Simona & Angela - Doakeun Paus

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina 26 Séptémber 2020:

Soré ieu Indung nembongan sadayana dibaju bodas; mantel anu dibungkus sakurilingna ageung sareng warnana biru pisan terang. Mantel anu sami ogé nutupan sirahna, dina makuta aya dua belas bintang. Indung ngacungkeun panangan salaku tanda wilujeng sumping. Dina panangan katuhu na aya tasbéh suci anu panjang sareng bodas, siga anu henteu terang, anu turun ampir ka sampéanna anu bulistir sareng ngendog di dunya, dina adegan kekerasan tiasa ditingali. Indung lalaunan ngéserkeun jubahna di panjuru dunya.
 
Asalna Yesus Kristus dipuji.
 
Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun dinten ayeuna anjeun deui di dieu di leuweung berkah kuring. Barudak, kuring bogoh ka anjeun, kuring bogoh pisan ka anjeun, sareng upami kuring aya di dieu éta kusabab kuring hoyong nyalametkeun anjeun sadayana. Barudak abdi, waktos sesah ngantosan anjeun, jaman poek sareng nyeri, tapi entong sieun. Tahan leungeun anjeun ka kuring sareng kuring bakal nyandak anjeun sareng mingpin anjeun dina jalan anu bener. Entong cangkang haté anjeun: buka haté anjeun ka kuring. Haté kuring kabuka; tingali, putri…
 
Dina titik ieu, Ibu nunjukkeun ka kuring haténa dilobakeun ku cucuk sareng ngawartosan:
 
Haté kuring katungkul ku kanyeri ku sadaya murangkalih anu ku kuring diondang nuturkeun kuring, tapi saha, aduh, tonggong ka kuring. Lebetkeun kana haté kuring!
 
Kuring mimiti ngadéngé haté Indung mimiti deg-degan - beuki tarik beuki tarik.

Barudak abdi, haté kuring ratug pikeun anjeun masing-masing, éta ngéléhkeun pikeun sadayana. Barudak alit, dinten ayeuna kuring deui ngajak anjeun ngadoa pikeun Garéja - henteu ngan ukur pikeun garéja universal, tapi ogé pikeun garéja lokal anjeun. Doakeun, murangkalih abdi, doakeun. Barudak, upami kuring masih di dieu éta ku rahmat Gusti anu teu aya watesna: unggal bulan[1]Catetan panarjamah: ieu panginten ditujukeun ka jamaah haji anu sumping di Zaro di Ischia dina tanggal 8 sareng 26 unggal bulan. anjeun ngalaman saatos rahmat, anu anjeun henteu teras-terasan nampi kalayan kabagjaan. Barudak abdi, punten teraskeun ngawangun doa Cenacles: deui kuring ngajak anjeun ngadoa Rosario Suci di bumi anjeun. Punten, murangkalih, parfumkeun bumi anjeun ku do'a.

Teras Indung ngaliwat ka haji sareng masihan berkah.
 
In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
 
 

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 26 Séptémber 2020:

Kuring ningali Indung: anjeunna nganggo baju bodas sareng sabuk emas dina cangkéngna, kurudung bodas anu hipu sareng makuta dua belas bintang dina sirahna. Dina taktak na aya mantel biru anu turun na, anu dina waktos éta anjeunna nganggo sapasang sendal kulit anu saderhana. Dampal suku indung dina dunya. Indung ngacungkeun panangan salaku tanda wilujeng sumping.
 
Asalna Yesus Kristus dipuji.
 
Barudak abdi anu dipikacinta, ningali anjeun didieu di leuweung berkah kuring dina dinten ieu anu dipikacinta ku kuring ngeusi haté ku kabagjaan. Barudak, kuring sumping ka aranjeun ngalangkungan kaasih Rama anu hébat. Barudak, upami anjeun ngartos kumaha hébat kanyaah Rama pikeun masing-masing anjeun. Barudak abdi, kuring salawasna caket sareng anjeun, kuring ngiringan anjeun dina unggal waktos hirup anjeun; Abdi bogoh ka anjeun, barudak. Doakeun, murangkalih abdi, doakeun. Barudak, kuring nyungkeun sakali deui do'a pikeun Garéja anu kuring dipikacinta.
 
Nalika anjeunna nyarios kieu, raray Ibu janten sedih sareng cimata murag kana raina.
 
Doakeun, murangkalih, supados anjeunna [Garéja] moal kabebanan ku kajahatan anu parantos sumebar di jero dirina. Doakeun putra [pandita] anu kuring dipikacinta sareng dipilih, neneda kanggo Rama Suci, Wakil Kristus. Kaputusan kuburan gumantung ka anjeunna: neneda yén Roh Suci bakal ngeusian anjeunna ku unggal rahmat sareng berkah. Doakeun, murangkalih abdi yén anu saé bakal nguasaan tempat anu langkung ageung pikeun kamanusaan ieu, pikeun peradaban ieu anu kajiret ku konsumerisme, dina munculna sanés janten, dina hoyong tibatan masihan, éta beuki ngeusi ego sorangan sareng kantos langkung jauh ti Gusti. Abdi bogoh ka anjeun, barudak kuring, kuring aya disamping anjeun; ngadoa, murangkalih, ngadoa. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.
 
 

Footnotes

Footnotes

1 Catetan panarjamah: ieu panginten ditujukeun ka jamaah haji anu sumping di Zaro di Ischia dina tanggal 8 sareng 26 unggal bulan.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.