Simona - Cinta, Barudak, Cinta

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 8 Oktober 2020:

Kuring ningali Indung, anjeunna diasah sadayana bodas; dina sirahna aya makuta dua belas bintang sareng kerudung anu hipu ditepak ku béntang emas anu ogé dianggo salaku mantel. Suku indung gundul sareng ngendong di dunya. Indung gaduh pananganna kabuka dina tanda wilujeng sumping sareng dina pananganna nyaéta Rosario Suci anu panjang didamel tina cahaya. Mugia Yesus Kristus dipuji.
 
Barudak anu dipasihkeun, kuring hatur nuhun parantos gancang-gancang nelepon kuring: ningali anjeun didieu ngeusi haté ku kabagjaan. Hatur nuhun, barudak, hatur nuhun kanggo naon anu anjeun lakukeun pikeun kuring; Abdi bogoh ka anjeun, barudak.
 
Barudak abdi, Gusti Rama ngagambar seueur cucuk-cucuk ka Anjeunna nyalira anu narik kaluar kembang ros anu paling indah. Émut, barudak, dokter ngaladénan jalma-jalma anu gering, sanés anu séhat. Barudak abdi, sing saha anu hoyong anu pangpayunna janten anu pangpayunna, sing saha anu hoyong anu pangageungna janten hamba dulur-dulurna, ari saha anu mikahayang cinta masihan cinta, sing saha anu hoyong perdamaian janten anu mawa katengtreman, sing saha waé anu hoyong kabagjaan diajar masihan kabagjaan. Barudak abdi, lakukeun ka batur naon anu anjeun pikahoyong dilakukeun ka anjeun: cinta sareng ulah hate, ngaberkahan sareng ulah kutuk, menerkeun sareng henteu ngahukum. Cinta, murangkalih, cinta: ngan ku kituna anjeun bakal leres-leres dibanjiran ku katengtreman Gusti. Nuju ka anjeun murangkalih, anjeun nyalira mutuskeun perkawis kahirupan anjeun; Kuring ngajar anjeun jalur anu ngarah ka Gusti, anjeun kedah nuturkeunana sareng nampi ajaranana. Barudak abdi, parantos lami ayeuna kuring sumping ka aranjeun ku rahmat anu teu terhingga ku Rama: kuring datang pikeun mamatahan anjeun, pikeun ngahibur anjeun, nunjukkeun panto anu nuju ka Rama, pikeun masihan anjeun katengtreman, kaasih, kabungahan. Abdi bogoh ka anjeun, barudak: nuturkeun jalan anu bener — ngupingkeun sareng ngalaksanakeun ajaran abdi kana prakték nyalira. Abdi bogoh ka anjeun, barudak abdi, abdi bogoh ka anjeun. Ayeuna abdi masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun pikeun anjeun parantos gancang.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.