Simona - Hayu Diri Anjeun Dipikanyaah

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Simona dina tanggal 8 Méi 2022:

Kuring nempo Indung: manéhna kabéh diasah bodas, dina sirah nya aya makuta dua belas béntang jeung dijilbab bodas ipis, dibeungkeut ku titik-titik emas. Dina dadana, aya jantung daging anu ngageter, dikurilingan ku cucuk, dina taktakna aya mantel biru anu turun kana suku bulistir anu ngantunkeun dunya, dimana adegan perang sareng bencana. Indungna sedih jeung panonna pinuh ku cimata; cimata streaked handap beungeut nya jeung murag kana dunya, saolah-olah banjir eta, sarta sakabeh adegan kekerasan réngsé. Puji ka Yesus Kristus…
 
"Barudak abdi, abdi bogoh ka anjeun, sarta ningali anjeun didieu di leuweung rahayu abdi ngeusi haté abdi kalayan kabagjaan. Dengekeun, putri.”
 
Kuring mimiti kadéngé ketug jajantung Ema, mimitina lirih, tuluy beuki tarik; kadua, keteg jajantung kuat ngagabung eta - nu Yesus, lajeng Ibu nuluykeun.

"Tingali murangkalih, jantung kami ngahiji pikeun anjeun, pikeun masing-masing anjeun. Barudak, dina suku salib kuring nampi wasiat Putra kuring pikeun kuring janten indung anjeun, indung umat manusa. Ti moment éta haté kuring ketukan jeung ketukan pikeun tiap hiji anjeun; eta mindeng torn ku kabiasaan anjeun, ku dosa anjeun, tapi nu teu nyegah eta tina neraskeun ngéléhkeun pikeun anjeun, éta teu nyegah kuring ti asih anjeun jeung neneda nu bakal ngarobah kabiasaan anjeun sarta balik deui ka Rama, cinta jeung ngahargaan Anjeunna. Barudak kuring, kuring muka haté kuring ka Rama, sareng kuring naroskeun anjeun lakonan hal anu sami: hayu Roh Suci meta dina anjeun, hayu Anjeunna ngeusian anjeun sareng ngabentuk anjeun sakumaha anu dipikahoyong; buka haté anjeun ka Gusti sarta Anjeunna bakal banjir anjeun kalawan unggal rahmat jeung berkah. Barudak, upami anjeun terang kumaha ageung kanyaah Bapa ka anjeun masing-masing, upami anjeun ngan ukur mikanyaah diri anjeun. Ayeuna kuring masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring. ”

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.