Simona - Hurungkeun tina Sihir

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina tanggal 8 Nopémber 2021:

Kuring nempo Indung: manéhna diasah bodas, dina sirah nya éta makuta dua belas béntang. Anjeunna ngagaduhan mantel biru anu ogé nutupan sirahna sareng dicekel dina beuheungna ku bros. Indung leungeunna muka tanda wilujeng sumping sareng dina dadana aya jantung daging anu neunggeul dikurilingan ku cucuk. Sampéan indungna ditempatkeun dina globe, di sabudeureun éta musuh baheula dina wujud oray anu ngagilek, tapi Ibu nahan anjeunna turun, ngaremukkeun sirahna ku suku katuhuna. Muga-muga Yesus Kristus dipuji…

Barudak anu dipikacinta, kuring bogoh ka anjeun sareng hatur nuhun anjeun parantos ngaréspon kana telepon kuring ieu. Barudak, kuring parantos lami sumping di antawis anjeun, tapi anjeun henteu salawasna ngadangukeun kuring: anjeun teras-terasan ngalih ka tukang sihir sareng tukang nujum,[1]Kiwari, elmu sihir geus rupa-rupa bentukna, sabab urang geus nyaksian ledakan anu nyata di gaibelmu sihir, elmu nujum, sareng bentuk sanés tina panteismeu (cf. Paganisme Anyar - Bagéan II). Reiki, contona, mangrupikeun prakték umur anyar anu seueur anu milarian - nyalurkeun "énergi" tibatan Roh Suci, atanapi ngahijikeun dua. Dina Kitab Wahyu, urang maca kumaha dina poé ahir, jalma nolak tobat tina brahala ieu: Sunda Formal: “Sesa-sesa umat manusa, anu henteu paeh ku bala-bala ieu, henteu tobat tina kalakuan leungeunna, nepi ka nyembah ka setan jeung brahala-brahala anu dijieun tina emas, perak, parunggu, batu, jeung kai, anu moal bisa. ningali atawa ngadenge atawa leumpang. Maranéhna ogé henteu tobat tina rajapati maranéhna, ramuan sakti maranéhna, kajiwaan maranéhna, atawa perampokan maranéhna" (Wahyu 9:20-21). Catet yén dina Wahyu 18:23, kecap Yunani pikeun "sihir" atanapi "ramuan sihir" nyaéta φαρμακείᾳ (pharmakeia) - "pamakéan ubar, ubar atanapi mantra." Kecap anu kami anggo ayeuna pikeun ramuan sihir ieu atanapi "obat-obatan" nyaéta farmasi. Jelas, "vaksin" parantos janten idola pikeun seueur, "ramuan ajaib" anu aranjeunna laksanakeun, sanaos biaya kabébasanna. Nalika urang nutup gereja urang ka Eucharist tapi muka aula urang pikeun jadi "klinik vaksin", mangka anjeun terang yen "sihir", kawas "haseup Iblis" malah geus seeped kana Garéja. Tempo ogé akar Masonic dina ubar: Konci Caduceus. Anjeun terus ngajalankeun sanggeus falsehoods jeung brahala dunya ieu. Barudak, iraha anjeun ngartos yén ngan ukur Gusti anu nyageurkeun awak sareng jiwa, ngan ukur Anjeunna anu masihan katengtreman, ngan ukur Anjeunna anu masihan cinta?

Barudak kuring, ucapkeun "enya" anjeun: ucapkeun ayeuna. Barudak, ulah reureuh deui, ulah runtah waktu - euweuh deui waktu keur ngantosan, euweuh deui waktu keur gaduh mamang. Neneda barudak, neneda; kali teuas await anjeun; ngadoa supados kuat nalika Badai datang. Pasrahkeun diri anjeun ka Gusti, percanten ka Anjeunna, balikkeun ka Anjeunna, pasrahkeun sadayana hirup anjeun, pasihan Anjeunna anu saé sareng anu goréng, anu éndah sareng anu awon, kabagjaan sareng nyeri, pasihan diri anjeun sadayana, pasihan manah anjeun. , cinta anjeun sarta Anjeunna bakal masihan anjeun sarébu kali leuwih. Neneda ka Anjeunna jeung neneda ka Anjeunna; nyaah ka Anjeunna barudak, nyaah ka Anjeunna, mercayakeun diri ka Anjeunna.

Ayeuna abdi masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun pikeun anjeun parantos gancang.

Footnotes

Footnotes

1 Kiwari, elmu sihir geus rupa-rupa bentukna, sabab urang geus nyaksian ledakan anu nyata di gaibelmu sihir, elmu nujum, sareng bentuk sanés tina panteismeu (cf. Paganisme Anyar - Bagéan II). Reiki, contona, mangrupikeun prakték umur anyar anu seueur anu milarian - nyalurkeun "énergi" tibatan Roh Suci, atanapi ngahijikeun dua. Dina Kitab Wahyu, urang maca kumaha dina poé ahir, jalma nolak tobat tina brahala ieu: Sunda Formal: “Sesa-sesa umat manusa, anu henteu paeh ku bala-bala ieu, henteu tobat tina kalakuan leungeunna, nepi ka nyembah ka setan jeung brahala-brahala anu dijieun tina emas, perak, parunggu, batu, jeung kai, anu moal bisa. ningali atawa ngadenge atawa leumpang. Maranéhna ogé henteu tobat tina rajapati maranéhna, ramuan sakti maranéhna, kajiwaan maranéhna, atawa perampokan maranéhna" (Wahyu 9:20-21). Catet yén dina Wahyu 18:23, kecap Yunani pikeun "sihir" atanapi "ramuan sihir" nyaéta φαρμακείᾳ (pharmakeia) - "pamakéan ubar, ubar atanapi mantra." Kecap anu kami anggo ayeuna pikeun ramuan sihir ieu atanapi "obat-obatan" nyaéta farmasi. Jelas, "vaksin" parantos janten idola pikeun seueur, "ramuan ajaib" anu aranjeunna laksanakeun, sanaos biaya kabébasanna. Nalika urang nutup gereja urang ka Eucharist tapi muka aula urang pikeun jadi "klinik vaksin", mangka anjeun terang yen "sihir", kawas "haseup Iblis" malah geus seeped kana Garéja. Tempo ogé akar Masonic dina ubar: Konci Caduceus.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.