Nalika Seers sareng Élmu Gabung

 

Sababaraha peringatan ti para paningali di dieu ngeunaan Countdown to the Kingdom parantos jelas yén umat manusa dimanipulasi ku pamimpin global tangtu. Peringatan-peringatan éta khusus pisan:

Barudak anu dipasihkeun, bajoakeun kabébasan anjeun: anjeun bakal diperbudak ku diktator jahat. Ati-ati kana vaksin sareng sadaya kawajiban, sabab éta sanés bakal datang ti Gusti, tapi ti Iblis anu hoyong ngatur kahirupan sareng pikiran anjeun. —Nu Lady pikeun Gisella Cardia , 18 April 2020

Jalma anu dipikacinta, manusa menderita teror di antechamber tina mutasi terus virus anu diproduksi, dugi ka jahat anu nyiptakeun éta teu karasa. —St. Michael the Archangel ka Luz de Maria de Bonilla , 25 April 2020

Manusa keur ditikung ku kakuatan global, anu ngageleger martabat manusa, ngarah jalma ka karusuhan hébat, kalakuan dina kakawasaan spawn of Iblis, dikonsepkeun sateuacanna ku wasiat sorangan ... Dina waktu anu sesah pisan pikeun umat manusa, serangan panyakit diciptakeun ku élmu anu disalahgunakeun bakal teras-terasan ningkat, nyiapkeun kamanusaan sahingga sacara sukarela bakal nyungkeun tanda sato galak, sanés ngan ukur supados henteu janten gering, tapi bakal dibekelan naon anu bakal énggal kakirangan matérial, mopohokeun spiritualitas kusabab lemah Iman. Waktos paceklik ageung parantos maju siga kalangkang manusa anu teu disangka-sangka nyanghareupan parobahan radikal ... —Gusti urang ka Luz de Maria de Bonilla , Januari 12th, 2021

Anjeunna [Setan] parantos hasil ngarayu anjeun ku kareueus. Anjeunna parantos tiasa nga-pre-ngatur sagalana dina cara anu paling palinter. Anjeunna parantos ngagulung kana rarancang unggal séktor élmu manusa sareng téhnikna, ngatur sadayana pikeun pemberontakan ka Gusti. Bagian gedé kamanusaan ayeuna aya dina pananganna. Anjeunna parantos ngatur ku tipu daya pikeun narik dirina sorangan élmuwan, seniman, filsuf, sarjana, anu kawasa. Kagoda ku anjeunna, aranjeunna ayeuna parantos nempatkeun diri kana jasa anjeunna pikeun bertindak tanpa Gusti sareng ngalawan Gusti.  —Pamuan urang ka Fr. Stefano Gobbi, n. 127, "Blue Book", 18 Méi 1977

Gelap hébat nutupan dunya, sareng ayeuna waktosna. Iblis badé nyerang awak fisik barudak Kuring anu ku Kami diciptakeun dina gambar-gambar kuring sareng dina siga Kami ... Setan, ngalangkungan bonéka-bonéka na anu maréntah dunya, hoyong ngainokulasi anjeun ku racunna. Anjeunna bakal ngadorong hatena ngalawan anjeun dugi ka maksakeun dijalankeun anu moal nyandak kabébasan. Sakali deui, seueur murangkalih kuring anu teu tiasa membela diri sorangan bakal janten syuhada tiiseun, sapertos hal-hal pikeun jalma-jalma Innocents Suci. Ieu anu dilakukeun Sétan sareng para pendukungna…. — Allah Bapa disangka Fr. Michel Rodrigue , 31 Désémber, 2020

Barudak, kuring sumping deui pikeun ngingetkeun anjeun sareng ngabantosan anjeun supaya henteu ngalakukeun kasalahan, nyingkahan anu sanés asalna ti Gusti Allah; Tapi anjeun milarian lieur tanpa sadar yén paéh aya, sareng yén bakal aya di bumi - sadayana kusabab kaengkuh anjeun ngan ukur ngupingkeun kaputusan manusa. Sababaraha kali kuring nitah barudak kuring kudu ati-ati ngeunaan vaksin, tapi anjeun henteu ngupingkeun. -Kami Lady pikeun Gisella Cardia on Maret 16th, 2021

Pesen pusatna ngeunaan masalah anu beuki diperdebatkeun vaksin. Teu aya patarosan naha aya "merjuangkeun kabébasan" dina hal ieu, duanana akademis kabebasan sareng kabebasan tina pidato. Facebook ngumumkeun dina 8 Pébruari 2021 yén aranjeunna maksudna "ngaleungitkeun klaim palsu dina Facebook sareng Instagram ngeunaan vaksin COVID-19, COVID-19 sareng vaksin sacara umum salami pandemi."(1) Ieu kalebet klaim sapertos: 

  • COVID-19 didamel-buatan manusa atanapi didamel
  • Vaksin henteu épéktip pikeun nyegah panyakit anu dimaksud pikeun dijagi
  • Éta langkung aman pikeun kéngingkeun panyakit tibatan kéngingkeun vaksinna
  • Vaksin beracun, bahaya atanapi nyababkeun autisme 

Kalayan kecap séjén, teu aya deui tempat pikeun perdebatan médis atanapi ilmiah dina média sosial ngeunaan kasalametan bahan kimia anu beuki janten nu diparentahkeun pikeun ilubiung dina masarakat. Henteu ngan ukur Surga ngadaptarkeun ieu sumanget kontrol dina seratan anyar, tapi St. Paul ogé kitu 2000 taun ka pengker:

Ayeuna PANGERAN mangrupikeun Roh, sareng dimana Roh Pangéran, aya kabébasan. (2 Korinta 3: 17)

Sakumaha Yesus prihatin "Ngubaran unggal panyakit sareng panyakit diantara masarakat," (Mat 4:23) - sareng Anjeunna "Sami kamari, ayeuna, sareng salamina" (Ibr 13: 8) - kitu ogé, kami parantos nyayogikeun dina halaman wéb ieu sababaraha cara praktis pikeun ngabantosan pamaca perlindungan fisik, kalebet kumaha ngamangpaatkeun ciptaan Gusti pikeun ningkatkeun imunitas urang. 

Média Perdamaian Média nembé nerbitkeun séri pidéo anu nyusun peringatan serius para ilmuwan sareng panaliti di sakumna dunya. Aranjeunna ngaguar jalma-jalma dina Countdown ka Karajaan, khususna ngeunaan akibat anu berpotensi nepi ka tiwasna tina vaksin mRNA ékspérimén anu anyar-akibat anu urang henteu tiasa tingali sacara lengkep mangbulan-bulan malahan di jalan. Sababaraha élmuwan ieu kasohor di dunya, sareng, parantos sénsor ku YouTube, Facebook, Twitter, sareng sajabana anjeun tiasa mendakan séri pidéo énggal ku ngaklik:

Aya Anu Henteu Katuhu

Salajengna, kami parantos ngaitkeun di handap ieu kana tulisan di luar situs pikeun ngabantosan pamiarsa urang dina waktos kabingung sareng tekanan ti "pejabat kaséhatan" sareng pamimpin global anu beuki ngadikte, henteu ngan ukur intervensi médis anu pikaresep, tapi niat dina cara ngatur kamanusaan di masa anu payun. Dina sumber ieu, anjeun bakal mendakan kumaha seers jeung elmu pangaweruh parantos ngahiji pikeun masihan peringatan anu ngahiji ngalawan kakuatan dunya anu kuat pisan ku kasihatan urang - sareng anu hoyong nyatana bebeneran. 

  • Misalna, dina catetan kaki dina tungtung kalimat ieu, baca jumlah élmuwan internasional anu tumuh anu satuju kana pesen paningali Luz de Maria yén "Sains lepat" ngabogaan "Didamel" coronavirus di laboratorium.(2)
  • At Firman Ayeuna, baca panilitian Mark Markett anu lengkep ngeunaan karuksakan anu teu dikenal sareng sadunya anu disababkeun ku sababaraha vaksin sareng kumaha inpormasi ieu dikontrol sareng disensor di Pandémik Kontrol
  • Dina Méi 2020, Daniel O'Connor ngabantah dina blogna yén seueur réspon dunya kana Coronavirus tiasa ditingali salaku "Latihan Iblis Iblis" tina rupa-rupa: peletakan anu leres-leres Infrastruktur Dajjal. Saprak publikasi tulisan, pervasiveness infrastruktur ieu Daniel ngingetkeun ngeunaan ngan ningkat drastis.
  • Baca kumaha parobihan iklim sareng COVID-19 digunakeun pikeun ngamajukeun infrastruktur ieu di Reset Agung.Baca Konci Caduceus ngadangukeun kumaha "Manusa keur ditikung ku kakuatan global", numutkeun Gusti Kami ka Luz de Maria, sareng kumaha vaksinna tiasa aya hubungan sareng rencana Masonik global pikeun pangendalian penduduk. 
  • Dina pesen ka Fr. Michel Rodrigue, Bapa nyarios, "Setan badé nyerang awak fisik barudak Kuring ... Sétan, ngalangkungan bonéka na anu maréntah dunya, hoyong ngainokulasi anjeun ku racunna. Anjeunna bakal ngadorong hatena ka anjeun dugi ka maksakeun dijalankeun anu moal nganggap kabébasan anjeun. " Maca peringatan kenabian ti Paus John Paul II sareng Paus Benediktus XVI sapanjang urat ieu di 1942 kami
  • Patali sareng naksir kabébasan parantos aya hukum anu masker masker pameunteu di sababaraha nagara. Ngungkulan konsékuansi spiritual tina ieu nyaéta tulisan Mark Mallett Ngadaptarkeun RencanaSusulan kana tulisan éta, nyebatkeun studi anu pangénggalna dugi ka Januari 2021 ngeunaan naha topéng leres-leres épéktip dina ngeureunkeun coronavirus atanapi henteu, nyaéta Ngabuka kanyataanana
  • Baca kumaha Catechism sareng paus ngingetkeun éta elmu pangaweruh tiasa janten "agama anyar" anu, upami henteu diparios ku étika anu leres, tiasa tungtungna musnah tibatan ngamajukeun umat manusa. Tingali Agama sains.
  • maca Peringatan Kuburan dina bahaya inpormasi suntikan ékspérimén ieu anu ngajadikeun tamba langkung parah tibatan panyakit. 
  • Pikeun kondensasi sadayana di luhur, baca Kasus Ngalawan Gerbang - naha Bill Gates tétéla nelepon nembak, sareng naha leres anjeunna. 
  • Akhirna, Paus Francis nembé ngusulkeun yén "sacara moral sadayana kedah nyandak vaksin", sahingga nyiptakeun kabingungan naha ieu mangrupikeun kaputusan pikeun jalma-jalma anu satia. Maca Pikeun Vax atanapi Henteu Vax ngeunaan patarosan moral éta ogé pikeun diajar ngeunaan efek samping anu pikasieuneun anu dilaporkeun di sakumna dunya tina vaksin eksperimen anu énggal. Tingali ogé Sanés Kewajiban Moral.

Kami rumaos, dibéré peringatan anu serius pisan pikeun élmuwan boh paningali, yén pamiarsa kedah ngémutan sareng ningal kanyataan sareng opini anu ditepikeun ngeunaan vaksin sareng téknologi kaséhatan anu ningkat dina dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. cf. ngeunaan.fb.com[]
  2. Bukti éta, numutkeun ilmuwan, terus nyatakeun yén COVID-19 kamungkinan dimanipulasi di laboratorium sateuacan teu dihaja atanapi dihaja dileupaskeun ka masarakat. Sedengkeun sababaraha élmuwan di Inggris negeskeun yén COVID-19 asalna tina asal alam nyalira, (nature.com) makalah ti Universitas Téhnologi Kidul Cina nyatakeun 'coronavirus pembunuh sigana asalna tina laboratorium di Wuhan.' (16 Pébruari, 2020; dailymail.co.uk) Dina awal Pébruari 2020, Dr. Francis Boyle, anu nyusun Amérika Serikat "Pakarang Pakarang Biologis", masihan pernyataan anu lengkep dina ngaku yén Wuhan Coronavirus 2019 mangrupikeun Pakarang Perang Biologis anu nyerang sareng yén Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) parantos terang perkawis éta. . (Bdk. zerohedge.com) Analis perang biologis Israél nyarios sami. (Jan 26th, 2020; washingtontimes.com) Dr. Peter Chumakov ti Engelhardt Institute of Molecular Biology sareng Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia nyatakeun yén "nalika tujuan élmuwan Wuhan dina nyiptakeun coronavirus henteu jahat - tibatan, aranjeunna nyobian diajar pathogenisitas virus ... Aranjeunna leres-leres ngalakukeun hal gélo ... Salaku conto, sisipan dina génom, anu masihan virus kamampuan pikeun nginféksi sél manusa. ”(zerohedge.com) Professor Luc Montagnier, Juara Hadiah Nobel 2008 pikeun Kedokteran sareng lalaki anu mendakan virus HIV di 1983, nyatakeun yén SARS-CoV-2 mangrupikeun virus anu dimanipulasi anu ngahaja dileupaskeun tina laboratorium di Wuhan, Cina. (Bd. mercola.com) A dokumenter anyar, ngadugikeun sababaraha élmuwan, nunjuk ka COVID-19 salaku virus anu direkayasa. (mercola.com) Tim élmuwan Australia parantos ngahasilkeun bukti anyar novel coronavirus nunjukkeun tanda-tanda "campur manusa." (lifesitenews.comwashingtontimes.com) Tilas kapala badan intél intél Inggris M16, Sir Richard Dearlove, nyarios yén anjeunna yakin virus COVID-19 didamel di lab sareng sumebar sacara teu dihaja. (jpost.com) Panilitian Inggris-Norwegia gabungan nyatakeun yén corona virus Wuhan (COVID-19) mangrupikeun "chimera" anu diwangun di laboratorium Cina. (Taiwannews.com) Professor Giuseppe Tritto, ahli anu dikenal sacara internasional dina biotéhnologi sareng nanotéhnologi sareng présidén World Academy of Élmu Biomédis sareng Téhnologi (WABT) nyarios yén "Éta direkayasa sacara genétis di laboratorium Wuhan Institute of Virology's P4 (wadah tinggi) dina program anu diawasi ku militér Cina." (lifesitnews.com) Virologis Cina anu dihormat Dr. Li-Meng Yan, anu kabur ka Hong Kong saatos ngungkabkeun kanyaho Bejing ngeunaan coronavirus kalayan saé sateuacan dilaporkeun, muncul yén "pasar daging di Wuhan mangrupikeun layar haseup sareng virus ieu sanés ti alam ... Éta asalna ti laboratorium di Wuhan. ”(dailymail.co.uk) Sareng Dr. Steven Quay, MD, PhD., Nyebarkeun makalah dina Januari 2021: "Analisis Bayesian nyimpulkeun saluareun ragu anu wajar yén SARS-CoV-2 sanés zoonosis alami tapi gantina mangrupikeun laboratorium", Bdk. prnewswire.com jeung zenodo.org pikeun kertas[]
Dihaturkeun dina Vaksin covid-19, Tina Kontribusi kami, Nyageurkeun, Messages, Perlindungan Fisik sareng Persiapan, Ngilu Buruh, Vaksin, Wabah sareng Covid-19.