Simona sareng Angela - Haseup Hideung Kandel nutupan Garéja Suci Allah

Yesus ka Simona dina 17 April 2022:

Kuring nempo hiji lampu badag sarta dina caang Yesus risen. Anjeunna ngagaduhan tunik bodas sareng tanda-tanda Passion dina panangan sareng sukuna. Yesus kagungan leungeun-Na muka; Di katuhu-Na aya lonceng hébat, sabudeureun Anjeunna myriad malaikat nyanyi Alleluia, sarta malaikat ngirining bel kalawan chimes harmonis jeung Alleluia. Lajeng malaikat ngadawuh, "Puji ka Rama, jeung ka Putra, jeung ka Roh Suci,"
Sareng kuring ngawaler, "Dinten sareng salawasna." 
Lajeng Isa ngadawuh:
 
“Rerencangan, dinten ieu mangrupikeun dinten kabungahan. Kuring datang ka anjeun jeung nanya ka anjeun steadfast dina iman; Dulur-dulur, siap - dunya diserang ku jahat, haseup hideung kandel nyertakeun Garéja Suci Allah.
Babaturan, kuring bogoh ka anjeun sareng masihan kahirupan kuring pikeun masing-masing anjeun. ” 
 
Teras malaikat sumping sareng nyarios ka kuring, "Hayu urang sujud ka Gusti urang dina tiiseun." Kneeling di suku-Na, kuring adored Yesus, tuluy kuring entrusted Anjeunna jeung sakabeh jalma anu geus commended diri solat mah. Lajeng Yesus neruskeun:
 
"Sahabat-sahabat, murangkalih, dulur-dulur, unggal pangandika Kami turun sapertos embun-embunan di bumi sareng moal balik deui ka Kami tanpa parantos ngalaksanakeun naon anu ku Kami dikirimkeun, * tapi anjeun mangrupikeun generasi anu keras haté, siap ngawadul. jeung ngahukum karana, sarta kuring maot dina Salib pikeun anjeun sarta masih sangsara pikeun anjeun. Anjeun terus pierced kuring jeung dosa anjeun. Balik deui ka kuring: Kami ngantosan anjeun; Sadayana anu cape sareng katindes, sumping ka Kami sareng anjeun bakalan istirahat. Barudak abdi, ulah reureuh deui, waktos poék ngantosan anjeun: reconciled jeung Rama. Pikeun Kami anjeun sadulur, babaturan sareng murangkalih.
 
Behold, Kuring mere Anjeun berkah abdi. Dina nami Allah Rama, Allah Putra jeung Allah Roh Suci."
 
* cf. Yesaya 55: 10-11: "Sapertos ti langit hujan sareng salju turun sareng henteu uih deui ka dinya dugi aranjeunna nyiram bumi, ngajantenkeun bumi subur sareng buahan, masihan bibit ka anu nebar sareng roti ka anu ngantunkeun. eats, jadi bakal kecap mah nu mana kaluar ti sungut mah; eta moal balik deui ka Kami kosong, tapi bakal ngalakukeun naon pleases kuring, achieing tujuan nu Kuring dikirim eta.

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Angela dina 17 April 2022:

Soré ieu kuring nempo Yesus. Anjeunna diasah sagala di bodas; Leungeunna dibuka tanda wilujeng sumping. Anjeunna dikurilingan ku lampu bodas hébat. Dina panangan sareng suku Anjeunna ngagaduhan tanda-tanda Passion. Tukangeun Anjeunna di katuhu aya Salib, tapi éta luminous. Suku-Na bulistir sarta rested on dunya. Puji ka Yesus Kristus.
 
"Damai, barudak kuring, katengtreman ka anjeun.
Anak-anak Kami, Dulur-dulur kuring, Sobat-sobat kuring, katengtreman ka anjeun sareng ka sakumna dunya.
Barudak, kuring di dieu pikeun masihan anjeun katengtreman. Kami Jalan, Kaleresan sareng Kahirupan.
Anaking, Kami Alfa jeung Omega, Awal jeung Ahir, Kami Hirup Sajati.
Barudak, kuring nyuhunkeun anjeun janten saksi tina Kaleresan. Ulah jadi munafik: saksi boldly jeung tanpa sieun. Abdi salawasna sareng anjeun.
Anaking Kami, Kami ngutus Indung Kami di antara anjeun sabab kahayang Kami sareng kahayang Indung Kami nyaéta anjeun sadayana tiasa disalametkeun.
Kuring masihan nyawa Kami pikeun masing-masing anjeun, kuring masihan unggal tetes getih Kami pikeun nyalametkeun anjeun, tapi anjeun tetep ngahianat ka Kami. Abdi nyuhunkeun anjeun ulah ngadamel Indung kuring ceurik deui: buka manah anjeun ka anjeunna sareng ngalungkeun panangan anjeun ka anjeunna, anjeunna siap ngabagéakeun anjeun sadayana sareng neuleumkeun anjeun dina haté kuring. Ulah nyieun manehna sangsara deui, dengekeun manehna.
Anjeunna di dieu pikeun ngabantosan anjeun, anjeunna di dieu ku cinta abdi. Abdi bogoh, abdi damai leres ".
 
Teras Yesus ngalungkeun panangan-Na, ngado'a pikeun anu hadir sareng ngaberkahan ka sadayana:
 
In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.