Pedro - Ulah Leungitkeun Harepan Anjeun

Kami Lady of Peace to Pedro Regis dina tanggal 17 Méi 2022:

Barudak anu dipikacinta, Yesus kuring mikanyaah anjeun sareng terang anjeun ku nami. Ulah leungit harepan anjeun! Kuring terang kasusah anjeun sareng bakal neneda ka Yesus kuring pikeun anjeun. Anjeun nuju nuju masa depan anu hina pikeun anu suci. Makhluk bakal hargana leuwih ti nu Nyipta, jeung nyeri bakal gede pikeun lalaki jeung awewe iman. Sok ngadoa. Lamun anjeun jauh, anjeun jadi udagan pikeun Iblis. Anjeun kagungan Gusti, sareng anjeun kedah nuturkeun sareng ngalayanan Anjeunna nyalira. Narima Injil Yesus abdi sareng tetep satia kana ajaran Magisterium Garéja-Na anu leres. Tindakan Iblis bakal nyababkeun seueur jalma anu suci pikeun nolak bebeneran iman anu hébat. Abdi sangsara kusabab naon anu lumangsung ka anjeun. Kudu ati-ati. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra, sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.