Pernyataan Leres sareng Salah Sateuacana Fr. Michel Rodrigue

Biasa, ayeuna, yén inpormasi palsu disebarkeun dina Internét ku jalma anu hajat. Teu anéh, sababaraha "pernyataan" sareng dugaan "fakta" disababkeun Fr. Michel Rodrigue dina halaman wéb sanés henteu leres. Fr. Michel Rodrigue pendak pisan sareng Christine Watkins, Kontributor pikeun Countdown to the Kingdom, sareng sasarengan aranjeunna dibéjaan ku email halaman wéb anu tangtu, naroskeun aranjeunna pikeun ngicalan inpormasi palsu ngeunaan anjeunna. Hanjakalna, Fr. Pamundut Michel henteu diperhatoskeun sareng disinformasi parantos nyebar. Janten, kami keukeuh netelakeun naon anu leres sareng naon anu sanés pikeun pamiarsa urang. 

Klarifikasi ieu didaptarkeun tina rekaman kasét Fr. Ceramah Michel…


Klaim: Anjeunna negeskeun yén nalika Dajjal datang, urang bakal "ngan ukur 20 menit pikeun kéngingkeun barang-barang urang" sareng lumpat ka tempat pangungsian na tempat aman anu sanés.

respon: Fr. Michel henteu nyarios ieu. Langkung pentingna tinimbang panyumputan fisik, saur anjeunna, nyaéta pangungsian tina Hati Yesus sareng Mary. Anjeunna nyatakeun:

"Pangungsian, mimitina, anjeun. Sateuacan éta tempat, éta jalma, jalma hirup sareng Roh Suci, dina kaayaan rahmat. Pangungsian dimimitian ku jalma anu parantos ngalakukeun jiwa, awakna, dirina, moralitasna, numutkeun Firman Gusti, ajaran Garéja, sareng hukum Sapuluh Paréntah. Kuring nyebut Sapuluh Paréntah paspor pikeun surga. Nalika anjeun dugi ka wates, anjeun kedah nunjukkeun paspor. Kuring pastikeun anjeun, sateuacan lebet ka surga, anjeun kedah nunjukkeun kumaha patuh anjeun kana Sapuluh Paréntah Gusti kusabab Perjanjian Old henteu ditumpes ku Yesus. Perjanjian Old parantos kajantenan ku Yesus, sareng ieu hartosna yén Perjanjian Old ogé kedah ditepikeun ku urang. Kami henteu master. Kami ngan ukur murid.

Pangungsian munggaran anjeun ogé Haté Suci Yesus sareng Jantung Maryam anu murni. Naha Mary, ogé? Mary nyaéta hiji-hijina anu masihan daging ka Yesus. Ieu ngandung harti yén haté Yesus mangrupikeun daging Maryam, sareng anjeun moal tiasa misahkeun Haté Yesus tina Haté Maryam. . . "

Pernyataan lengkep na ngeunaan ieu tiasa dipendakan Ieuh.


Klaim: Anjeunna nyatakeun yén dina yuswa genep belas Gusti parantos ngawartoskeun anjeunna pikeun ngamimitian eksorisme. 

respon: Fr. Michel henteu ngaku yén Gusti nyarios sapertos kitu. Anjeunna nyebatkeun yén dina yuswa anom, anjeunna diajak sholat sareng batur anu aya dina tim pikeun ngabantah saurang eksorcis, ku kituna anjeunna diwanohkeun ka kanyataan kanyataan syetan. Gusti ngungkabkeun ka anjeunna kumaha, khususna, Iblis damel dina hiji awéwé anu haténa parantos tiis. 


Klaim: Ngeunaan Perhatosan, anjeunna nyatakeun, "Sababaraha jalma moal percanten yén éta leres-leres kajantenan," sedengkeun di Garabandal anu dituduh ningali éta jelas-jelas terang yén sadayana anu aya di planét moal ragu yén ieu ti Gusti sareng yén Gusti aya.

respon: Fr. Saur Michel: "Saatos Peringatan, moal aya anu tinggaleun di Bumi anu tiasa nyebatkeun yén Gusti henteu aya." Anjeunna ogé nyarios, "Iblis bakal nyebarkeun pesen ka dunya ngaliwatan média, telepon sélulér, TV, sareng sajabana. Pesenna kieu: Ilusi koléktif kajadian dina tanggal ieu. Élmuwan urang parantos nganalisis ieu sareng mendakan yén éta lumangsung dina waktos anu sareng suar surya tina matahari dileupaskeun ka jagad raya. Kuat pisan éta mangaruhan pikiran masarakat di Bumi, sahingga sadayana ilusi koléktif. " klik di dieu pikeun sakumna postingan.

Fr. Rekening Michel ngeunaan ieu henteu saluyu sareng visioner sareng peloka sanés anu ogé parantos nyarios yén seueur jalma bakal percanten, mimitina, teras nolak naon anu dialaman. Mateus Kurnia nyarios yén Gusti Allah Rama ngawartoskeun anjeunna ngeunaan Perhatosan, atanapi "Mini-judgment": "Kuring terang yén anjeun pikir éta sora siga hal anu saé pisan, tapi hanjakalna bahkan ieu moal nganteurkeun sakabeh dunya kana Abdi bogoh. Sababaraha jalma bakal baralik jauh deui ti Kami; aranjeunna bakal reueus sareng nekad. Setan damel pisan ngalawan kuring. " Ngingetan Perhatosan, Yesus nyarios ka Janie Garza, anu ngagaduhan persetujuan uskupna pikeun ngabagi pesen: "Seueur anu bakal ngarobih, tapi seueur anu henteu bakal milih." The Virgin Virgin Mary nyarios dina 3 Maret 2013, ka Luz de Maria de Bonilla, anu pesen na aya Imprimatur: "Perhatosan sanés lamunan. Kamanusaan kudu dimurnikeun sahingga henteu murag kana seuneu naraka. Jalma-jalma bakal ningali dirina, sareng dina waktos éta, aranjeunna bakal nyeri kusabab henteu percanten, tapi aranjeunna bakal parantos nyasabkeun seueur murangkalih kuring anu moal tiasa gampang cageur deui, sabab jalma-jalma anu henteu taat bakal nolak Peringatan sareng nunjukkeun éta anyar téknologi. "


Klaim: Anjeunna nampilkeun Vatikan salaku nentang karya Roh di biara na anu mangrupikeun tempat anu aman.

respon: Anjeunna henteu nyarios yén Vatikan menentang padamelan Roh di biara na. Anjeunna nyatakeun, pikeun parafrasa, yén biara mangrupikeun tempat perlindungan di waktos-waktos anu bakal datang nalika urang Kristen bakal dianiaya pisan sareng bakal aya kaributan anu hébat di dunya. 


Klaim: Di mana waé dina ALL literatur kenabian Garéja anu disatujuan aya pangungsi anu dipromosikeun ku Gusti atanapi Maryam.

respon: Haven aman anu munggaran disebatkeun dina Kitab Suci. Éta Bahtera Nuh. Ngeunaan perkawis tempat-tempat kaamanan anu sanésna, aya. . . 

Bapa garéja Awal Lactantius, anu ngajantenkeun ngungsi dina waktos anu henteu teratur:

Éta bakal janten waktos dimana kaadilan bakal diusir, sareng kaalusan dibenci; anu jahat bakal ngamangsa anu alus sakumaha musuh; moal hukum, teu katertiban, atanapi disiplin militér moal dijaga… sagala hal bakal lieur sareng dicampurkeun ngalawan hak, sareng ngalawan hukum alam. Kukituna bumi bakal diancurkeun, saolah-olah ku hiji rampog umum. Nalika hal-hal ieu bakal kajantenan, maka jalma-jalma anu saleh sareng pengikut anu leres bakal misahkeun diri ti jalma-jalma jahat, sareng kabur ka jero nguangan. - Lactantius, Institutes gaib, Buku VII, Ch. 17

St. Francis de Sales negeskeun yén bakal aya tempat panyalindungan samentawis nalika dianiaya Dajjal:

Pemberontakan sareng perpisahan kedah sumping ... Kurban bakal liren sareng… Putra Manusa boro-boro mendakan iman di bumi ... Sadaya jalan ieu dipikaharti ngeunaan kasangsaraan anu Diciptakeun Dajjal di Garéja ... Tapi Garéja… moal gagal, sareng wajib didahar sareng dilestarikan di tengah gurun na nguangan anu Anjeunna kedah pangsiun, sapertos Kitab Suci (Apoc. Ch. 12). -St. Francis de Sales, The Misi Garéja, ch. X, n.5

Awéwé dibéréskeun dua jangjang gedé garudag, ku kituna anjeunna tiasa ngapung ka tempatna di gurun, dimana, jauh tina oray, anjeunna diurus salami sataun, dua taun, sareng satengah taun. (Wahyu 12:14; ieu pasti nunjukkeun panyungsi fisik)

Sareng dina wahyu ka Fr. Stefano Gobbi, anu nanggung dina Imprimatur, Lady urang jelas nyatakeun yén Hati anu suci beresih anu tiasa masihan henteu ngan ukur rohani tapi fisik:

Dina waktos-waktos ieu, anjeun sadayana kedah buru-buru nyumpingan dina panyumputan Jantung Bébas abdi, kusabab ancaman jahat anu parah aya dina diri anjeun. Ieu mangrupikeun anu mimitina tina sagala kajahatan tina tatanan spiritual, anu tiasa ngarugikeun kahirupan gaib tina jiwa anjeun ... Aya kajahatan tina tatanan fisik, sapertos kagoréngan, bencana, kacilakaan, usum garing, gempa bumi, sareng panyakit henteu tiasa diubaran anu sumebar ngeunaan… Aya mangrupikeun kajahatan tina tatanan sosial ... Kanggo dijaga tina sagala kajahatan ieu, kuring ngajak anjeun nempatkeun diri dina panyumputan dina tempatna anu aman tina Jantung kuring Anu suci — Juni 7, 1986, Ka Pendeta Putra-putri tercinta Lady urang, henteu. 326


Klaim: Anjeunna nyatakeun yén nalika Ékaristi dieureunkeun sareng Garéja nawiskeun liturgi palsu, "éta bakal janten Kapusnahan sareng Maksiat sareng éta bakal ngamimitian Tribulasi Ageung." 

respon: Sakali deui, ieu mangrupikeun misquote. Fr. Michel nyatakeun:

Nalika ningali keji anu dikuciwani diucapkeun ngalangkungan nabi nabi Daniel nangtung di tempat suci (pamaca sina paham). . . (Mateus 24: 15)

"Naon maksad Yesus? Paus Santo Paulus VI nyarios yén 'ngalangkungan sababaraha retakan, haseup Setan lebet ka Garéja.' Jalma gancang ngalangkungan kecap 'ngalangkungan sababaraha retakan.' Éta hartosna hirarki Garéja. 

"Anti-Kristus aya dina hirarki Garéja ayeuna. Ti saprak Garéja dimimitian, kahoyong hébat na nyaéta linggih dina Korsi Peter. Iblis bakal gumbira pikeun waktos. Dajjal bakal janten jalma anu némbongan sareng maréntah salaku juru salamet dunya. Anjeunna bakal ngagaduhan tilu sirah: kapala agama - paus palsu, kapala politik, sareng kepala kauangan. Dajjal, dina gambar Jurusalamet, bakal janten sirah anu sanés. Éta sadayana aya ayeuna. Ngan ukur masalah waktos. . .

"Saatos Dajjal muncul bakal sumping korban. Aranjeunna bakal ngotorkeun Ékaristi Suci sareng nyarios éta ngan ukur simbol. Aranjeunna bakal nyobian ngadamel jinis Massa anu sanés pikeun nyenangkeun unggal agama, sareng aranjeunna bakal ngaleungitkeun "dinten Gusti", Minggu. Pendeta bakal siga dukun. Pendeta nikah sareng awéwé diakon moal sami sareng anu tiheula. Aranjeunna bakal "héjo" sareng fokus ka Bumi Bumi. Tilu panolakan Pétrus bakal kajantenan deui. Kali ieu aranjeunna mangrupikeun panolakan tina Ayana Leres dina Ékaristi, panolakan kaimaman, panolakan perkawinan. Pikeun maca tulisan sumberna, klik di dieu.


Klaim: Anjeunna nyatakeun yén "Dajjal nyaéta Lord Maitreya di Inggris. Entong ningali anjeunna atanapi ningali kana panonna. "

respon: Anjeunna henteu ngaku atanapi percanten yén Dajjal nyaéta Lord Maitreya. Anjeunna henteu nyarios, "Tong ningali anjeunna atanapi ningali kana panonna." 

Ieu mangrupikeun anjeunna nyarioskeun, perkawis Iblis (sanes Dajjal): 

"Janten, leres, anjeunna nyobian niru Yesus ku ngalakukeun sagala rupa tanda. Anjeun bakal terang yén hal-hal ieu sanés ti Gusti sabab hasilna moal lami. Éta bakal salawasna pondok.

"Sareng ieu penting: anjeun bakal ningali seueur hal dina televisi. Hal utami anu dipikaresep pisan ku setan nyaéta dina acara. Anjeunna bangga, maka anjeunna bakal masihan tanda sahingga ngajantenkeun jalma nyarios, 'Naha anjeun ningali ieu! Naha anjeun ningali éta! ' Entong katingali sareng tuang kareueus na. Anjeunna mangrupikeun malaikat anu paling éndah di sawarga. Anjeunna nampi hadiah anu paling hébat anu kantos dipasihkeun ku Bapana. Anjeunna nganggo kado ieu pikeun ngamanipulasi sareng ngancurkeun malaikat sanés kalayan anjeunna. Sapertilu nuturkeun anjeunna ka naraka. '" klik di dieu pikeun jabatan lengkep.


Klaim: Anjeunna negeskeun yén "Gusti milih Trump pikeun minuhan kahoyong-Na sanés kusabab anjeunna Kristen anu saé, tapi kusabab anjeunna teu bisa diprediksi."

respon: Ieu Fr. Kecap pasti Michel, anu tiasa dipendakan di Ieuh

"Naon anu kuring tiasa nyarioskeun ngeunaan Présidén Trump nyaéta ngan ukur anu parantos dipasihkeun ku Bapa. Saur anjeunna, 'Anu hiji ieu, kuring parantos milih anjeunna. Aranjeunna henteu tiasa ngendalikeun anjeunna. ' Anjeunna henteu nyarios yén anjeunna santo. Anjeunna henteu kantos nyarios kitu. 'Aranjeunna henteu tiasa ngendalikeun anjeunna. Aranjeunna henteu terang kana suku mana anjeunna jogét. ' Kieu cenah. 'Kusabab ieu, aranjeunna henteu tiasa ngahontal tugasna.' Rama nyarios yén Trump kapilih kusabab bidadari na anu ngarobih sora. Anjeunna dipilih kusabab Gusti terang watekna, katerampilanna, kalakuan, sareng karsa na. Anjeunna kapilih pikeun meungpeuk Pamaréntah Hiji Dunya. Ieu penting sabab upami anjeunna henteu aya, kuring tiasa mastikeun yén Pamaréntah Hiji Dunya, anu mangrupikeun padamelan Iblis, bakal kajantenan ayeuna. Sareng kuring terang yén kuring tiasa tenang sareng naon anu kuring parantos nyarios. Kuring parantos ngawartosan sadayana ieu ka uskup. Anjeunna terang sadayana anu kuring ningali. Abdi nyarios ka anjeunna sadayana. Abdi henteu kedah disumputkeun.

"Kuring bébéja ka jalma-jalma di Amérika Serikat, 'Kadang-kadang Trump nindak cara anu teu aya anu tiasa ngartos. Tapi kuring pastikeun anjeun, anjeun berkah ngagaduhan anjeunna, maka anjeun kedah ngadoa pikeun anjeunna. '" 


Klaim: Anjeunna nyebatkeun anjeunna ditémbongkeun 10 Rahasia Medjugorje.

respon: Ieu teu leres. Aranjeunna Rahasia! Ieu naon anu disarioskeun ngeunaan kunjungan ka Medjugorje: 

Hiji isuk nalika Fr. Michel nangtung di deukeut jalan, aya mobil anu dicandak di gigir anjeunna. "Hayu sareng abdi," saur lalaki ka anjeunna dina basa Perancis. Urang gaduh seueur anu dilakukeun ayeuna. Kami badé sarapan. ”

"Saha imam ieu?" Fr. Michel heran, “sareng kumaha anjeunna terang kuring nyarios basa Perancis? Sareng naha kuring ujug-ujug nyéépkeun waktos sareng anjeunna? "

Lalaki éta rajékan Fr. Slavko Barbaric, pendeta Franciscan mimitina dikirim ka Medjugorje di 1983 pikeun nalungtik penampilanna. Anjeunna janten pangimil anu séhat sareng engké, diréktur spiritual salami mangtaun-taun pikeun genep visijuaran Medjugorje. Dugi ka maotna anu ngadadak di Gunung Krizevac dina bulan Nopémber 2000, nalika anjeunna ngadoakeun Stasion Palang, anjeunna jadi andalan para jamaah Medjugorje. Psikoterapi anu dilatih, anu nyarioskeun seueur basa, anjeunna teu puguh ngatur acara liturgi sapopoé, ceramah dina seueur basa, nyayogikeun jam tangan Eucharistic, Rosaries, sareng buku pangarang dina doa, puasa, Adoration, Stations of the Cross and Confession. Dina pesen Medjugorje anu unik ngan ukur sababaraha dinten saatosna, anjeunna Lady nyarioskeun ka visioner Marija yén Fr. Slavko aya sareng anjeunna di Surga.

Fr. Michel henteu kantos tepang sareng Fr. Slavko sateuacan, sareng terang naon sababna Fr. Slavko terang saha anjeunna atanapi dimana anjeunna nyandak anjeunna. Fr. Slavko ngagungkeun Fr. Michel di sabudeureun Medjugorje, ngajelaskeun anjeunna pentingna tina rupa-rupa situs sareng sajarah kaah. Anjeunna teras nyandak anjeunna ka kamar anu caket sareng Garéja St James Church dimana, file kana file, sadaya dokuméntasi anu aya ka Medjugorje, kalebet catetan tina keajaiban sareng pesen, disimpen.

"Turutan kuring," saur Fr. Slavko. Fr. Michel ngiringan anjeunna ka hiji tempat anu caket kana rectory. Aranjeunna diturunkeun pesawat tina tangga nuju ka kamar bawah tanah, kamar rusiah. Aya pendeta aya anu ngenalkeun diri salaku Fr. Petar Ljubicic. Fr. Michel perhatikeun yén di hiji sisi rohangan, Alkitab ditembrakkeun, sareng di sisi séjén, buku. "Toel buku na," Fr. Slavko nyarios ka Fr. Michel, kitu anjeunna ngangkat buku sareng dihurungkeun halaman. Halaman na sapertos siga parchment sareng karaos siga anu henteu kantos kantos keuna di bumi. "Naon anu anjeun tingali dina halaman?"

"Euweuh," saur Fr. Michel.

Fr. Slavko ngajelaskeun kumaha sapuluh Rahasia Medjugorje diserat dina parchment buku éta sareng kumaha visioner Mirjana ditaros ku Maryam milih hiji imam anu bakal ngungkabkeun unggal rahasia ka dunya. Anjeunna milih Fr. Petar. Sapuluh dinten sateuacan anu kahiji kajadian, Mirjana bakal masihan buku ka Fr. Petar, anu teras bakal tiasa ningali sareng maca rahasia kahiji. Masing-masing bakal ngadoa sareng puasa salila tujuh poé. Tilu dinten sateuacan rusiah lumangsung, Fr. Petar bakal ngungkabkeun éta ka paus sareng ka dunya. Teras anjeunna bakal ngintunkeun buku deui ka Mirjana, anu bakal ngaboyong deui anjeunna sapuluh dinten saatos kajadian rahasia salajengna. "Dina hiji cara atanapi sanés, Gusti bakal ngajamin yén pesen na parantos ka jagat."

"Buku asalna ti surga," saur Fr. Slavko. Kungsi éta ditaliti sareng dianalisis ku élmuwan anu nyarios yén bahan henteu aya di Bumi.

Fr. Slavko teras nyarios ka Fr. Michel, "Anjeun gaduh pesen pikeun kami?" Sawarga parantos masihan rajékan. Michel pesen khusus pikeun paroki di Medjugorje, sareng dina waktos éta, anjeunna émut pesen ieu: "Leres, kuring ogé." Fr. Slavko terang ieu kusabab Maryam Medjugorje parantos ngawartosan dina wawasan, Ivan, yén Fr. Michel bakal sumping nganggo pesen. Fr. Michel masihan pesen, sareng Fr. Slavko Filed éta jauh. 

Carita lengkep bisa dibaca Ieuh


Klaim: Anjeunna ngadukung pesen-pesen John Learny, anu uskupna nyarios yén pesen-pesen Leary asalna ti manusa, sabab anjeunna parantos nyarios di sababaraha tempat anu sami sareng anjeunna.
respon: Fr. Michel henteu ngadukung pesen John John. Pernyataan anu ditandatanganan anu nyatakeun sapertos kitu tiasa dipanggihan ku ngaklik dieu
Dihaturkeun dina Fr. Michel Rodrigue, Messages.