Naha Sulema?

Dilahirkeun di El Salvador di 1954 tapi cicing di Quebec, Kanada, Sulema Gomez parantos nampi pesen anu disayogikeun ku anjeunna ka Yesus sareng Virgin Mary salami mangtaun-taun, anu janten perhatian anu langkung ageung kalayan nyebarkeun tilu jilid lokusi anu ditampi antara 2010 sareng 2013. , anu judulna Kuring datang pikeun nyiapkeun anjeun pikeun acara ieu: […]

Maca deui