Pedro - Lamun Anjeun Kajadian ragrag

Kami Lady of Peace to Pedro Regis dina ulang taun ka-35 tina penampakan, 29 Séptémber 2022:

Wani, barudak dear! Ulah mundur. Abdi Ibu anjeun sareng abdi bakal salawasna sareng anjeun. Kuring datang ti Surga pikeun nelepon anjeun kana konversi ikhlas. Ulah cicing dina dosa. Ieu mangrupikeun waktos rahmat pikeun kahirupan anjeun. Kuring terang masing-masing anjeun ku nami sareng bakal neneda ka Yesus kuring pikeun anjeun. Kamanusaan keur leumpang nuju jurang tina gelap spiritual. Hurungkeun kana cahaya Allah sareng anjeun bakal hébat dina iman. Abdi henteu hoyong maksa anjeun, sabab anjeun gaduh kabébasan. Nyaho yén Pangéran kuring mikanyaah anjeun sareng ngarep-ngarep pisan ka anjeun. Percaya sapinuhna kana Kakawasaan Allah, sareng kameunangan bakal datang pikeun anjeun. Pasihan abdi panangan anjeun, sabab kuring hoyong mingpin anjeun ka Anu mangrupikeun sadayana anjeun. Abdi hoyong ningali anjeun bagja di bumi, sareng engké sareng abdi di Surga. Entong sieun. Pitulung Gusti bakal datang pikeun jalma bener. Hindarkeun dunya, sareng hirup nyanghareupan surga, anu nyalira anjeun diciptakeun. Sagala hal dina kahirupan ieu bakal musna, tapi rahmat Allah dina anjeun bakal langgeng. Maju! Sanggeus sagala nyeri, kabagjaan hébat bakal datang ka anjeun. Dina momen ieu, kuring nyieun pancuran rahmat luar biasa turun ka anjeun ti Surga. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
 

Oktober 1, 2022:

Barudak, ngabengkokkeun tuur anjeun dina doa. Lamun anjeun jauh tina solat, anjeun jadi sasaran pikeun musuh Allah. Lamun kabeneran ragrag, ulah leungit harepan. Nelepon kaluar pikeun Yesus. Dina Anjeunna aya kakuatan anjeun. Salawasna milari Anjeunna dina Eucharist, sabab ngan ukur anjeun tiasa ngartos rencana Allah pikeun kahirupan anjeun. Baktoskeun sabagian waktos anjeun pikeun ngadangukeun Injil Yesus kuring. Hayu Kecap-Na ngarobah kahirupan anjeun. Di dunya ieu, sareng sanés di dunya sanés, anjeun kedah nyaksian iman anjeun. Bejakeun ka sarerea yen Allah teh buru-buru, jeung ieu teh waktu nu pas pikeun balik deui ka Pangeran. Girang, sabab ngaran anjeun geus ditulis di Surga. Poé-poé hese bakal datang pikeun anjeun, tapi ulah mundur. Sanggeus sagala kanyeri, Gusti bakal ngusap cimata anjeun, sareng anjeun bakal ningali kameunangan Allah dina kahadean anjeun. Maju tanpa sieun! Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.