nuju masa depan sareng seueur Judases ...
Maca deui
Pedro - Ati-ati

Pedro - Ati-ati

Kamanusaan bakal dikawasa ...
Maca deui
Pedro - The Great Return

Pedro - The Great Return

Babel bakal sumebar dimana-mana.
Maca deui
Pedro - Komo dina Kasulitan

Pedro - Komo dina Kasulitan

... nyakseni yén anjeun kagungan Gusti.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Percaya pisan kana kakawasaan Gusti.
Maca deui
Pedro - Garéja Kedah Ngajaga Ayana Nyata

Pedro - Garéja Kedah Ngajaga Ayana Nyata

Seueur anu bakal angkat tina bebeneran.
Maca deui
Pedro - Polluting the Soul & Creation

Pedro - Polluting the Soul & Creation

Yesus mangrupikeun Cai Hirup.
Maca deui
Pedro - Staf Angon Bakal Rusak

Pedro - Staf Angon Bakal Rusak

Babel anu dipromosikeun ku pastor palsu bakal nimbulkeun perpecahan.
Maca deui
Pedro - Katuangan Anu Gede Haduh

Pedro - Katuangan Anu Gede Haduh

Anjeun hirup dina waktos anu langkung parah tibatan banjir.
Maca deui
Pedro - Jesus is the Way

Pedro - Jesus is the Way

Entong milarian jalan pintas.
Maca deui
Pedro - Naon Palsu Bakal Murag

Pedro - Naon Palsu Bakal Murag

Kapal Ageung bakal balayar kana leutak.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

... leumpang dina jalur karuksakan diri disiapkeun ku panangan nyalira.
Maca deui
Pedro - Anjeun Penting

Pedro - Anjeun Penting

Ati-ati.
Maca deui
Pedro - Kuring Nyaho Anjeun Ngarana

Pedro - Kuring Nyaho Anjeun Ngarana

Lalaki sareng awéwé anu iman bakal dijaga.
Maca deui
Pedro - Nyaksikeun: Anjeun Pikeun Gusti

Pedro - Nyaksikeun: Anjeun Pikeun Gusti

Ieu waktos anu pas pikeun ngembarkeun Injil.
Maca deui
Pedro - Entong Jauh tina Solat

Pedro - Entong Jauh tina Solat

Moal aya anu éléh pikeun jalma séhat.
Maca deui
Pedro - Nelepon tobat Leres

Pedro - Nelepon tobat Leres

Buka haté ... wani!
Maca deui
Pedro - Sababaraha Urang bakal Tetep dina Iman!

Pedro - Sababaraha Urang bakal Tetep dina Iman!

Naon kajadian, cicing sareng Yesus.
Maca deui
Pedro - Narima Injil-Na

Pedro - Narima Injil-Na

Nyaksian kana kaajaiban-kaajaiban Gusti sareng kahirupan anjeun.
Maca deui
Pedro - Yesus Butuh Wani!

Pedro - Yesus Butuh Wani!

Tapi anjeun bakal dibuang pikeun membela bebeneran.
Maca deui
Pedro - Yesus Ngungkulan Pupusna

Pedro - Yesus Ngungkulan Pupusna

Entong ngantep idéologi palsu pikeun ngotorkeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Ucapkeun "Leres" kana Teleponna

Pedro - Ucapkeun "Leres" kana Teleponna

Kemenangan Yesus mah nyaéta kameunangan anjeun.
Maca deui
Pedro - Peunteun Ékaristi

Pedro - Peunteun Ékaristi

Cinta sareng ngadoa pikeun pandita.
Maca deui
Pedro - Satia ka Magisterium Leres

Pedro - Satia ka Magisterium Leres

Abdi sumping pikeun ngantunkeun anjeun ka Putra abdi Yesus.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Nginum Piala Pait

Pedro - Anjeun Bakal Nginum Piala Pait

Yesus bakal sareng anjeun. Wani!
Maca deui
Pedro - Milari Surga

Pedro - Milari Surga

Ieu tujuan anjeun.
Maca deui
Pedro - Dangukeun Kuring

Pedro - Dangukeun Kuring

Kamanusaan nuju nuju ka jurang anu hébat.
Maca deui
Pedro - Anjeun Penting dina Kasuksesan

Pedro - Anjeun Penting dina Kasuksesan

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro - Pilih Gerbang Sempit

Pedro - Pilih Gerbang Sempit

Sababaraha bakal tetep tabah.
Maca deui
Pedro - Waktos Perang Besar

Pedro - Waktos Perang Besar

Hayu nanaon nyegah anjeun ti nuturkeun Yesus.
Maca deui
Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

... kanggo pamulangan anjeun.
Maca deui
Pedro - Yesus Abdi Leumpang Sareng Anjeun

Pedro - Yesus Abdi Leumpang Sareng Anjeun

Anjeunna bakal ngusap cimata anjeun.
Maca deui
Pedro - Nyaksi kana Ayana Kuring

Pedro - Nyaksi kana Ayana Kuring

Abdi sumping ti Surga pikeun ngabantosan anjeun.
Maca deui
Pedro - Satengah-Kaleresan Badé Nyebarkeun

Pedro - Satengah-Kaleresan Badé Nyebarkeun

Entong disapu ku tumpukan doktrin palsu.
Maca deui
Pedro - Nalika Sadayana Leungit

Pedro - Nalika Sadayana Leungit

... Kemenangan Ageung Gusti bakal sumping pikeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Nalika anjeun Leuleus

Pedro - Nalika anjeun Leuleus

Milarian kakuatan dina solat sareng Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Milarian Kersa-Na pikeun Kahirupan Anjeun

Pedro - Milarian Kersa-Na pikeun Kahirupan Anjeun

Milarian kakuatan dina solat sareng dina Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Ngan Jalma Anu Ngadoa…

Pedro - Ngan Jalma Anu Ngadoa…

... bakal tiasa nanggung beurat salib.
Maca deui
Pedro - Kaleresan Bakal Nganggap hina

Pedro - Kaleresan Bakal Nganggap hina

Entong beunang dunya ngotorkeun anjeun.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

... tapi Gusti bakal aya di sisi anjeun.
Maca deui
Pedro - Badai Ageung

Pedro - Badai Ageung

Kapal karam anu hébat bakal mangaruhan anu jauh tina iman.
Maca deui
Pedro -Ini Waktos Wangsulan Anjeun

Pedro -Ini Waktos Wangsulan Anjeun

Anjeun nuju masa depan anu pinuh ku halangan.
Maca deui
Pedro - Ngabengkokkeun Luhut Anjeun dina Solat

Pedro - Ngabengkokkeun Luhut Anjeun dina Solat

Ngan ku kakuatan doa anjeun tiasa nanggung beurat cobaan anu bakal datang.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Pedro - Anjeun Bakal Dianiaya

Saatos Palang bakal meunang kameunangan.
Maca deui
Pedro - Ngabuburit, Ngado'a

Pedro - Ngabuburit, Ngado'a

Tanpa solat, anjeun bakal ngumbara.
Maca deui
Pedro - Kemenangan Bakal Datang

Pedro - Kemenangan Bakal Datang

... ngalangkungan anu dikhususkeun pikeun kuring.
Maca deui
Pedro - Ngadamel Pamariksaan Jero ngeunaan Nurani

Pedro - Ngadamel Pamariksaan Jero ngeunaan Nurani

Panghampura ngabalukarkeun anjeun ngabébaskeun.
Maca deui
Pedro - Nampi Ajaran Magisterium Leres

Pedro - Nampi Ajaran Magisterium Leres

Sing saha anu henteu bakal kaseret kana jurang doktrin palsu.
Maca deui
Pedro - Kapal Besar Badé Nyimpang ti Harbour Aman

Pedro - Kapal Besar Badé Nyimpang ti Harbour Aman

Éléh bakal sumping pikeun garéja palsu.
Maca deui
Pedro - Dipikacinta, Hiji-hiji

Pedro - Dipikacinta, Hiji-hiji

Anjeun disebat kasucian.
Maca deui
Pedro - Cabut Unggal Halangan

Pedro - Cabut Unggal Halangan

Milarian kakuatan dina solat.
Maca deui
Pedro - Saatos Sagala Nyeri

Pedro - Saatos Sagala Nyeri

Bakal aya kabagjaan anu hébat.
Maca deui
Pedro - Anjeun Bébas

Pedro - Anjeun Bébas

Entong ngantep setan pikeun ngajadikeun budak anjeun.
Maca deui
Simona - Cinta Yesus

Simona - Cinta Yesus

... sareng cinta ka Anjeunna di batur.
Maca deui
Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

Pedro - Ieu Waktos Anu Tepat

Milari rahmat Yesus abdi dina Pangakuan.
Maca deui
Pedro - Kamanusaan Gering

Pedro - Kamanusaan Gering

Anjeun bakal milarian Kadaharan Anu Mahal sareng henteu mendakan.
Maca deui
Pedro - Dangukeun Yesus

Pedro - Dangukeun Yesus

Tetep dina jalur bebeneran.
Maca deui
Pedro - Perhatoskeun

Pedro - Perhatoskeun

... supados henteu katipu.
Maca deui
Pedro - Harga tiiseun

Pedro - Harga tiiseun

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro - Nalika Sadayana Leungit, Kemenangan Bakal Datang

Pedro - Nalika Sadayana Leungit, Kemenangan Bakal Datang

Entong hilap: dina panangan Rosario Suci sareng Tulisan Suci Anjeun.
Maca deui
Pedro - Lalaki Bakal Ninggalkeun Hukum Allah

Pedro - Lalaki Bakal Ninggalkeun Hukum Allah

... sareng janten budak Orde Baru.
Maca deui
Pedro - Kuburan Doktrin Palsu

Pedro - Kuburan Doktrin Palsu

Seueur anu kapilih pikeun ngabélaan bakal katipu.
Maca deui
Pedro - Paniaya Ageung

Pedro - Paniaya Ageung

Kubur doktrin palsu bakal sumebar ka mana-mana.
Maca deui
Pedro - Nalika Tembok Ragrag

Pedro - Nalika Tembok Ragrag

Musuh bakal maju sareng nyababkeun karusakan hébat di Bait Allah.
Maca deui
Pedro - Perang Ageung

Pedro - Perang Ageung

Pakarang pertahanan anjeun nyaéta cinta kana bebeneran.
Maca deui
Pedro - Masa Depan Kabingung sareng Babagi

Pedro - Masa Depan Kabingung sareng Babagi

Ngan ukur ku do'a anjeun tiasa nanggung beurat.
Maca deui
Pedro Regis - Babel Ageung Badé Nyebarkeun Kamana waé

Pedro Regis - Babel Ageung Badé Nyebarkeun Kamana waé

Pakarang pertahanan anjeun aya dina Injil sareng Magisterium sajati.
Maca deui
Pedro - Kapal hébat, Kapal karam

Pedro - Kapal hébat, Kapal karam

Ieu anu nyababkeun sangsara.
Maca deui
Pedro - Entong mundur

Pedro - Entong mundur

Entong ngantep setan maok karapihan anjeun.
Maca deui
Pedro - Nyumbang kana Kameunangan

Pedro - Nyumbang kana Kameunangan

Milarian Yesus dina solat sareng dina Ékaristi.
Maca deui
Pedro - Naon waé kajadian

Pedro - Naon waé kajadian

Tetep pageuh dina iman.
Maca deui
Pedro - Divisi Gedé di Bait Allah

Pedro - Divisi Gedé di Bait Allah

Di Gusti teu aya satengah-leres.
Maca deui
Pedro Regis - Entong Ngidinan Poék Iblis Nungtun Anjeun

Pedro Regis - Entong Ngidinan Poék Iblis Nungtun Anjeun

Naon waé anu kajantenan, cicing sareng Magisterium sajati ti Garéja Isa Abdi.
Maca deui
Pedro - Entong Ngidinan Gelap Iblis

Pedro - Entong Ngidinan Gelap Iblis

Umat ​​manusa gering sareng kedah diubaran.
Maca deui
Pedro - Judul Perang

Pedro - Judul Perang

Cicing sareng Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Béjakeun Saréréa yén Gusti Allah Buru-buru

Pedro Regis - Béjakeun Saréréa yén Gusti Allah Buru-buru

Entong angkat énjing naon anu anjeun kedah lakukeun.
Maca deui
Pedro Regis - Balik Deui!

Pedro Regis - Balik Deui!

Entong cicing jauh ti Gusti.
Maca deui
Pedro Regis - Krisis Iman anu Hadé

Pedro Regis - Krisis Iman anu Hadé

Anjeun nuju nuju masa depan hina pisan pikeun Suci.
Maca deui
Pedro Regis - Saatos Parahiangan Garéja bakal Koswara

Pedro Regis - Saatos Parahiangan Garéja bakal Koswara

Kamanusaan parantos kacemar ku dosa sareng kedah diubaran.
Maca deui
Pedro Regis - Sieun Anjeun Anu Kaganggu ti Musuh Kuring

Pedro Regis - Sieun Anjeun Anu Kaganggu ti Musuh Kuring

Teu aya anu tiasa ngalakukeun nanaon ngalawan anjeun upami anjeun ngandelkeun sareng miharep ka Gusti.
Maca deui
Pedro Regis - Rencana Musuh Gusti pikeun Ngancurkeun Anu Suci

Pedro Regis - Rencana Musuh Gusti pikeun Ngancurkeun Anu Suci

Bend tuur anjeun dina solat sareng anjeun bakal sanggup nanggung beurat cobaan anu bakal datang.
Maca deui
Pedro Regis - Tulus sareng Wani "Leres"

Pedro Regis - Tulus sareng Wani "Leres"

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Lalaki Bakal Ngarobih Hukum

Pedro Regis - Lalaki Bakal Ngarobih Hukum

Cahaya bebeneran moal pernah pareum di jalma satia.
Maca deui
Pedro Regis - Entong Sieun Beurat Percobaan

Pedro Regis - Entong Sieun Beurat Percobaan

Pakarang anjeun mertahankeun nyaéta doa ikhlas.
Maca deui
Pedro Regis - Masihan Anu Hadé Pikeun Misi

Pedro Regis - Masihan Anu Hadé Pikeun Misi

Kontribusi kana Triumph Pastitive of My Immaculate Heart
Maca deui
Pedro Regis - Nyakséni Kaajaiban Gusti

Pedro Regis - Nyakséni Kaajaiban Gusti

Dina sagala hal, Gusti anu pangheulana. Wani.
Maca deui
Pedro Regis - Pengkhianat Iman Bakal Ngahijikeun

Pedro Regis - Pengkhianat Iman Bakal Ngahijikeun

Pembela tina Magisterium anu leres bakal dibuang.
Maca deui
Pedro Regis - Kamanusaan anu Sakit sareng Peryogi disembuhan

Pedro Regis - Kamanusaan anu Sakit sareng Peryogi disembuhan

Pasihan abdi leungeun anjeun sareng kuring bakal mingpin anjeun pikeun kameunangan.
Maca deui
Pedro Regis - Nguatkeun Diri dina Injil

Pedro Regis - Nguatkeun Diri dina Injil

Bakal aya kasusah anu hébat pikeun anu resep sareng ngabela bebeneran.
Maca deui
Pedro Regis - Doakeun Seueur Sateuacan Salib

Pedro Regis - Doakeun Seueur Sateuacan Salib

Salib bakal beurat pikeun iman.
Maca deui
Pedro Regis - Mangtaun-taun Percobaan Sulit

Pedro Regis - Mangtaun-taun Percobaan Sulit

Kaeusi harepan. Kapayunna bakal langkung saé pikeun anu soleh.
Maca deui
Pedro Regis - Proklamasi Yesus Dimana waé

Pedro Regis - Proklamasi Yesus Dimana waé

Musuh bakal beuki ngahijikeun supaya ngajaga anjeun tina kaleresan.
Maca deui
Pedro Regis - Kaleresan Bakal Kapendak Dina Sababaraha Tempat

Pedro Regis - Kaleresan Bakal Kapendak Dina Sababaraha Tempat

Naon waé anu kajantenan, tetep satia kana Magisterium leres ti Garéja Yesus Jesus abdi.
Maca deui
Pedro Regis - Kamuliaan tina Pass Dunya ieu

Pedro Regis - Kamuliaan tina Pass Dunya ieu

Neangan naon anu datang ti Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Anu Bakti ka Kuring bakal Dijaga

Pedro Regis - Anu Bakti ka Kuring bakal Dijaga

Abdi peryogi ikhlas sareng wani "Leres".
Maca deui
Pedro Regis - Entong Nyingkah tina Solat

Pedro Regis - Entong Nyingkah tina Solat

Nalika anjeun jauh, anjeun janten udagan Iblis.
Maca deui
Pedro Regis - Seueur anu bakal Kontaminasi ngalangkungan Ajaran Palsu

Pedro Regis - Seueur anu bakal Kontaminasi ngalangkungan Ajaran Palsu

Iblis bakal tumindak ngajauhkeun anjeun tina bebeneran.
Maca deui
Pedro Regis - Bakal Aya Penganiayaan anu Bébas

Pedro Regis - Bakal Aya Penganiayaan anu Bébas

Kaeusi harepan. Saha waé anu sareng Gusti moal ngalaman beurat eleh.
Maca deui
Pedro Regis - Haseup Sétan

Pedro Regis - Haseup Sétan

Kamanusaan aya leumpang di sapanjang jalur karusakan.
Maca deui
Pedro Regis - Surga Anyar, Bumi Anyar

Pedro Regis - Surga Anyar, Bumi Anyar

Sanggeus sagala nyeri, Gusti bakal ngeringkeun lawon anjeun.
Maca deui
Pedro Regis - Yesus Moal Nilar Anjeun

Pedro Regis - Yesus Moal Nilar Anjeun

Tiron Yohanes Pembaptis sareng membela naon-naon ngeunaan Gusti Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Langkung parah tibatan banjir

Pedro Regis - Langkung parah tibatan banjir

Entong ngantunkeun énjing naon anu tiasa anjeun laksanakeun ayeuna.
Maca deui
Pedro Regis - Babel Ageung

Pedro Regis - Babel Ageung

Ngurus kahirupan spiritual anjeun.
Maca deui
Pedro Regis - Pertahanan Ékaristi

Pedro Regis - Pertahanan Ékaristi

Wolves bakal nyebarkeun kabingungan spiritual anu hébat.
Maca deui
Pedro Regis - Satengah-bebeneran sareng Bohong

Pedro Regis - Satengah-bebeneran sareng Bohong

Persib ka arah Sukses Agung.
Maca deui
Pedro Regis - Galau Ageung

Pedro Regis - Galau Ageung

Sababaraha bakal tetep teguh dina iman.
Maca deui
Pedro Regis - Terus Ngadukung Kaleresan

Pedro Regis - Terus Ngadukung Kaleresan

Gelap kandel bakal tumiba dina Garéja.
Maca deui
Pedro Regis - Tetep dina Jalan

Pedro Regis - Tetep dina Jalan

Dinten bakal dongkap nalika seueur anu mungkir iman kusabab kasieun.
Maca deui
Pedro Regis - Waktosna parantos sumping

Pedro Regis - Waktosna parantos sumping

Kuring nyieun hujan rahmat anu luar biasa tumurun ka anjeun ti Surga.
Maca deui
Pedro Regis - Pertahanan Harta Ageung

Pedro Regis - Pertahanan Harta Ageung

Musuh-musuh bakal meta pikeun mareuman lampu Eucharist.
Maca deui
Pedro Regis - Seueur Anu Kéngingkeun Iman

Pedro Regis - Seueur Anu Kéngingkeun Iman

Seueur anu bakal nyieun perjanjian sareng musuh.
Maca deui
Pedro Regis - Paniaya Anu Hadé

Pedro Regis - Paniaya Anu Hadé

Percaya ka Anjeunna sareng anjeun bakal suksés.
Maca deui
Pedro Regis - Galau Ageung

Pedro Regis - Galau Ageung

Ulah ngijinkeun setan anu nipu anjeun sareng ngajagi anjeun tina bebeneran.
Maca deui
Pedro Regis - Seueur anu bakal ditipu

Pedro Regis - Seueur anu bakal ditipu

Kamanusaan nuju leumpang lamunan spiritual.
Maca deui
Pedro Regis - Pertempuran Anu Hadir

Pedro Regis - Pertempuran Anu Hadir

Garéja bakal dianiaya pisan.
Maca deui
Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Tiiseun soleh nguatkeun musuh Allah.
Maca deui
Pedro Regis - Entong mundur

Pedro Regis - Entong mundur

Gangguan bakal aya di mana waé ...
Maca deui
Pedro Regis - badai hébat sumping

Pedro Regis - badai hébat sumping

Tetep satia ... anjeun moal nyeret ku jalan palsu tina doktrin palsu.
Maca deui
Pedro Regis - Doa, Doa, Doa

Pedro Regis - Doa, Doa, Doa

Kamanusaan nuju nuju ka lebah karuksakan diri manusa anu disiapkeun ku tangan sorangan.
Maca deui
Luz de Maria - srigala lapar

Luz de Maria - srigala lapar

Dajjal bakal disembah salaku Mesias.
Maca deui
Pedro Regis - Sesuatu Anu Ngagumkeun Datang

Pedro Regis - Sesuatu Anu Ngagumkeun Datang

Seueur anu bakal imanna ngageter.
Maca deui
Pedro Regis - Musuh Témbong Saé

Pedro Regis - Musuh Témbong Saé

Yesus ngan ukur Anjeun Jalan.
Maca deui
Pedro Regis - Kapal Karam Iman

Pedro Regis - Kapal Karam Iman

Jalma anu tetep satia dugi ka akhirna bakal dibewarakeun ku Maha Agung tina Rama.
Maca deui
Pedro Regis - Dina Solat sareng Purgatory

Pedro Regis - Dina Solat sareng Purgatory

Jauhkeun tina sagala hal anu ngajaga anjeun ti Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Badai Badé Badé Datang

Pedro Regis - Badai Badé Badé Datang

Anjeun pikeun masa depan kasangsaraan anu hébat.
Maca deui
Pedro Regis - Rosario sareng Tulisan Suci

Pedro Regis - Rosario sareng Tulisan Suci

Pasihan abdi leungeun anjeun sareng kuring bakal nungtun anjeun ka Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Jaga Iman Anjeun Leres

Pedro Regis - Jaga Iman Anjeun Leres

Ayo diri anjeun dipandu ku Cahaya Gusti.
Maca deui
Pedro Regis - Percanten ka Kakuatan Gusti

Pedro Regis - Percanten ka Kakuatan Gusti

Kasuksésan anjeun bakal datangna ku kakuatan doa.
Maca deui
Pedro Regis - Teruskan dina Pertahanan Kaleresan

Pedro Regis - Teruskan dina Pertahanan Kaleresan

Musuh-musuh bakal ngaleungitkeun bebeneran iman anu hébat.
Maca deui
Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Pedro Regis - Cinta sareng Pertahanan Kaleresan

Ngaléngkeun ti dunya supados henteu ka abdi dibina ku syetan.
Maca deui
Pedro Regis - Percanten ka Yesus

Pedro Regis - Percanten ka Yesus

Anjeunna mangrupikeun Lampu anu menerangi kahirupan anjeun ...
Maca deui
Pedro Regis - Kado Anu Hadé pisan

Pedro Regis - Kado Anu Hadé pisan

Serangan pangsaéna bakal datang ngalawan Pariwara sareng Eucharist.
Maca deui
Pedro Regis - Tetep Seuneu Iman Hirup

Pedro Regis - Tetep Seuneu Iman Hirup

Jaga seuneu iman tetep hirup ... Naon wae kajadian, tetep bareng sareng Yesus.
Maca deui
Pedro Regis - Silih ajak

Pedro Regis - Silih ajak

Ngadorong hiji-hiji sareng kasaksian kana Ayana Kuring diantara anjeun.
Maca deui
Pedro Regis - Dangukeun Kuring

Pedro Regis - Dangukeun Kuring

Dangukeun abdi. Abdi Ibu sareng Abdi parantos sumping ti Surga pikeun nungtun anjeun ka Surga.
Maca deui
Pedro Regis - Perhatoskeun

Pedro Regis - Perhatoskeun

Kuring henteu hoyong maksa anjeun, tapi perhatosan.
Maca deui
Pedro Regis - Poékna Nyertakeun Bumi Sapinuhna

Pedro Regis - Poékna Nyertakeun Bumi Sapinuhna

Barudak sanés, anjeun hirup dina waktos anu ngabingungkeun spiritual.
Maca deui
Pedro Regis dina Waktos Damai

Pedro Regis dina Waktos Damai

Kuring hoyong ngajantenkeun anjeun umat suci pikeun kamulyaan pamaréntahan Gusti. Buka haté anjeun! Geuwat pisan si ...
Maca deui
Pedro Regis - Bumi Bakal Ngoyagkeun

Pedro Regis - Bumi Bakal Ngoyagkeun

Yesus ka: Kamanusaan nuju ka arah masa depan duka. Bumi bakal ngoyagkeun sareng jurang bakal muncul. Anak abdi miskin ...
Maca deui
Pedro Regis - Karusuhan di Garéja

Pedro Regis - Karusuhan di Garéja

Urang Lady Ratu Damai ka, 1 Januari 2020: Barudak anu leres, kuring Ratu Damai sareng kuring ngagaduhan ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.