Simona - Punten Muka Ati Haté

Kami Lady of Zaro pikeun Simona on 26 Nopémber, 2020:

Abdi ningali Indung; anjeunna diasah sadayana bodas; dina sirahna aya kerudung bodas anu hipu ditutupan ku titik-titik emas sareng makuta dua belas bintang. Indung ngagaduhan sabuk emas dina cangkéngna, pananganna diadu dina solat sareng di antawisna Rosario Suci anu panjang didamel tina cahaya. Suku indung gundul sareng ngendong di dunya. Mugia Yesus Kristus dipuji…
 
Barudak anu dipikacinta, kuring parantos lami sumping di antara anjeun pikeun nyaritakeun ka anjeun ngeunaan kanyaah anu pikasieuneun Rama pikeun masing-masing anjeun. Kuring datang pikeun nyarios ka anjeun sareng ngawartosan anjeun ngeunaan rahmat anu hébat ku Rama, ngeunaan pangorbanan Putra abdi pikeun anjeun masing-masing. Anjeunna masihan dirina nyalira, Anjeunna nampi Palang tanpa simpangan; Anjeunna anu henteu dosa maot maot urang dosa pikeun ngabébaskeun masing-masing tina maotna dosa, sareng ku cara ieu, Anjeunna ngéléhkeun pati. Barudak abdi, kuring sumping ka anjeun pikeun ngajantenkeun anjeun ngartos kaagungan cinta Allah Rama pikeun anjeun - saé pisan pikeun masihan anjeun Putra Anu Tunggal pikeun anjeun, pikeun kasalametan anjeun. Tapi anjeun, barudak kuring, henteu ngartos: anjeun henteu muka haté anjeun sareng sering anjeun ngan ukur nyaur ka Gusti dina waktos diperyogikeun teras mopohokeun anjeunna. Barudak abdi, punten, buka haté anjeun ka Gusti, hayu anjeunna lebet sareng janten bagian tina kahirupan anjeun: pasihkeun Anjeunna sagala kasangsaraan anjeun tapi ogé sadayana kabagjaan anjeun. Cinta Anjeunna, barudak, cinta ka Anjeunna. Barudak abdi, kuring aya disisi anjeun sareng kuring nahan anjeun kana perjalanan anu sesah dina kahirupan anjeun. Abdi bogoh ka anjeun, barudak abdi, abdi bogoh ka anjeun. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.