Naha Simona sareng Angela?

Visi pikeun Kami Lady of Zaro

Nu dituduh janten katempoan Marian di Zaro di Ischia (hiji pulo anu deukeut di Naples di Italia) parantos dilaksanakeun ti saprak 1994. Dua visi anu ayeuna, Simona Patalano sareng Angela Fabiani, nampi pesen dina kaping 8 sareng 26 unggal bulan, sareng Don Ciro Vespoli, anu Nyayogikeun hidayah spiritual pikeun aranjeunna, anjeunna nyalira salah sahiji sakelompok sakelompok salami fase awal panci, sateuacan anjeunna janten pandita. (Éta Don Ciro anu, sahenteuna dugi nembé, bakal maca pesen anu diserat ku Simon sareng Angela saatos aranjeunna mecenghul tina éstasies anu dikira-kira atanapi "istirahat dina Roh-riposo nello Spirito").

Pesen ti Our Lady of Zaro bisa jadi teu dipikanyaho di dunya anu nyarios basa Inggris, tapi hiji pasualan tiasa dilakukeun pikeun ngarawat aranjeunna sacara serius dina sababaraha perkawis. Anu kahiji nyaéta otoritas diocesan aktip dina diajar aranjeunna sareng taun 2014 ngadegkeun komisi resmi anu ditugaskeun, antara sanésna, kalayan ngumpulkeun kasaksian panyembuhan sareng buah-buahan sanés anu aya hubunganana sareng penampilan. The visionaries sareng penampilan na, janten, ku kituna tunduk kana kajiwaan hébat, sareng ka pangaweruh urang, teu aya tuduhan pelanggaran. Don Ciro, nyalira, nunjukkeun yén anjeunna henteu tiasa ditunjuk ku Msgr. Filippo Strofaldi, anu parantos nuturkeun kajahatan saprak taun 1999, ngagaduhan monsignor ngadili kana édisi boh diabolic atanapi akibat tina gering méntal. Faktor anu katilu pikeun milih pamilakan / pesen Zaro sacara serius mangrupikeun buktina anu jelas dina taun 1995, para visionaries ngagaduhan anu katingali sacara visi precognitive (diterbitkeun dina majalah Eloch) tina 2001 karuksakan Menara Kembar * di New York. (Ieu anu narik perhatian pers nasional ka Zaro). Perkawis eusi seratan anu sering sobering, ** aya konvergénsi anu mencolok antara aranjeunna sareng sumber serius anu sanés, kalayan henteu aya kasalahan teologis.

 


sumber:

https://www.ildispariquotidiano.it/it/zaro-20-anni-di-apparizioni-fiaccolata-rosario-e-nuovo-messaggio/

Dokumenter pidéo (Italia) kalebet arsip 1995 gambarna para seers (antawisna Ciro Vespoli):
https://www.youtube.com/watch?v=qkZ3LUxx-8E

Pesen ti Simona sareng Angela

Angela - Kaancam ku Kuat Bumi

Angela - Kaancam ku Kuat Bumi

Doakeun katengtreman... Rosario, pakarang anu ampuh.
Maca deui
Simona - Ieu Henteu Jimat

Simona - Ieu Henteu Jimat

... tapi pakarang kuat ngalawan jahat lamun make eta kalawan cinta jeung iman.
Maca deui
Angela - Convert, Ulah Runtah Waktos

Angela - Convert, Ulah Runtah Waktos

... kali teuas ngantosan anjeun.
Maca deui
Simona - Janten Hiji Lipat Dina Hiji Angon

Simona - Janten Hiji Lipat Dina Hiji Angon

Sirahna hiji, nya eta Kristus.
Maca deui
Angela - Neneda keur Bapa Suci

Angela - Neneda keur Bapa Suci

Ulah nangtoskeun.
Maca deui
Simona - Bakal Aya Split Great di Garéja

Simona - Bakal Aya Split Great di Garéja

Neneda pikeun magisterium sabenerna Garéja.
Maca deui
Simona - Kuring Ngumpulkeun Tentara Kuring

Simona - Kuring Ngumpulkeun Tentara Kuring

Siap, barudak.
Maca deui
Angela - Barudak Kuring, Dimana Iman anjeun?

Angela - Barudak Kuring, Dimana Iman anjeun?

Dimana éta, barudak?
Maca deui
Angela - Kuring Kaciri Nyiapkeun Tentara Alit Abdi

Angela - Kuring Kaciri Nyiapkeun Tentara Alit Abdi

Abdi di dieu ku rahmat hébat Bapa.
Maca deui
Angela - Punten, barudak, dangukeun kuring!

Angela - Punten, barudak, dangukeun kuring!

Tong nyieun hakim sorangan tapi ngadoa.
Maca deui
Simona - Buka Panto Haté Anjeun

Simona - Buka Panto Haté Anjeun

Henteu aya rohangan pikeun kuring dina kahirupan anjeun.
Maca deui
Simona sareng Angela - A Schism Great

Simona sareng Angela - A Schism Great

Garéja kudu nyanghareupan kali goréng.
Maca deui
Simona sareng Angela - Hayu Diri Anjeun Dipikanyaah

Simona sareng Angela - Hayu Diri Anjeun Dipikanyaah

Abandon yourselves kana leungeun kuring. . .
Maca deui
Simona - Hayu Diri Anjeun Dipikanyaah

Simona - Hayu Diri Anjeun Dipikanyaah

Hayu Anjeunna ngeusian anjeun sareng ngabentuk anjeun sakumaha anu dipikahoyong. . .
Maca deui
Angela - Mangga Balik deui ka Gusti

Angela - Mangga Balik deui ka Gusti

Abdi parantos lami aya diantara anjeun tapi teu aya anu robih.
Maca deui
Simona sareng Angela - Waktos Susah Ngadagoan Anjeun

Simona sareng Angela - Waktos Susah Ngadagoan Anjeun

Anaking, dunya ieu diserang ku jahat. . .
Maca deui
Simona sareng Angela - Neneda Seueur pikeun Vicar Kristus

Simona sareng Angela - Neneda Seueur pikeun Vicar Kristus

sarta pikeun sakabéh putra abdi dipilih sarta tercinta [imam].
Maca deui
Simona sareng Angela - Haseup Hideung Kandel nutupan Garéja Suci Allah

Simona sareng Angela - Haseup Hideung Kandel nutupan Garéja Suci Allah

Nyaksian wani sareng teu sieun.
Maca deui
Angela - Janten Peacemakers

Angela - Janten Peacemakers

Kumaha anjeun bisa ménta katengtreman lamun haté anjeun teu tengtrem?
Maca deui
Simona - Ajar Barudak Solat

Simona - Ajar Barudak Solat

Aranjeunna masa depan dunya.
Maca deui
Angela - Abdi Nyuhunkeun Anjeun Ngarobih

Angela - Abdi Nyuhunkeun Anjeun Ngarobih

Robah, saméméh telat.
Maca deui
Angela - Good Will Triumph

Angela - Good Will Triumph

Afterwards, sagalana bakal caang caang ti saméméhna.
Maca deui
Simona - Hurungkeun tina Sihir

Simona - Hurungkeun tina Sihir

Doakeun supados kuat nalika Badai datang.
Maca deui
Simona – Kumaha Agungna Asih Allah!

Simona – Kumaha Agungna Asih Allah!

Doa lir ibarat cai nyerep taneuh anu garing tina jiwa anu garing.
Maca deui
Angela - Tingali kana raray-Na

Angela - Tingali kana raray-Na

Anjeunna Cinta.
Maca deui
Simona - Doakeun Unity

Simona - Doakeun Unity

Janten banjir ku cinta Kristus.
Maca deui
Angela - Dina Dunya Gaib

Angela - Dina Dunya Gaib

Yesus mangrupikeun hiji-hijina kasalametan.
Maca deui
Angela - Bakal Aya Dinten Sulit Nungkulan

Angela - Bakal Aya Dinten Sulit Nungkulan

Doakeun sareng ulah sieun.
Maca deui
Simona - Kana Kasenangan Sateuacan Solat…

Simona - Kana Kasenangan Sateuacan Solat…

Solat mangrupikeun senjata anu kuat ngalawan kajahatan.
Maca deui
Angela - Kuring sedih

Angela - Kuring sedih

... dunya dicekel ku kakuatan jahat.
Maca deui
Simona - I Love and Sustain You

Simona - I Love and Sustain You

... dina momen sesah anjeun.
Maca deui
Simona - I Come to Gather My Army

Simona - I Come to Gather My Army

Nguatkeun iman anjeun ngaliwatan Sacraments.
Maca deui
Angela - Entong Kuciwa

Angela - Entong Kuciwa

Regangkeun leungeun anjeun ka kuring.
Maca deui
Angela - Tanpa Pendeta ...

Angela - Tanpa Pendeta ...

... Garéja parantos maot. Neneda pikeun panggilan suci.
Maca deui
Simona - Naha Anjeun Nyarios "Gusti, Gusti"?

Simona - Naha Anjeun Nyarios "Gusti, Gusti"?

... tapi tutup haté anjeun ka Kersa-Na?
Maca deui
Simona - Ngan Dimimitian ti jaman susah

Simona - Ngan Dimimitian ti jaman susah

Rosario mangrupikeun senjata anjeun.
Maca deui
Angela - Poék Hoyong Nyumputkeun Terang

Angela - Poék Hoyong Nyumputkeun Terang

Éta bakal hésé disalametkeun upami anjeun henteu siap.
Maca deui
Angela - Ieu Pakarang Anjeun

Angela - Ieu Pakarang Anjeun

... sasarengan sareng Sakramen.
Maca deui
Simona - Milarian Yesus dina Altar

Simona - Milarian Yesus dina Altar

Milarian Anjeunna di garéja!
Maca deui
Simona - Nyiptakeun Cenacles of Sholat

Simona - Nyiptakeun Cenacles of Sholat

Ajar barudak ngadoa — aranjeunna téh pikahareupeun.
Maca deui
Angela - Yesus Datang Pikeun Ngawula

Angela - Yesus Datang Pikeun Ngawula

Visi panangtayungan Lady urang kana Garéja.
Maca deui
Angela - Entong Tirus Ngado'a

Angela - Entong Tirus Ngado'a

Liang ranté Rosario pageuh.
Maca deui
Simona - Doakeun putra-putra kuring anu dipikasieun

Simona - Doakeun putra-putra kuring anu dipikasieun

Upami anjeun tiasa ngartos kaasih Gusti pikeun masing-masing anjeun.
Maca deui
Simona - Bapa Saé

Simona - Bapa Saé

Anjeun bakal tiasa caket.
Maca deui
Angela - You Will Fall…

Angela - You Will Fall…

... tapi gugah deui, abdi kadieu!
Maca deui
Angela - Anjeun Masih Teu Dengekeun

Angela - Anjeun Masih Teu Dengekeun

Henteu anjeun sadayana siap.
Maca deui
Simona - Jesus, the God Beggar

Simona - Jesus, the God Beggar

Anjeunna awaits anjeun ku leungeun manteng.
Maca deui
Angela - Pakarang Kemenangan

Angela - Pakarang Kemenangan

Entong ngantep anjeun kagoda ku jahat.
Maca deui
Angela - Rise With Me

Angela - Rise With Me

Entong kaleungitan harepan, bahkan dina momen anu paling poek.
Maca deui
Angela - Doakeun kanggo Garéja Anu Kuring Sinta

Angela - Doakeun kanggo Garéja Anu Kuring Sinta

Cicing sareng kuring di handapeun Palang.
Maca deui
Simona - Percanten ka Good Times sareng Bad

Simona - Percanten ka Good Times sareng Bad

Anjeunna moal reureuh sumping.
Maca deui
Angela - Percobaan Ayeuna Datang

Angela - Percobaan Ayeuna Datang

Doakeun Badai ngalih ti kulawarga anjeun ...
Maca deui
Simona - Pakarang Kuat Ngalawan Jahat

Simona - Pakarang Kuat Ngalawan Jahat

Doakeun, murangkalih abdi, doakeun.
Maca deui
Angela - Naga Ageung

Angela - Naga Ageung

Lalaki langkung percanten kana élmu tibatan Gusti.
Maca deui
Simona - Ngajalankeun Saatos Nabi Palsu

Simona - Ngajalankeun Saatos Nabi Palsu

Milarian katengtreman sareng cinta ka jalan anu salah.
Maca deui
Simona & Angela - Garéja aya dina Haseup Setan

Simona & Angela - Garéja aya dina Haseup Setan

Doakeun putra-putra pilihan kuring, supados aranjeunna henteu lirén nyababkeun skandal.
Maca deui
Simona - Ngadamel Kamar pikeun Gusti Allah

Simona - Ngadamel Kamar pikeun Gusti Allah

Gusti parantos mencét jalan pikeun anjeun.
Maca deui
Angela - Punten Dangukeun Kuring

Angela - Punten Dangukeun Kuring

Entong sieun ku salib.
Maca deui
Simona - Doakeun Damai

Simona - Doakeun Damai

Solat mangrupikeun senjata ampuh ngalawan jahat.
Maca deui
Angela - Cinta Seueur Bakal Tiis Tiis

Angela - Cinta Seueur Bakal Tiis Tiis

Damai diancam ku anu kawasa.
Maca deui
Angela - Anjeun Ngadaptarkeun Korban Jahat

Angela - Anjeun Ngadaptarkeun Korban Jahat

... sareng anjeun henteu terang deui.
Maca deui
Angela - Upami Anjeun Henteu Siap

Angela - Upami Anjeun Henteu Siap

... anjeun moal tiasa nungkulan cobaan.
Maca deui
Simona - Punten Muka Ati Haté

Simona - Punten Muka Ati Haté

Hayu Yesus kana kahirupan anjeun.
Maca deui
Simona - Visi St Peter's

Simona - Visi St Peter's

... sareng sésa-sésa imam anu satia.
Maca deui
Angela - Sakitu Seueur Anu Ninggalkeun Garéja

Angela - Sakitu Seueur Anu Ninggalkeun Garéja

Tapi kuring caket sareng anjeun.
Maca deui
Angela - Garéja Meryogikeun Solat

Angela - Garéja Meryogikeun Solat

Doakeun supados iman anu leres henteu ical.
Maca deui
Simona - Waktos Keras Ngantosan Anjeun

Simona - Waktos Keras Ngantosan Anjeun

Doakeun putra-putra karesep kuring, para imam.
Maca deui
Simona - Cinta, Barudak, Cinta

Simona - Cinta, Barudak, Cinta

Anjeun tiasa nyalira mutuskeun perkawis kahirupan anjeun.
Maca deui
Angela - Maca Firman Allah

Angela - Maca Firman Allah

Anjeunna kedah dikenal dina Kitab Suci.
Maca deui
Simona & Angela - Doakeun Paus

Simona & Angela - Doakeun Paus

Kaputusan kuburan gumantung ka anjeunna.
Maca deui
Angela - Waktos Hésé Ngantosan Anjeun

Angela - Waktos Hésé Ngantosan Anjeun

Anu paling kuring sedih nyaéta anjeun henteu sadayana siap.
Maca deui
Simona sareng Angela - Ayeuna Waktos Pilih

Simona sareng Angela - Ayeuna Waktos Pilih

Boh anjeun sareng Kristus atanapi anjeun ngalawan Anjeunna.
Maca deui
Simona sareng Angela - Bakal Aya Poé Poék

Simona sareng Angela - Bakal Aya Poé Poék

Jamanna teu pondok.
Maca deui
Angela - Teu aya waktos deui

Angela - Teu aya waktos deui

Punten ngadangukeun kuring sareng ngeureunkeun hariwang pikeun hal anu teu perlu.
Maca deui
Angela - Pendeta Murag

Angela - Pendeta Murag

Entong pareng; ngadoakeun maranehna.
Maca deui
Angela - Anjeun Peryogi Solat

Angela - Anjeun Peryogi Solat

Ulah yakin anjeun tiasa ngajawab masalah anjeun nyalira.
Maca deui
Simona - Pasihan Sadayana Pikeun Yesus

Simona - Pasihan Sadayana Pikeun Yesus

Anjeunna moal tunda dina nyayogikeun sareng nangkeup anjeun.
Maca deui
Simona - Indung atanapi Rahmat

Simona - Indung atanapi Rahmat

Yesus ngantosan nganggo leungeun anu kabuka.
Maca deui
Angela - Doakeun kanggo Wakil

Angela - Doakeun kanggo Wakil

Garéja kedah ngadangukeun uji coba sareng kasusah.
Maca deui
Angela - Kamanusaan nyaéta Haus Kaadilan

Angela - Kamanusaan nyaéta Haus Kaadilan

... tapi beuki mindahkeun jauh tina kurnia.
Maca deui
Simona - Dunya Butuh Solat

Simona - Dunya Butuh Solat

Mung doa tiasa ngalih gunung.
Maca deui
Angela - Entong Sieun

Angela - Entong Sieun

Kuring ngagungkeun sadayana anjeun ku mantel kuring.
Maca deui
Simona - I Come to Gather My Army

Simona - I Come to Gather My Army

Teras, anak kuring, teguh sareng kuat iman.
Maca deui
Simona - Kuring Ngumpulkeun Tentara Kuring

Simona - Kuring Ngumpulkeun Tentara Kuring

Ngan Gusti Yesus anu Murbut bakal tiasa masihan kakuatan pikeun ngamimitian deui.
Maca deui
Simona - Janten dina Sembahyang Konstan, janten Flames of Love

Simona - Janten dina Sembahyang Konstan, janten Flames of Love

Anak-anak kuring, dina waktos susah ieu janten langkung angger dina doa, janten seuneu cinta.
Maca deui
Simona - Waktos pikeun mutuskeun

Simona - Waktos pikeun mutuskeun

Kami Lady of Zaro, Italia ka Simona, 26 Pebruari 2019: Barudak, ulah ngantepkeun diri dibobodo ku ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.