Simona - Ngan Dimimitian ti jaman susah

Kami Lady of Zaro pikeun Simona 8 Juli 2021:

Kuring ningali Indung: anjeunna sadayana nganggo baju bodas, dina sirahna aya makuta dua belas bintang sareng mantel anu ogé nutupan taktak sareng turun kana sampéanna. Indung ngagaduhan panangan na dibuka dina tanda wilujeng sumping sareng dina panangan katuhu anjeunna ngagaduhan Rosario Suci anu panjang, saolah-olah didamel tina tetes és. Mugia Yesus Kristus dipuji…
 
Ieu kuring, barudak kuring; Kuring datang ka anjeun pikeun nyayogikeun anjeun perdamaian - katengtreman, barudak, katengtreman anu sajati nyaéta Kristus Gusti. Barudak abdi, neneda, neneda: Rosario Suci mangrupikeun senjata anu kuat ngalawan kajahatan; upami didugikeun kalayan iman sareng kaasih, Rosario Suci tiasa mindahkeun gunung sareng ngagerakkeun manah Gusti. Barudak abdi, Rosario Suci sanés jimat kanggo dibawa dina saku anjeun atanapi beuheung anjeun: upami anjeun henteu ngagem éta ku iman éta ngan ukur objék saderhana sapertos batur. Éta iman anu diagemna, anu dianggo, anu ngajantenkeun senjata anu kuat ngalawan jahat.
 
Doakeun murangkalih abdi, doakeun Garéja anu kuring dipikacinta, doakeun putra-putrana anu dipikanyaah sareng anu dipikasieun: cilaka pikeun jalma-jalma anu ngabobodo salah sahiji murangkalih kuring anu pangleutikna sareng henteu tobat; cilaka pikeun jalma anu mopohokeun sumpah, kalungguhanana salaku wali sareng panjaga domba Allah. Barudak abdi anu dipikacinta, doakeun putra-putra anu dipikacinta, anu dipikaresep - aranjeunna anu paling kagoda ku jahat. Doakeun, murangkalih, ngadoa.
 
Barudak abdi, ulah sieun: Abdi sareng anjeun, kuring nyandak anjeun ku panangan sareng mingpin anjeun dina jalan anu sesah; Kuring ngajaga anjeun, kuring ngajagaan anjeun. Barudak abdi, ulah pundung. Waktos sesah ngantosan anjeun - sadaya anu kajantenan ngan ukur awal, tapi ulah sieun! Kuring béjakeun ieu supaya anjeun nguatkeun diri dina solat. Balikkeun ka Gusti urang Yesus Kristus: Anjeunna hirup sareng leres dina Sakramen Suci tina altar sareng ngantosan anjeun. Ngabengkokkeun tuur, murangkalih abdi, sareng muja ka Anjeunna. Émut, murangkalih, teu aya dosa anu upami ngaku teu dihampura; Gusti ngantosan anjeun kalayan panangan.
 
Ayeuna abdi masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun pikeun anjeun parantos gancang.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.