Pedro - Barudak Miskin Abdi Bakal Lapar

Kami Lady Ratu Damai Pedro Regis on 18 Januari 2022:

Barudak, ulah pundung. Anjeun henteu nyalira. Abdi Indung anjeun sareng abdi sareng anjeun. Nurut kana panggero kuring. Anjeun hirup dina jaman anu langkung parah tibatan jaman Banjir. Tong ditunda naon anu anjeun kedah laksanakeun dugi ka énjing. Kuring naroskeun anjeun pikeun nguatkeun doa anjeun pikeun Garéja Yesus kuring. Anjeun nuju nuju masa depan tangis sareng tangisan. Anak-anak Kami anu miskin bakal kalaparan, sabab di seueur tempat Kadaharan Kaleresan bakal dicandak ti anjeun. [1]Kami ningali di dieu korelasi anu jelas antara dahareun ngaleungit tina ranté pasokan sareng samagaha bebeneran di jaman urang. Abdi sangsara kusabab naon anu bakal datang pikeun anjeun. Sok ngadoa. Ngan ku kakuatan doa anjeun tiasa nyumbang kana Triumph definitif My Immaculate Heart. Maju tanpa sieun! Sanggeus sagala kanyeri, Yéhuwa bakal ngusap cimata anjeun sarta anjeun bakal diganjar berehan pikeun kasatiaan anjeun sareng kanyaah kana bebeneran. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun tos ngijinkeun abdi ngumpul deui ka dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.

Footnotes

Footnotes

1 Kami ningali di dieu korelasi anu jelas antara dahareun ngaleungit tina ranté pasokan sareng samagaha bebeneran di jaman urang.
Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.