Simona - Indung atanapi Rahmat

Kami Lady of Zaro pikeun Simona on June 8, 2020:
 
Kuring ningali [Indung] Ibu urang sapertos Fatimah. Anjeunna sadayana nganggo baju bodas, sisina ngagemna siga emas, dina sirahna anjeunna ngagaduhan makuta ratu sareng jilbab bodas anu alus; dina taktak anjeun anjeunna ngagaduhan mantel bodas anu turun ka suku najis. Indungna ngagaduhan leungeunna ngagabung dina salat sareng diantara Rosary Suci anu lami dilakukeun tina mutiara.
 
Asalna Yesus Kristus dipuji.
 
Barudak sunda, kuring bogoh ka anjeun, kuring bogoh ka anjeun kalayan cinta anu ageung; Abdi Ibu Anjeun, Ibu Kamanusaan, Ibu Welas.
Barudak, kuring di gigireun anjeun, kuring ngusir ka anjeun, kuring ngadangukeun duka anjeun, kuring ngusap lawon anjeun, kuring nyium dahi anjeun, kuring bungah dina kabagjaan anjeun, kuring ngiring anjeun, nyekelan anjeun ku panangan dina perjalanan kahirupan anjeun , dina perjalanan iman anu kasar.
 
Barudak kuring, nguatkeun iman anjeun sareng Sakramén Suci. *
 
Barudak abdi, salah henteu kantos lami teuing diajar cinta ka Gusti, éta henteu telat pikeun tobat tina kasalahan diri sareng nyungkeun dihampura. Teu dosa kantos ageung teuing henteu dihampura. Barudak anu dipikacinta, Gusti aya di kayu salib éta, kalayan panangan tangan, ngantosan anjeun angkat ka Anjeunna, ngantosan tiasa ngarangkul anjeun, nahan anjeun, ngajaga anjeun sareng ngalindungan anjeun. Anjeunna ngan ukur ngantosan anjeun balik ka Anjeunna, Anjeunna ngantosan anjeun sareng mikanyaah anjeun ku cinta anu luar biasa sareng teu aya watesna.
Barudak kuring, hayu diri anjeun dipikacinta.
 
Ayeuna abdi masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun pikeun anjeun parantos gancang.
 
* Sedengkeun kaseueuran gereja parantos dibuka deui di panjuru dunya, sababaraha ogé henteu acan. Dina kontéks Itali dina tempat penampakanana, garéja-garéja parantos dibuka deui.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.