Angela - Doakeun kanggo Wakil

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina tanggal 8 Juni 2020:

Petang ieu, Ibu muncul sadayana nganggo baju bodas; mantel anu dibungkus di sekitarna ogé bodas, alus pisan, siga kerudung sareng disétél ku gurilap. Indung ngagaduhan hanjelu sareng panon pinuh ku lawon. Dina dadana aya jantung daging anu dinamel ku eri sareng pananganna dibuka dina tanda sambutan. Di leungeun katuhuna, anjeunna ngagaduhan rosary bodas panjang, saolah-olah dijieun tina cahaya; dina panangan kénca nya aya acuk bodas gedé anu laun-laun ngagebarkeun kembang kelopakna tapi henteu kaleungitan kageulisanna. Sisi sukuna anu gundul na disimpen di dunya.

Asalna Yesus Kristus dipuji.

Kalayan Hormat, ieu malem kuring sumping ka anjeun salaku indung Asih.

Barudak sanés, wengi ayeuna kuring ngajak anjeun janten sakedik janten murangkalih: janten hina sareng murni sareng cicingeun kana kabingungan. Barudak, kuring ningal anjeun kalayan perlambungan ibu sareng kuring ngajak anjeun ngadeukeutan sakramén langkung [sering]: ngaku sering sareng diajar ngalakukeun wasiat Allah, bahkan upami anjeun usaha. Barudakna, malem ieu kuring deui ngajak anjeun pikeun neneda langkung seueur pikeun Garéja anu kuring tercinta, doakeun langkung ageung pikeun Batur Kristus. Garéja kedah ngadangukeun uji coba sareng kasusah, sareng sareng anjeunna, ogé, sadayana umat Allah. Anak-anak anu dipikacinta, ulah kaganggu sareng henteu sieun: Kuring di dieu pikeun ngabantosan anjeun, kuring di dieu pikeun nempatkeun anjeun sadayana dina Jantung kuring anu suci. Terus ngabentuk cenacle doa; teu sirna, janten obor asih. Cinta sareng neneda pikeun jalma anu henteu acan terang cinta Allah. Neneda pikeun ngarobih manusa sareng ngalakukeun manéh. Diajar ngadamel berkorban sareng ngaisi mortis ka diri: ngan kalayan hina sanés anjeun tiasa sakedik janten murangkalih; ngantunkeun diri anjeun dina panangan sareng hayu diri anjeun atos ku cinta kuring.

Lajeng Ibu naroskeun kuring ngadoakeun sareng anjeunna sareng tungtungna anjeunna masihan restu.

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci.
Amin.

Dihaturkeun dina Simona sareng Angela.