Angela - Kamanusaan nyaéta Haus Kaadilan

Pesen tina Kami Lady of Zaro ka Angela dina 26 Mei 2020:

Soré ieu Ibu muncul sadayana nganggo baju bodas; mantel anu dibungkus anjeunna oge bodas, saolah-olah didamel tina jilbab transparan, ogé nutupan sirahna. Dina sirahna, Ibu ngagaduhan makuta tina ratu, dina dadana aya jantung daging anu didaptarkeun ku cucuk. Antawis leungeunna anu dikepung nyaéta rosary suci bodas anu panjang, saolah-olah didamel tina lampu. Sisi sukuna anu gundul na disimpen di dunya; di dunya aya musuh kuna (dina bentuk naga), anu oyag oyag kuat, tapi Ibu nyepengna pageuh sareng suku katuhuna dina sirahna. Asalna Yesus Kristus dipuji.

Barudak abdi anu dipikacinta, hatur nuhun parantos ngabales panggero kuring ieu. Barudak anu dipikacinta, dinten ieu kuring deui ngajak anjeun teraskeun sareng ngawangun seueur panangan doa. Barudak, ieu waktos sesah sareng sesah, sareng kuring datang ka anjeun pikeun masihan perdamaian. Kuring nganjang ka bumi anjeun sareng tempat doa anjeun. Hanjakalna, teu aya perdamaian di kulawarga; umat manusa anu haus kaadilan sareng beuki jauh tina rahmat, nuturkeun kaindahan palsu dunya. Barudak, kuring indung anjeun sareng ku ayana kuring hoyong ngabantosan anjeun nyandak salib jaman ieu dimana anjeun hirup. Abdi Ratu Damai, Abdi Ratu Kemenangan, Abdi Indung Rahmat, tong sieun. Putra Abdi parantos ngutus kuring ka anjeun pikeun ngabantosan anjeun sareng nyiapkeun anjeun pikeun perang anu hébat. Barudak, Haté Rapi kuring ditusuk unggal-unggal dosa dilakukeun; punten nempatkeun Yesus di tempat munggaran dina kahirupan anjeun - cinta anjeunna, muja anjeunna sareng moal bosen ngetrokan panto haténa; balik deui ka Gusti. Anjeunna ramana anjeun sareng moal gagal ngahampura anjeun. Barudak, teu aya dosa yén Gusti henteu ngahampura, anu penting nyaéta tobat.

Lajeng Ibu naroskeun kuring ngadoakeun sareng anjeunna; saatos ngado'a niat na, kuring muji ka anjeunna sadayana anu parantos dipercanten ka salat. Ahirna Ibu ngulurkeun panangan sareng sinar cahaya tina kaluar tina pananganna - jambon, bodas sareng biru - sareng tungtungna anjeunna masihan restu.

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.