Simona - Pakarang Kuat Ngalawan Jahat

Kami Lady of Zaro pikeun Simona dina 8 Maret 2021:

Abdi ningali Indung; anjeunna nganggo baju bodas sareng dina dadana aya manah kembang ros, dina sirahna makuta dua belas bintang sareng kerudung bodas anu hipu. Indung gaduh panangan na dibuka dina tanda wilujeng sumping, suku na bulistir teras disimpen dina dunya. Soca indungna pinuh ku cimata, nanging anjeunna seuri seuri. Mugia Yesus Kristus dipuji…

Barudak abdi anu dipikacinta, abdi bogoh ka anjeun. Barudak, ieu mangrupikeun waktos rahmat anu hébat, tapi ogé mangrupikeun waktos cobaan sareng pangorbanan; nguatkeun diri, murangkalih abdi, ku do'a, ku sakramén sareng muja Ékaristi. Doakeun, murangkalih abdi, doakeun: solat mangrupikeun senjata anu kuat ngalawan kajahatan. Barudak abdi, waktos-waktos sesah ngantosan anjeun, tapi tong sieun: Kuring sareng anjeun, kuring leumpang sareng anjeun, kuring ngadukung anjeun dina unggal léngkah anu anjeun lakukeun, nalika jalan janten sesah, kuring siap nampi anjeun dina panangan sareng pikeun neraskeun perjalanan, nahan anjeun pageuh kana haté kuring. Sadaya ieu, ngan upami anjeun hoyong, upami anjeun ninggalkeun diri ka kersa Gusti, upami anjeun ngantep diri dipandu ku kaasih-Na.

Barudak abdi, abdi bogoh ka anjeun sareng kuring pisan anjeun nyungkeun solat, ulah nyimpang tina Jantung Anu Rapi, sahingga kuring tiasa ngajagi anjeun sareng ngantunkeun anjeun ka Gusti. Émut, murangkalih abdi, teu aya dosa anu henteu dihampura ku Sakramén Damai. Abdi bogoh ka anjeun, barudak, sareng kuring hoyong ningali anjeun sadayana disimpen di bumi Rama. Ayeuna kuring masihan berkah suci abdi. Hatur nuhun parantos gancang ka kuring.


 

Bacaan Patali

Ngarasa salah sareng pundung ngeunaan masa lalu anjeun? Diajar teh Seni Ngawitan Deui

Dina Ngadamel Pangakuan Anu Saé

Maca kecap lembut ngeunaan kaasih sareng kaasih Yesus pikeun jalma-jalma dosa anu paling hébat: Tembok hebat sareng palabuhan anu aman 

 

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.