Simona - Nyiptakeun Cenacles of Sholat

Our Lady of Zaro nampi ku Simona dina tanggal 8 Juni 2021:

Abdi ningali Indung; anjeunna sadayana dibaju bodas. Dina sirahna anjeunna ngagaduhan jilbab hipu anu ditutupan ku titik-titik emas sareng makuta ratu, dina taktakna anjeunna ngagaduhan jubah bodas ageung turun kana sampéan gundulna anu ngagantung dina dunya. Indung nyekel gulung dina panangan katuhu, anu teras anjeunna dibuka, dicekel ku dua panangan. Mugia Yesus Kristus dipuji…

Ieu Kami pikeun anjeun, barudak kuring; Kami Ratu sareng Ibu sadaya jalma, kuring sumping nunjukkeun ka anjeun jalan anu ngarah ka Yesus sareng kaasih anjeun; Abdi sumping nyandak anjeun ku panangan sareng ngabimbing anjeun di sapanjang jalan. Barudak abdi, kuring panto - hartosna, sanés tungtungna: Kuring ngantunkeun anjeun ka Gusti, abdi bogoh ka anjeun sareng hoyong anjeun sadayana disalametkeun. Ngan Gusti anu nyalametkeun, ngabenerkeun, nyageurkeun; ngan di Anjeunna aya kahirupan anu sajati! Barudak abdi, kuring bogoh ka anjeun: Ajar barudak ngadoa - aranjeunna masa depan. Nyiptakeun beuki loba cenacles solat; mugia unggal bumi di pareng ku do'a.

Barudak abdi, entong pundung dina waktos kanyeri sareng cobaan: baralik ka Gusti sareng Anjeunna moal reureuh sumping pikeun ngabantosan anjeun. Abdi bogoh pisan ka anjeun, barudak kuring. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.


 

Sadaya naon anu anjeun suksés dina ngalaksanakeun kulawarga
ditakdirkeun ngagaduhan efektivitas anu ngalangkungan bidangna nyalira
sareng ngahontal jalma sanés, ogé, sareng pangaruh ka masarakat.
Masa depan dunya sareng Garéja ngaliwat kulawarga.
—ST. YOHANES PAULUS II, Konsorsium Familiarishenteu. 75

 

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.