Simona - I Love and Sustain You

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 26 Agustus 2021:

Kuring ningali Indung: anjeunna sadayana dibaju bodas sareng nganggo kelim biru di pinggangna, dijilbab bodas anu lemes dina sirahna sareng mantel biru ageung dina taktakna anu turun kana sampéanna anu bulistir teras disimpen di dunya. Di dunya aya huru-hara hébat: perang, bencana alam, lieur sareng seueur kanyeri. Indung nutupan dunya ku mantel na sareng sadayana réngsé. Mugia Yesus Kristus dipuji…

Barudak anu dipikacinta, didieu kuring sakali deui aya diantara anjeun ngalangkungan kanyaah Rama anu hébat. Barudak abdi, neneda, ngajarkeun murangkalih [anjeun] solat: masa depan aya dina tangan aranjeunna; neneda pikeun sadaya jalma anu janten leungit dina kaindahan palsu dunya ieu; neneda pikeun jalma anu milari katengtreman dina jalur anu salah; neneda kalayan kakuatan pikeun Garéja anu kuring dipikacinta, pikeun putra-putra anu dipikacinta sareng dipilih abdi [pandita]. Putri, solat sareng abdi (Kuring ngadoa panjang lebar sareng Ibu kanggo Garéja; saatos ngadoa Indung teraskeun deui pesen). Barudak abdi anu dipikacinta, abdi bogoh ka anjeun sareng ngadukung anjeun dina waktos anu paling sesah anjeun, kuring caket sareng anjeun, barudak, sareng kuring bogoh ka anjeun. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.

Dihaturkeun dina Messages, Kami Lady, Simona sareng Angela.