Simona - Ajar Barudak Solat

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Simona dina 26 Maret 2022:

Kuring nempo Ibu: manéhna mantel biru dina taktak nya jeung dijilbab bodas dina sirah nya jeung makuta dua belas béntang; pakéan nya éta bodas, suku nya éta bulistir sarta disimpen dina dunya, dimana adegan kekerasan jeung karuksakan anu ensuing. Teras Indung nutupan dunya ku mantelna sareng sadaya pamandangan lirén. Leungeun indung dirangket dina doa sarta diantara aranjeunna aya tasbih suci pisan luminous; loba sinar anu kaluar tina manik-manik dina leungeun Ibu, banjir leuweung, sarta sababaraha aranjeunna sumping ka beristirahat on sababaraha jamaah haji. Puji ka Yesus Kristus…

Barudak kuring, kuring bogoh ka anjeun sareng kuring hatur nuhun yén anjeun parantos sumping pikeun ngaréspon kana telepon kuring ieu. Kaula datang deui di antawis aranjeun ngaliwatan rahmat Rama anu kacida gedéna. Barudak kuring, sakali deui kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngadoa: doa pikeun Garéja anu tercinta, supados pilar-pilar yayasanna henteu ngageter sareng yén Magisterium Garéja anu leres henteu tiasa digulingkeun. 

Kuring neneda lila jeung Ibu pikeun Garéja Suci, pikeun Bapa Suci jeung pikeun sakabéh jalma anu geus mercayakeun diri kana solat abdi, lajeng Ibu neruskeun.

Barudak anu dipikacinta, ngareureuhkeun sateuacan Sakramen Maha Suci Altar, neneda sareng ngadoakeun batur; ngajarkeun barudak - kahareup dunya - solat. [1]"Masa depan dunya sareng Garéja ngalangkungan kulawarga. —POPE ST. YOHANES PAULUS II, Konsorsium Familiaris, henteu. 75 Cinta jeung teu hate; menerkeun jeung teu nyempad; barudak kuring: judgment ngan pikeun Allah. Anjeunna Hakim, Bapa anu sae sareng adil, sareng Anjeunna bakal masihan ka unggal jalma naon anu pantes: éta sanés pikeun anjeun nangtoskeun.

Barudak, abdi bogoh ka anjeun. Ayeuna kuring masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring. ” 

Footnotes

Footnotes

1 "Masa depan dunya sareng Garéja ngalangkungan kulawarga. —POPE ST. YOHANES PAULUS II, Konsorsium Familiaris, henteu. 75
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.