Simona - Percanten ka Good Times sareng Bad

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 26 Maret 2021:

Abdi ningali Indung; anjeunna diasah ku kulawu anu terang pisan, dina sirahna aya jilbab bodas anu hipu sareng dina taktakna aya mantel biru anu panjang pisan terang; dina dadana anjeunna ngagaduhan manah daging dilimpudan ku cucuk. Suku indung gundul, ngendog di dunya; pananganna kabuka dina tanda wilujeng sumping sareng dina panangan katuhu anjeunna ngagaduhan Rosario Suci anu panjang. Mugia Yesus Kristus dipuji…

Barudak abdi anu dipikacinta, abdi bogoh ka anjeun sareng aya disisi anjeun. Barudak alit, cinta ka Gusti; siap nyarios anjeun "enya" ka Anjeunna, siap nampi salib, siap janten alat anu hina dina panangan Gusti. Barudak abdi, henteu ngan ukur nganuhunkeun ka Gusti dina saatos nyeri, tapi muji ka Anjeunna sareng hatur ka Anjeunna pikeun sadaya anu dipasihkeun anjeun unggal dinten. Cinta Anjeunna, barudak, sareng ngantepkeun diri anjeun dipikacinta. Barudak abdi anu dipikacinta, ulah nyingkir ti Gusti dina waktos kanyeri sareng kabutuhan, tapi nyaah ka Anjeunna kalayan kakuatan anu langkung ageung, kalayan semangat anu langkung ageung, sareng Anjeunna moal reureuh sumping pikeun ngabantosan anjeun. Nyeri anjeun kedah naros ka Gusti pikeun kakuatan: éta aya anu anjeun kedah nempel ka iman; tapi upami anjeun henteu nguatkeun iman anjeun ku Sakramén suci - ku pupujian Ékaristi - iman anjeun bakal goyah, sareng dina momen sapertos kitu anjeun bakal murag. Doakeun, murangkalih, ngadoa.

Barudak abdi, gampang pikeun muji sareng cinta ka Gusti dina waktos kabagjaan sareng katenangan: peryogi sareng nyeri anu iman leres katingali, éta anjeun kedah tetep ngahiji sareng Gusti sareng nyarios "enya", nampi salib anjeun, nawiskeun nyeri anjeun ka Anjeunna, sareng Anjeunna bakal masihan anjeun kakuatan pikeun nyanghareupan sareng ngungkulan sagala rupa. Abdi bogoh ka anjeun, barudak, abdi bogoh ka anjeun ku cinta anu luar biasa. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.


 

Janten urang salawasna wani pisan; urang terang yén nalika kami aya di bumi dina awak
urang jauh ti Gusti, sabab urang leumpang ku iman, henteu ku paningali.
(2 Kor 5: 6-7)

Bacaan Patali

Iman kaelehanan iman ka Yesus

Novena tina Ditinggalkeun

 

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.