Pedro - Anjeun Penting

Kami Lady of Peace to Pedro Regis dina 27 Séptémber 2022:

Barudak, Kami Indung anjeun sareng kuring sumping ti Surga pikeun mingpin anjeun ka Surga. Anjeun gaduh kabébasan, tapi éta pangsaéna pikeun ngalakukeun Pangersa Allah. Ulah ngantepkeun hal-hal dunya ngajauhan anjeun tina Putra Kami Yesus. Anjeunna mikanyaah anjeun sareng ngantosan anjeun kalayan panangan kabuka. Anjeun nuju ka masa depan getihan. Umat ​​​​manusa bakal nginum cangkir pait tina sangsara sabab manusa parantos ngajauhan ti Nu Nyipta. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun anjeun uih deui. Jaga kahirupan spiritual anjeun. Anjeun penting pikeun realisasi rencana kuring. Kudu taat. Nyaho yén waktu anjeun pondok. Tong ditunda naon anu anjeun kedah laksanakeun dugi ka énjing. Abdi bogoh ka anjeun, sanajan anjeun jauh, tapi kuring nyuhunkeun anjeun balik deui ka Hiji anu Hiji Jurusalamet Sajati anjeun. Ulah néangan potong kompas. Tetep sareng Yesus, sabab ngan Anjeunna mangrupikeun Jalan, Kaleresan, sareng Kahirupan anjeun. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
 

*Gambar ku ASphotofamily dina Freepik

Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.