Simona sareng Angela - A Schism Great

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Simona dina tanggal 8 Juni 2022:

Kuring nempo Ibu; anjeunna diasah bodas, dina sirahna aya jilbab bodas ipis sareng makuta dua belas béntang, dina taktakna aya mantel biru lega turun ka sukuna. Indungna baju bodas, leungeunna dibuka tanda wilujeng sumping. Di kénca Ibu aya Yesus: Anjeunna kagungan jubah bodas sareng mantel beureum lega dina taktak-Na, panangan-Na kabuka sareng dina panangan sareng suku-Na aya tanda-tanda Passion.
 
Asalna Yesus Kristus dipuji
 
Abdi bogoh ka anjeun, barudak abdi dear, abdi bogoh ka anjeun kalawan cinta gede pisan. Abdi parantos lami sumping ka anjeun, sareng sakali deui kuring nyuhunkeun doa, doa pikeun nasib dunya ieu anu beuki dijajah ku kajahatan, langkung jauh ti Gusti sareng makin pinuh ku ego manusa. Barudak, aya sababaraha tempat dimana jalma-jalma ngadoa kalayan ati anu suci; Saeutik teuing jalma anu mercayakeun diri ka Allah sareng langkung sakedik nawiskeun kahirupan ka Anjeunna supados janten alat-Na. Barudak anu dipikanyaah, kajahatan di mana-mana; Seueur teuing barudak kuring nyerah kana mamingan jahat, seueur teuing anu leungit dina jalan anu salah. Neneda, barudak kuring, kurban hirup anjeun ka Gusti, jadi instrumen dina leungeun-Na; hirup Injil, neneda kalayan haté anu ikhlas. Barudak, silih pikanyaah jeung silih tulungan; bentuk cenacles solat, jadi kawas lampu asih ngaduruk pikeun Gusti. Barudak kuring, diajar ngareureuhkeun sateuacan Sakramen Maha Suci Altar: di dinya Putra kuring ngantosan anjeun, hirup sareng leres. Buka hate anjeun ka Anjeunna sarta ngantep Anjeunna Huni di anjeun, jadi instrumen hina dina leungeun-Na, jadi kawas liat siap ngawujud nurutkeun bakal Na.
 
Abdi bogoh ka anjeun, barudak kuring; deui kuring nanya ka anjeun doa - solat pikeun Garéja abdi tercinta, doa kuat tur konstan dijieun kalawan haté pinuh ku cinta ka Gusti. Neneda pikeun Vicar Kristus: kaputusan serius gumantung ka anjeunna. Neneda, barudak kuring, neneda, jadi instrumen hina dina leungeun Gusti, barudak kuring: siap pikeun nyebutkeun "enya" Anjeun kuat. Anaking, neneda, neneda, neneda. Barudak, kosongkeun diri anjeun tina ego anjeun sareng eusian diri anjeun sareng Allah; ngadangukeun naon wasiat-Na, ngajempékeun ego anjeun, sarta pikeun ngalakukeun ieu anjeun kudu nguatkeun diri jeung Sacraments Suci. Barudak, abdi bogoh ka anjeun.
 
Saterusna Yesus ngaberkahan dulur.
 
Kuring ngaberkahan anjeun dina nami Allah Rama, Allah Putra, Allah Roh Suci.

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Angela dina tanggal 8 Juni 2022:

Soré ieu Ibu nyampak kabéh dibaju bodas. Mantel anu dibungkus ku anjeunna ogé bodas, lebar sareng nutupan sirahna ogé. Dina sirahna, Ibu ngagaduhan makuta dua belas béntang. Indungna ngacungkeun panangan tanda wilujeng sumping. Dina panangan katuhuna aya rosario suci panjang, bodas siga lampu, anu ampir dugi ka sukuna.

suku nya éta bulistir sarta disimpen dina dunya. Dina pamandangan dunya perang sareng kekerasan katingali. Indung lalaunan nyelapkeun sabagian mantelna ka jagat, nutupan eta.
 

Asalna Yesus Kristus dipuji

 
Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun pikeun ngaréspon kana telepon kuring. Abdi bogoh ka anjeun, barudak, abdi bogoh ka anjeun immensely; upami anjeun terang sabaraha kuring bogoh ka anjeun, anjeun bakal ceurik bungah. Barudak, kuring di dieu deui dinten ayeuna pikeun ngadoakeun sareng anjeun sareng anjeun. Tapi kuring ogé di dieu pikeun naroskeun doa anjeun, doa pikeun Garéja anu tercinta.
 
Ema eureun (tetep jempe). Kuring mimiti ngadéngé haténa ketukan loudly.
 

Putri, dangukeun haté abdi. Jantung Immaculate abdi ketukan nyaring pikeun masing-masing anjeun, éta ketukan pikeun unggal murangkalih, bahkan pikeun anu paling jauh tina Jantung Immaculate abdi.

 

Saterusna Virgin Mary sujud sirah nya jeung sanggeus bari manéhna ngomong ka kuring, "Tingali, putri." Kuring nempo Garéja St Peter di Roma, lajeng suksesi gambar loba gereja: aranjeunna sadayana ditutup. Garéja St Peter urang ieu shrouded dina awan hideung badag haseup. Lajeng Ibu mimiti nyarios deui:
 
Barudak abdi anu dipikacinta, ngadoakeun pisan pikeun Garéja anu tercinta: neneda, murangkalih. Neneda keur Bapa Suci: neneda, barudak. Garéja kudu nyanghareupan kali goréng - bakal aya schism hébat.
 
Dina titik ieu saolah-olah sakabeh colonnade sabudeureun Garéja St Peter urang ieu shaken ku gempa hébat. Sagalana oyag. Dina titik ieu, Virgin Mary ceuk kuring:
 
Putri, ulah sieun, hayu urang solat babarengan.
 
Kuring ngadoa jeung Ema lila. Lajeng sagalana balik deui ka beurang. Ibu ngalungkeun panangan sareng ngadoakeun sadayana anu hadir, teras ngaberkahan sadayana.
 
In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.