Simona - Waktos pikeun mutuskeun

Kami Lady of Zaro, Italia ka Simona, 26 Pebruari 2019:

Anak-anak kuring, ulah sorangan dibéréskeun ku kaindahan palsu tina dunya ieu, henteu nyasar tina Hati kuring anu suci. Barudak, teu aya deui waktos pikeun reureuh, teu aya waktos deui ngantosan, ayeuna mangrupikeun momen pikeun mutuskeun: naha anjeun sareng Kristus atanapi ngalawan ka Anjeunna; teu aya deui waktos, barudak mah.

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.