Simona - Naha Anjeun Nyarios "Gusti, Gusti"?

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 26 Juli 2021:

Kuring ningali Indung: anjeunna nganggo baju bodas kalayan sisina emas, dina sirahna dijilbab bodas anu hipu sareng makuta dua belas bintang, dina taktakna aya mantel biru anu lega. Leungeun indung ngahiji dina do'a sareng di antawisna nyaéta tasbéh suci panjang, saolah-olah didamel tina tetes és. Suku indung gundul teras disimpen dina batu, handapeun aliran cai ngalir. Mugia Yesus Kristus dipuji…
 
Ieu kuring, barudak kuring: sakali deui Gusti dina asih-Na anu luar biasa parantos ngantep kuring turun di antara anjeun. Barudak abdi, abdi bogoh ka anjeun, sareng ningali anjeun didieu di leuweung berkah kuring ngeusi haté ku kabagjaan. Barudak abdi, abdi sumping pikeun nyayogikeun anjeun katengtreman, kaasih, kabagjaan; Kuring datang pikeun nyandak anjeun ku panangan sareng mingpin anjeun dina jalan ka Gusti. Barudak abdi, abdi sumping pikeun nyungkeun doa - doa, barudak abdi, pikeun Garéja anu kuring dipikacinta, pikeun putra [pandita] anu kuring pikaresep, pikeun sadayana jalma anu menyakiti kuring, pikeun jalma-jalma anu ngahianat ka kuring. Barudak abdi, pasrahkeun diri ka Gusti: nyaah ka Anjeunna ku kanyaah sareng amanah. Barudak abdi, naha anjeun nyarios "Gusti, Gusti", sanaos Anjeunna ngajawab anjeun, anjeun nutup haté sareng henteu ngupingkeun? Sareng anjeun henteu nampi waleran-Na. Barudak abdi, kersa Gusti henteu saluyu sareng anu anjeun, tapi percanten ka Anjeunna: Anjeunna Rama anu saé sareng adil sareng Anjeunna terang naon anu pangsaéna pikeun anjeun, Anjeunna mikanyaah ka anjeun ku cinta anu teu aya watesna sareng ngagaduhan rencana kaasih pikeun masing-masing. anjeun. Barudak abdi anu kakasih, neneda, ngabengkokkeun tuur anjeun sateuacan Sakramen Suci tina Altar sareng diajar nyarios sareng haté anu pinuh ku cinta, "Kersa Anjeun bakal dilakukeun". Abdi bogoh ka anjeun, barudak abdi, abdi bogoh ka anjeun. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.