Pedro - Tong Poho Pelajaran Kapungkur

Kami Lady of Peace to Pedro Regis dina tanggal 14 Nopémber 2023:

Barudak, sangsara pikeun jalma anu mikanyaah sareng ngabela bebeneran bakal ageung, tapi henteu mundur. Ulah neangan kamulyaan dunya ieu, tapi neangan harta karun Surga. Naon Yesus kuring geus disiapkeun keur soleh, panon manusa teu kungsi katempo. Percanten kana jangji Yesus abdi. Anjeunna bakal salawasna aya di sisi anjeun. Naon waé anu kajadian, tenangkeun haté anjeun sareng tetep satia ka Yesus. Saha waé anu sareng Yesus moal pernah dielehkeun. Anjeun masih bakal gaduh taun-taun percobaan anu susah, tapi dina tungtungna Triumph definitif of My Immaculate Heart bakal sumping. Pasihan abdi panangan anjeun sareng kuring bakal nungtun anjeun ka Anu mangrupikeun sadayana anjeun. Dina momen ieu, kuring nyieun pancuran rahmat luar biasa turun ka anjeun ti Surga. Maju kalayan kabagjaan! Ieu pesen anu kuring masihan anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.

… dina Nopémber 15, 2023:

Barudak, ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun anjeun uih deui ka Gusti. Bakal datang poé nalika loba bakal kaduhung hirup maranéhanana hirup tanpa rahmat Allah, tapi bakal telat. Tong ditunda naon anu anjeun kedah laksanakeun dugi ka énjing. Hakim anu adil bakal masihan ka unggal jalma nurutkeun kalakuanana dina kahirupan ieu. Janten soleh. Cinta jeung membela bebeneran. Poék doktrin palsu bakal sumebar di Bait Allah sareng ngan ukur jalma anu satia kana pelajaran jaman baheula anu moal ditipu. Wani! Jalma anu nyebarkeun gelap bakal metik gelap. Jalma anu nyebarkeun Cahya Gusti bakal dinyatakeun Diberkahan ku Rama. Anjeun masih bakal ningali kabingungan hébat madhab. Loba jalma anu fervent dina iman bakal mundur kaluar sieun. Janten ti Gusti. Tetep satia kana Injil Yesus kuring sareng ajaran Magisterium Garéja-Na anu leres. Ieu pesen anu kuring nepikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.

… dina Nopémber 18, 2023:

Wani, barudak dear! Yesus abdi peryogi anjeun. Dengekeun ka Anjeunna! Ulah nyimpang tina bebeneran! Aksi Iblis parantos nyababkeun buta spiritual dina seueur jalma anu suci sareng kapal anu ageung nuju ka kapal karam. Jalma anu mikanyaah jeung ngabela bebeneran bakal disalametkeun. Sakumaha anu kuring parantos nyarios: ulah hilap pelajaran anu kapungkur. Sadar yén di Allah teu aya satengah bener. ngadoa. Kameunangan anjeun aya dina kakuatan doa, dina Eucharist sareng satia ka Magisterium anu leres tina Garéja Yesus kuring. Nyaksian di mana waé yén anjeun kagungan Gusti. Nyingkah ti dunya jeung ngawula Yéhuwa kalawan kabagjaan. Dina momen ieu, Kuring keur nyieun pancuran rahmat rongkah tumiba ka anjeun ti Surga. Girang, sabab ngaran anjeun geus ditulis di Surga. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
 
 
 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.