Simona - Doakeun Damai

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 8 Januari 2021:

Kuring ningali Indung: anjeunna nganggo baju bodas, dina sirahna anjeunna dijilbab hipu sareng makuta dua belas bintang, dina taktakna aya mantel biru ageung, sabeungkeut cangkéng na sabuk emas. Indung gaduh panangan na kabuka dina tanda wilujeng sumping; dina leungeun katuhuna aya tasbéh panjang tina lampu. Suku na gundul sareng ngendong di dunya. Mugia Yesus Kristus dipuji.
 
Barudak abdi anu dipikacinta, ningali anjeun didieu di leuweung anu diberkahan ku kuring ngeusi haté ku kabagjaan. Lah, barudak, kuring datang ka anjeun salaku Indung Damai, yén katengtreman anu kedah aya dina haté anjeun; tapi ieu moal mungkin upami anjeun henteu muka panto haté anjeun ka Al Masih, barudak - perdamaian éta anu kedah nungtun sadaya tindakan anjeun, yén Perdamaian anu kedah caang dina anjeun. Doakeun murangkalih kuring pikeun perdamaian, perdamaian di Garéja anu kuring dipikacinta, perdamaian dunya ieu anu dikompréskeun, perdamaian anu aya dina résiko. Barudak abdi, ngadoa; mugia katengtreman sareng kaasih Kristus tetep aya di anjeun. Barudak, neneda, waktos susah ngantosan anjeun, neneda nasib dunya ieu. Doakeun, murangkalih abdi, doakeun. Kuring datang ka anjeun pikeun nyungkeun doa. Barudak, kuring bogoh ka anjeun, kuring henteu nyarios sadayana ieu pikeun pikasieuneun anjeun, tapi pikeun ngingetan anjeun, ngingetkeun anjeun, pikeun ngajantenkeun anjeun ngartos, ngawartosan yén doa mangrupikeun senjata ampuh ngalawan jahat. Barudak, punten ngadoa - Abdi bogoh ka anjeun. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.