Simona sareng Angela - Waktos Susah Ngadagoan Anjeun

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Simona dina tanggal 8 Méi 2022:

Kuring nempo Ibu; Anjeunna dibaju bodas sareng dina dadana aya jantung daging anu makuta ku cucuk. Indungna nganggo mantel biru anu ogé nutupan sirahna sareng turun kana sukuna anu ditaranjangkeun di dunya. Indung leungeunna muka tanda wilujeng sumping sareng dina panangan katuhuna aya rosario panjang anu didamel tina cahaya.
 
Dipuji Yesus Kristus
 
“Ieu abdi, barudak; Abdi sumping ka anjeun salaku Indung - Indung rahmat, Indung katengtreman, Indung cinta, Indung sareng Ratu. Anak-anak kuring, kuring sumping pikeun mawa anjeun cinta, katengtreman, kuring sumping ka anjeun rahmat anu ageung Bapa, kuring sumping pikeun nyandak anjeun ku panangan sareng nungtun anjeun ka Yesus anu tercinta. Barudak abdi, dina sagala kasangsaraan anjeun, dina sagala nyeri anjeun, balik ka Anjeunna. Buka garéja jeung tuur saméméh Sacrament Rahayu tina Altar: Anjeunna aya, hirup jeung bener, Anjeunna aya ngantosan anjeun. Percayakeun sakabeh hirup anjeun ka Anjeunna! Barudak abdi anu dipikacinta, waktos susah ngantosan anjeun; Abdi nyarioskeun ka anjeun ieu sanés pikeun nyingsieunan anjeun tapi pikeun ngajantenkeun anjeun ngartos kabutuhan solat. Aya anu peryogi pikeun konvérsi anu nyata sareng henteu ngan ukur ngobrol. Barudak, dunya diserang ku jahat - tingali, putri.
 
Kuring mimiti ningali seueur adegan perang sareng kekerasan, pikasieuneun anu kajantenan di dunya, sareng Ibu nyarios:
 
"Ieu mangrupikeun sababaraha hal anu kajantenan di dunya, sareng sadayana ieu ngagentos manah abdi: neneda, murangkalih, neneda. Barudak, geus lain waktuna keur galecok, pikeun patarosan anu sia-sia jeung sia-sia, geus waktuna ngadoa: neneda dina tuur anjeun saméméh Sacrament Maha Suci Altar, barudak urang. Pindah ka garéja - Putra abdi ngantosan anjeun di dinya: tuur sateuacan Anjeunna sareng buka manah anjeun ka Anjeunna, mercayakeun ka Anjeunna sadayana kahirupan anjeun, sadaya beban anjeun, sareng Anjeunna bakal masihan anjeun katengtreman sareng cinta, Anjeunna bakal ngabantosan anjeun ngatasi sadaya kasusah anjeun. . Abdi bogoh ka anjeun, barudak, sarta kuring deui menta anjeun solat. Ayeuna kuring masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring. ”   

Urang Lady of Zaro di Ischia ka Angela dina tanggal 8 Méi 2022:

Soré ieu Ibu mucunghul sadayana dibaju bodas. Mantel anu dibungkus ku anjeunna ogé bodas sareng lega. Mantel anu sami ogé nutupan sirahna. Dina leungeun-Na clasped dina doa, Virgin boga rosary bodas panjang, saolah-olah dijieunna tina lampu, nu indit ampir ka handap ka suku nya. suku nya éta bulistir sarta disimpen dina dunya. Dunya ieu enveloped dina awan abu badag sarta pamandangan perang jeung kekerasan éta katingali. Indung lalaunan ngageser sabagian mantelna ka jagat, nutupan.
 
Dipuji Yesus Kristus
 
“Murangkalih, hatur nuhun parantos aya di dieu di leuweung anu rahayu; hatur nuhun tos ngawaler ieu panggero abdi. Anak-anak anu dipikacinta, upami kuring ka dieu, éta kusabab kanyaah anu ageung Bapa pikeun anjeun masing-masing. Anak-anak kuring, kuring ka dieu deui wengi ayeuna pikeun nyuhunkeun doa anjeun - doa pikeun dunya ieu anu beuki dicekel ku kakuatan jahat. Neneda, barudak kuring: neneda keur katengtreman, nu leuwih jauh. Nenedakeun pangawasa di bumi ieu anu haus kakawasaan jeung jauh ti Allah; aranjeunna haus kaadilan dipigawé ku leungeun maranéhna sorangan.
Ngadoa pisan supaya sadayana tiasa katengtreman. Putri, tingali haté abdi: éta pinuh ku nyeri. Rasakeun ketukan jantung kuring (Ieu ketukan kuat pisan). Dangukeun, putri, nempatkeun sagala niat anjeun dina haté abdi. 
 
Kuring ngarasa jantung Virgin urang ketukan gancang pisan, sarta tina leungeun nya kuring nempo sinar cahaya kaluar sarta noel sababaraha maranéhanana hadir di leuweung.
 
“Putri. Ieu mangrupikeun rahmat anu kuring pasihan anjeun wengi ieu. Abdi sumping ka anjeun salaku Ibu Asih Ilahi, kuring sumping ka dieu diantara anjeun pikeun nyandak anjeun ku panangan sareng nungtun anjeun sadayana ka Putra abdi Yesus, hiji-hijina kasalametan anu leres. Barudak kuring, kuring nyuhunkeun anjeun ulah leungit: ulah pundung nalika anjeun aya dina cobaan sareng kasusah - nguatkeun iman anjeun ku sakramén. Ngabengkokkeun tuur jeung ngadoa. Tingali Yesus; nyalindung ka manah-Na anu maha suci. Pindah ka Anjeunna - Anjeunna ngantosan anjeun kalayan panangan kabuka. Barudak, masing-masing anjeun berharga di panon-Na. Punten dangukeun abdi! Ulah kaleungitan diri dina hal-hal dunya ieu, tapi tingali Yesus, hirup sareng leres dina Sakramen Maha Suci Altar."
Lajeng Ibu nyarios, "Putri, hayu urang ngado'a babarengan pikeun Garéja anu tercinta sareng pikeun putra [imam] anu dipilih sareng dipikacinta." 
 
Sanggeus ngadoa, Ibu ngaberkahan urang sadaya. Dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.