Kunaon Valeria Copponi?

Carita Valeria's Copponi ngeunaan narima lokusi ti sawarga dimimitian nalika anjeunna di Lourdes ngiringan salakina militér dina ziarah. Di dinya anjeunna nguping sora yén anjeunna diidentifikasi minangka malaikat wali na, ngawartosan anjeunna kanggo hudang. Anjeunna teras masihan anjeunna ka Our Lady, anu nyarios, "You will be my cenacle" - istilah anu anjeunna ngan ngartos mangtaun-taun engké nalika pandita nganggona dina kontéks kelompok doa anjeunna ngamimitian di kota asal Roma, Italia. Rapat ieu, di mana Valeria ngirimkeun pesenna, kahiji diayakeun dua kali bulanan dina Rebo, teras minggon dina paménta Yesus, anu anjeunna nyebatkeun yén anjeunna ragaji di garéja Sant'Ignazio aya hubungan sareng rapat sareng Jesuit Amérika, Fr. Robert Faricy. Sauran Valeria parantos dikonfirmasi ku rupa-rupa panyembuhan gaib, kalebet hiji tina sababaraha sclerosis, anu ogé ngalaksanakeun cai anu ajaib di Collevalenza, 'Italia Lourdes' sareng bumi déwasa Spanyol, Ibu Speranza di Gesù (1893-1983), ayeuna kalebet pikeun beatification.

Éta Fr. Gabriele Amorth anu ngadorong Valeria pikeun nyebarkeun pesen-pesenna di luar tempat doa. Sikep pendeta diprediksi pacampur: sababaraha pandita teu percanten, sedengkeun anu sanés ngiringan sapinuhna.

nu di handap ieu ti kecap Valeria Copponi nyalira, sakumaha anu dinyatakeun dina halaman wéb na ditarjamahkeun tina basa Italia: http://gesu-maria.net/. Tarjamahan Inggris sanésna tiasa dipendakan dina situs Inggris na di dieu: http://keepwatchwithme.org/?p=22

"Kuring mangrupikeun alat anu dianggo Yesus pikeun ngajantenkeun rasa-Na dina waktos urang. Sanaos kuring henteu pantes ieu, kuring nampi kalayan kasieun anu hébat sareng tanggung jawab kado anu hébat ieu, nyerahkeun diri kuring leres-leres ka Will Ilahi Na. Kapercayaan luar biasa ieu disebut "lokomunikasi." Ieu ngalibatkeun kecap-kecap interior anu asalna, sanés tina pikiran dina bentuk pamikiran, tapi tina manah, saolah-olah sora "nyarioskeun" aranjeunna ti jero.

Nalika kuring mimiti nyerat (cobi urang nyarios, dina diktisikeun), kuring henteu sadar tina ayana sadayana. Ngan di tungtungna, nalika maca deui, naha kuring ngartos hartosna tina kecap "didikte" ka abdi langkung atanapi kirang gancang dina basa teologi anu abdi henteu ngartos. Mimitina, hal anu di mana kuring kagum paling mangrupikeun tulisan anu "bersih" ieu tanpa hapusan atanapi koréksi, langkung sampurna sareng langkung pas tibatan anu diktéjikeun, bari teu aya kacapean; sadayana kaluar lancar. Tapi urang terang yén Roh ngabeledug dimana sareng iraha Anjeunna bakal, sareng pisan kalayan khusyuk anu hébat sareng ngakuan yén tanpa Anjeunna urang henteu tiasa ngalakukeun nanaon, urang ngalaksanakeun diri kanggo ngadangukeun Firman, Saha Anu Jalan, Kaleresan, sareng Kahirupan. "

Pesen ti Valeria Copponi

Valeria - Anjeun Anu Ngarasa Kuat. . .

Valeria - Anjeun Anu Ngarasa Kuat. . .

. . . anjeun ngajaga kahirupan anjeun pikeun Iblis.
Maca deui
Valeria - Barudak Kuring Anu Baheula Percaya. . .

Valeria - Barudak Kuring Anu Baheula Percaya. . .

. . . geus baralik ka kuring
Maca deui
Valeria - Ngabela pikeun Datangna Putra Kuring

Valeria - Ngabela pikeun Datangna Putra Kuring

Sholat, puasa, mundur dina kasepian. . .
Maca deui
Valeria - Hirup Saolah-olah Ieu Poé Terakhir Anjeun

Valeria - Hirup Saolah-olah Ieu Poé Terakhir Anjeun

Ngadoa, jeung ngajadikeun jalma solat.
Maca deui
Valeria - Kuring Bakal Panyumputan Anjeun

Valeria - Kuring Bakal Panyumputan Anjeun

Tawarkeun ka kami sadaya pangorbanan anjeun.
Maca deui
Valeria - Damai Bakal Abadi

Valeria - Damai Bakal Abadi

Entong sieun.
Maca deui
Valeria - Nyucikeun Awak anjeun

Valeria - Nyucikeun Awak anjeun

Muga kasucian kuring jadi conto pikeun anjeun.
Maca deui
Valeria - Abdi Teu Bisa Nahan Leungeun Bapa

Valeria - Abdi Teu Bisa Nahan Leungeun Bapa

Tobat, murangkalih abdi.
Maca deui
Valeri Copponi - The Time of Reckoning

Valeri Copponi - The Time of Reckoning

Ngarambat jalan para wali.
Maca deui
Valeria - Maén Jeung Seuneu

Valeria - Maén Jeung Seuneu

Budak lieur jeung durhaka...
Maca deui
Valeria - The Times Datang ka Rengse

Valeria - The Times Datang ka Rengse

Anjeun jadi beuki leungit dina meanderings earthly.
Maca deui
Valeria - Cahaya bakal ngaleungit

Valeria - Cahaya bakal ngaleungit

Poé-poé anjeun beuki pondok... neneda saméméh Kemah.
Maca deui
Valeria - The Sole Dahareun

Valeria - The Sole Dahareun

...nu bisa nyugemakeun rasa lapar anjeun.
Maca deui
Valeria - Dina Pentingna Kecap

Valeria - Dina Pentingna Kecap

Yesus henteu pernah miceunan kecap ...
Maca deui
Valeria - Bumi anjeun parantos janten Bumi Iblis

Valeria - Bumi anjeun parantos janten Bumi Iblis

Moal lami deui sagalana bakal kahontal ...
Maca deui
Valeria - Waktos Ayeuna Pencét

Valeria - Waktos Ayeuna Pencét

Abdi henteu tiasa kaleungitan anjeun. Anjeun kedah ngabantosan abdi.
Maca deui
Valeria - Naon deui anu kuring tiasa laksanakeun pikeun anjeun?

Valeria - Naon deui anu kuring tiasa laksanakeun pikeun anjeun?

Hudang, teu aya deui waktos kanggo sare!
Maca deui
Valeria - Tong Sieun ku Negatip

Valeria - Tong Sieun ku Negatip

Yesus ngagunakeun sagala cara pikeun ngahontal pamungkas anak-Na.
Maca deui
Valeria - Anjeun Hirup di Ahir Jaman

Valeria - Anjeun Hirup di Ahir Jaman

Abdi henteu tiasa ngantosan nyandak anjeun sadayana dina hiji nangkeup.
Maca deui
Valeria - Nyaksian kana Injil Suci

Valeria - Nyaksian kana Injil Suci

Éta mangrupikeun Firman Allah anu leres.
Maca deui
Valeria - Dina Jaman Ahir Ieu

Valeria - Dina Jaman Ahir Ieu

... Abdi bakal langkung caket sareng anjeun.
Maca deui
Valeria - Janten Barudak Pamungkas Abdi Damai

Valeria - Janten Barudak Pamungkas Abdi Damai

Sadaya anu caket sareng anjeun kedah ngaraos kakuatan anjeun ti Gusti.
Maca deui
Valeria - Waktosna Digancangkeun

Valeria - Waktosna Digancangkeun

Moal lami deui, anjeun bakal leupas tina ranté Iblis.
Maca deui
Valeria - Janten Rasul Abdi Damai

Valeria - Janten Rasul Abdi Damai

Hampura ka jalma anu ngarugikeun anjeun... solat & puasa.
Maca deui
Valeria - Abdi Indung anjeun

Valeria - Abdi Indung anjeun

Tong cangcaya cinta nu ngabeungkeut anjeun ka kuring.
Maca deui
Valeria - Laksanakeun Léngkah Anu Tepat ka Gusti

Valeria - Laksanakeun Léngkah Anu Tepat ka Gusti

Ngan dina ta'at, anjeun tiasa nyalametkeun nyawa.
Maca deui
Valeria - Kunaon Sieun Ngarebut Jantung anjeun?

Valeria - Kunaon Sieun Ngarebut Jantung anjeun?

Iblis terang ieu mangrupikeun waktos anu terakhir.
Maca deui
Valeria - Naha Anjeun Percaya kana Penampakan Kuring?

Valeria - Naha Anjeun Percaya kana Penampakan Kuring?

Ngan sajumlah leutik anjeun anu ngadangukeun kuring.
Maca deui
Valeria - Dina Ta'at kana Hukum Allah

Valeria - Dina Ta'at kana Hukum Allah

... jeung hubris manusa.
Maca deui
Valeria - Moal lami deui Kali Ieu Bakal Akhir

Valeria - Moal lami deui Kali Ieu Bakal Akhir

Entong nyéépkeun kabébasan anjeun.
Maca deui
Valeria - Pernah Kuring Ngahaturkeun Seueur Cimata

Valeria - Pernah Kuring Ngahaturkeun Seueur Cimata

... tapi jaman anjeun bakal ningali tungtung kajahatan.
Maca deui
Valeria - Ngadamel Jalan pikeun Kabagjaan

Valeria - Ngadamel Jalan pikeun Kabagjaan

Moal aya deui jahat.
Maca deui
Valeria - Kuring Nyarios Anjeun Deui Pikeun Kasucian

Valeria - Kuring Nyarios Anjeun Deui Pikeun Kasucian

Awak anjeun kedah hirup dina kasucian. . .
Maca deui
Valeria - Ieu Terakhir Kali Kami

Valeria - Ieu Terakhir Kali Kami

Perang akhir jaman ieu ngalawan Sétan.
Maca deui
Valeria - Ékaristi, Perlindungan Anjeun

Valeria - Ékaristi, Perlindungan Anjeun

Pernah leumpang jauh ti Garéja Kristus.
Maca deui
Valeria - Telepon pikeun Ibu

Valeria - Telepon pikeun Ibu

Neneda sareng ngorbankeun jiwa.
Maca deui
Valeria - Dina Ngutamakeun Spiritual Kahiji

Valeria - Dina Ngutamakeun Spiritual Kahiji

... tibatan sibuk ku hal-hal kadunyaan.
Maca deui
Valeria - Kudu Hormat ka Garéja Kuring

Valeria - Kudu Hormat ka Garéja Kuring

Naon anu leres henteu tiasa bingung sareng anu ngan ukur bohong.
Maca deui
Valeria - Ninggalkeun Dosa Tukangeun

Valeria - Ninggalkeun Dosa Tukangeun

... atanapi anjeun moal terang cinta sajati.
Maca deui
Valeria - Dunya Pantes Hukuman

Valeria - Dunya Pantes Hukuman

... tapi urang ngancurkeun diri urang sorangan!
Maca deui
Valeria - Puncak Sombong

Valeria - Puncak Sombong

Konversi anu nyésa.
Maca deui
Valeria- Abdi Teu Tiasa Ninggalkeun Barudak Kuring

Valeria- Abdi Teu Tiasa Ninggalkeun Barudak Kuring

Jaman ieu moal tiasa diteraskeun ...
Maca deui
Valeria - Do'a dina Godaan

Valeria - Do'a dina Godaan

Anjeun moal diuji saluareun kakuatan anjeun.
Maca deui
Valeria - Kasucian Hartosna Kasalametan!

Valeria - Kasucian Hartosna Kasalametan!

Naséhat praktis ti Our Lady.
Maca deui
Valeria - Kaduruk Ku Cinta pikeun Yesus

Valeria - Kaduruk Ku Cinta pikeun Yesus

Abdi hanjelu, tapi henteu lami deui bakal jaya.
Maca deui
Valeria - silih rangkul

Valeria - silih rangkul

Naha anjeun ngartos naon anu anjeun dikirangan?
Maca deui
Valeria - Doa Anu Paling Pikaresepeun

Valeria - Doa Anu Paling Pikaresepeun

Pangorbanan Jisim Suci.
Maca deui
Valeria - Kana Panghampura

Valeria - Kana Panghampura

Pasihan kahirupan anjeun pikeun Yesus.
Maca deui
Valeria - Janten Sapertos Barudak Deui

Valeria - Janten Sapertos Barudak Deui

Kuring bakal masihan anjeun deui kabagjaan anu anjeun leungit ...
Maca deui
Valeria - Anjeun Gaduh Kuring

Valeria - Anjeun Gaduh Kuring

Anjeun aman.
Maca deui
Valeria - Entong Leungiteun Imut Anjeun

Valeria - Entong Leungiteun Imut Anjeun

Saha jalma anu percaya ka Allah moal kaleungitan harepan.
Maca deui
Valeria - Nyata Aya Waktu Leutik

Valeria - Nyata Aya Waktu Leutik

Ngan ku kuring anjeun dina kaamanan.
Maca deui
Valeria - Penderitaan Kuring Henteu Bérés

Valeria - Penderitaan Kuring Henteu Bérés

Anjeun henteu sadar bahaya ...
Maca deui
Valeria - Lebetkeun Garéja Katolik Abdi

Valeria - Lebetkeun Garéja Katolik Abdi

Ngan aya hiji Iman.
Maca deui
Valeria - Entong Cangcaya Ayana

Valeria - Entong Cangcaya Ayana

Sakedap deui, jahat bakal bérés.
Maca deui
Valeria - Tiruan Kulawarga Suci

Valeria - Tiruan Kulawarga Suci

Urang diserang ogé ku anu kawasa.
Maca deui
Valeria - Ngadamel Pembayaran kanggo Pelanggaran ieu

Valeria - Ngadamel Pembayaran kanggo Pelanggaran ieu

Salaku imbalanna, anjeun bakal ngagaduhan konversi di antara anu dipikacinta ku anjeun.
Maca deui
Valeria - Bantosan Kuring

Valeria - Bantosan Kuring

Pikiran anjeun henteu kénging manpaat tina Cahaya.
Maca deui
Valeria - The Times are Fast Approaching

Valeria - The Times are Fast Approaching

Nyiapkeun diri.
Maca deui
Valeria - Oray Purba Ngagunakeun Palsu

Valeria - Oray Purba Ngagunakeun Palsu

Dina gogoda giliran langsung solat
Maca deui
Valeria - Angkat Barudak Pikeun Cinta Yesus

Valeria - Angkat Barudak Pikeun Cinta Yesus

Naséhat praktis ti Our Lady.
Maca deui
Valeria - Percantenkeun Anjeun ka Kuring

Valeria - Percantenkeun Anjeun ka Kuring

Entong percanten ka politikus atanapi inohong anu langkung handap.
Maca deui
Valeria - I am He Who Is!

Valeria - I am He Who Is!

Indung anjeun bakal ngantunkeun anjeun pikeun kasalametan.
Maca deui
Valeria - Abdi hoyong anjeun bageur

Valeria - Abdi hoyong anjeun bageur

Seuri, kusabab kasalametan anjeun.
Maca deui
Valeria - Anjeun terang Kali-waktos Ieu Sumping

Valeria - Anjeun terang Kali-waktos Ieu Sumping

Janten tenang, ngadoa, sareng muji ka Gusti.
Maca deui
Valeria - Sateuacana…

Valeria - Sateuacana…

... anjeun bakal ngalaman kabagjaan anu pangageungna.
Maca deui
Valeria - Doa sareng Sangsara

Valeria - Doa sareng Sangsara

Naon anu di dunya moal deui nyukupan pikeun anjeun.
Maca deui
Valeria - Percanten ka Firman Allah

Valeria - Percanten ka Firman Allah

Muga Kalahiran kuring janten ulang anjeun.
Maca deui
Valeria - Kuring sangsara pisan

Valeria - Kuring sangsara pisan

Kaadilan ngadeukeutan kalayan léngkah.
Maca deui
Valeria - Waktos Ayeuna Pencét

Valeria - Waktos Ayeuna Pencét

... Ayeuna anjeun kaleungitan kabébasan.
Maca deui
Valeria - Anjeun Diuji Pisan

Valeria - Anjeun Diuji Pisan

Abdi siap ngajaga anjeun.
Maca deui
Valeria - Yesus Moal lami deui

Valeria - Yesus Moal lami deui

Tapi ke heula, cobaan bakal muncul ujug-ujug ...
Maca deui
Valeria - Pasrah Tanpa Ragu

Valeria - Pasrah Tanpa Ragu

Poekna henteu ngarobih jalan Gusti.
Maca deui
Valeria - Sangsara Ngabantosan Kanggo Ngeunteung

Valeria - Sangsara Ngabantosan Kanggo Ngeunteung

Mutuskeun pikeun ngalakukeun kahadéan sareng meunang.
Maca deui
Valeria - Waktosna parantos sumping

Valeria - Waktosna parantos sumping

Teu aya anu tiasa nyarios: "Kuring henteu terang".
Maca deui
Valeria - Pernah Kuring Kantos Deukeut Deui

Valeria - Pernah Kuring Kantos Deukeut Deui

Percayakeun diri ka kuring.
Maca deui
Valeria - Doa Ngabédakeun Barudak Kuring

Valeria - Doa Ngabédakeun Barudak Kuring

Bacakeun "Syahadat" ku haté anjeun.
Maca deui
Valeria - Tingali Hareup

Valeria - Tingali Hareup

Teu aya anu tiasa nyandak hirup langgeng ti anjeun.
Maca deui
Valeria - Kuring Sanés Anu Ngukum

Valeria - Kuring Sanés Anu Ngukum

Anjeun mawa kana diri anjeun.
Maca deui
Valeria Copponi - Candak Kahirupan Sacara serius

Valeria Copponi - Candak Kahirupan Sacara serius

Anjeun henteu deui ngatur pikeun milari waktos Yesus.
Maca deui
Valeria Copponi - Preoccupations anjeun Sanés ti Gusti

Valeria Copponi - Preoccupations anjeun Sanés ti Gusti

Ulah miceunan waktos deui sareng warta négatip.
Maca deui
Valeria Copponi - Kuring Datang Pikeun Nyamanan Anjeun

Valeria Copponi - Kuring Datang Pikeun Nyamanan Anjeun

Abdi sareng anjeun, Abdi bogoh ka anjeun sareng moal ngantunkeun punten anu henteu patuh.
Maca deui
Valeria Copponi - Balik Bumi

Valeria Copponi - Balik Bumi

Percobaan pikeun anjeun dina momen ieu mangrupikeun peringatan yén, pikeun anjeun sadaya, aya anu bakal robih. 
Maca deui
Valeria Copponi - Hiji nyalira nyaéta Creator

Valeria Copponi - Hiji nyalira nyaéta Creator

Leres, barudak mah, "Maranatha." Neneda - sholat - ngadoakeun sareng Anak kuring moal ngajantenkeun dirina ngantosan langkung lami.
Maca deui
Valeria Copponi - Iman anjeun bakalan nyalametkeun anjeun

Valeria Copponi - Iman anjeun bakalan nyalametkeun anjeun

Dunya dina waktos ieu mangrupikeun kabingungan ...
Maca deui
Valeria Copponi - Anjeun dina Times

Valeria Copponi - Anjeun dina Times

Anjeun dina "kali" ...
Maca deui
Valeria Copponi - Pupusna Henteu Kedah Ngaleungit Sieun

Valeria Copponi - Pupusna Henteu Kedah Ngaleungit Sieun

Pupusna kedah henteu ngawangun sadaya kasieun ieu, sabab Allah anjeun nyiptakeun anjeun pikeun hirup anu langgeng.
Maca deui
Valeria Copponi - Masihan Armor Anjeun

Valeria Copponi - Masihan Armor Anjeun

POSTED ONFEBRUARI 19, 2020 Mary, Indung Kasuksésan Damai janten sareng anjeun! Abdi Ibu anjeun, anu asalna ti surga ...
Maca deui
Valeria Copponi - Percaya kana Kakuatan Solat

Valeria Copponi - Percaya kana Kakuatan Solat

Anu dikintunkeun tanggal 12 Pebruari 2020, ti Gusti anjeun: Anak kuring anu tercinta, upami anjeun ka dieu, éta kusabab kuring parantos ...
Maca deui
Indung kuring nangis pikeun anjeun

Indung kuring nangis pikeun anjeun

Janten seueur tanda anu kuring ngirim anjeun, tapi henteu nganggo hadiah atanapi nganggo musibah ngalakukeun seueur anu anjeun hoyong ngartos.
Maca deui
Valeria Copponi - Anggo Sering Senjata Kuring

Valeria Copponi - Anggo Sering Senjata Kuring

Dipasang dina tanggal 29 Januari 2020, tiMary, Saha anu Badé Leungit: Anak kuring, kuring ngabutuhkeun anjeun berkah tina ...
Maca deui
Valeria Copponi - Ngan Anjeunna Bakal Méré Anjeun Kakuatan

Valeria Copponi - Ngan Anjeunna Bakal Méré Anjeun Kakuatan

Dipasang dina tanggal 22 Januari 2020, ti Yesus, Anjeunna Anu Abdi murangkalih awéwé, nyerat: I DIA anu bakal uih di antawisna ...
Maca deui
Valeria Copponi - Anjeunna Hoyong Ngubaran Tatu Kami

Valeria Copponi - Anjeunna Hoyong Ngubaran Tatu Kami

Dipasang dina 15 Januari 2020, ti Gusti anu Maha Asih Éta kuring, anak-anak, Gusti Yesus rahmat. Anjeun ngagaduhan sapertos ...
Maca deui
Valeria Copponi - Domba Tanpa Domba

Valeria Copponi - Domba Tanpa Domba

Dipasang dina 8 Januari 2020, ti Maryam, Dihantarkeun ku Anak: Anak anu paling kinasih, dinten ayeuna cenacle kuring dihurungkeun ...
Maca deui
Valeria Copponi - Dipasrahkeun kana Ilahi Yesus

Valeria Copponi - Dipasrahkeun kana Ilahi Yesus

Dipasang dina tanggal 2 Januari 2020, ti Ibu Langit: Anak kuring anu dipikacinta ieu, pasrahkeun kulawarga anjeun ka ati ketuhanan ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.