Pedro - Bela Kaleresan

Kami Lady of Peace to Pedro Regis dina tanggal 30 Juni 2022:

Barudak dear, cinta jeung membela bebeneran. Manusa keur leumpang dina gelap spiritual sabab lalaki geus ngahurungkeun jauh ti Maha Nyipta. Buka haté anjeun kana cahaya bebeneran sareng anjeun bakal mendakan jalan anu bakal ngakibatkeun anjeun ka Yesus. Ulah jauh tina solat. Doa anu ikhlas sareng sampurna ngajantenkeun anjeun tumbuh sacara rohani sareng ngadeukeutkeun anjeun kana kanyaah Putra abdi Yesus. Ulah mundur. Naon waé anu kajantenan, nangtung teguh dina jalan anu kuring parantos nunjukkeun ka anjeun. Kuring terang masing-masing anjeun ku nami sareng bakal ngadoakeun ka Yesus kuring pikeun anjeun. Wani! Dina Mangsa Kasangsaraan Agung jeung Akhir, jalma-jalma anu bakti ka Kami bakal ditangtayungan. Ieu pesen anu kuring masihan anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra, sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.