Kontribusi kami

Christine Watkins

Christine Watkins, MTS, LCSW, mangrupikeun panyatur sareng panulis Katolik anu populér, cicing di California sareng salakina sareng tilu putra. Baheulana atheis anti-Kristen anu hirup kahirupan dosa, anjeunna ngamimitian nyayogikeun jasa pikeun Garéja Katolik saatosna anu kasembuhan ajaib ti Yesus ngalangkungan Maryam, anu disimpen anjeunna maot. Sateuacanna parobihan, anjeunna menari sacara profésional sareng Perusahaan Ballet San Francisco. Dinten ayeuna, anjeunna gaduh dua puluh taun pangalaman salaku spiker Katolik, pamimpin misi mundur sareng paroki, diréktur spiritual, sareng pembimbing, kalayan sapuluh taun salaku pembimbing duka pikahawat sareng sapuluh salaku sutradara pasokan-aborsi. Watkins nampi gelar Masters nya dina Karaharjaan Sosial ti Universitas California di Berkeley, sareng Masters nya dina Studi Teologi ti Jesuit School ofology di Berkeley. Anu dibantosan Watkins acara "Milarian Seueur Langkung, Milari Jalanan Ka Jalanan," dina Radio Maria, sareng ngahasilkeun acara anu nyalira di Shalom World Televisi. Anjeunna mangrupikeun CEO sareng pangadeg na www.QueenofPeaceMedia.com sareng panulis Amazon # 1 anu pang sésana: OF MEN AND MARY; Kumaha Genep Lalaki Lawan Pinunjul Anu Tiasa Hirupna, TRANSFIGURED: Patricia Sandoval's Ubar ti Narkoba, Homelessness, sareng Pintu Belakang Parenthood Rencana, ogé dina basa Spanyol dina judulna, TRANSFIGURADA, KURING GRATIS: Unak Gaib Nyembuhan sareng Konversi ngaliwatan Intercession Maryam, KONSEPASI MENTE MARY: Pungutan Rohani Pikeun Bantuan Langit sareng anu dibéré bareng KONSEPASI GOLONG MARY'S Jurnal Doa, sarta PERHATOSAN: Kasaksian sareng Nubuat tina Panerangan Konsénsi. Tempo www.ChristineWatkins.com, sareng kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal buku Christine di handap, klik di dieu.

Tandaan Mallett

Mark Mallett mangrupikeun atos-Katolik sareng mantan wartawan tipi anu meunang pangajén. Taun 1993, anjeunna diulem kanggo ngabaptis Baptis ku réréncangan caketna, hiji Katolik anu kaburot. Nalika Mark sareng garwa Lea dugi, aranjeunna langsung ditarajang ku sadayana ngora pasangan sareng kahadean maranéhna. Dina palayanan na, musikna éndah sareng digosok; hutbah, dihurai, relevan, sareng jero dina Firman Allah. Saatos jasa, aranjeunna ditilik deui ku sababaraha pasangan. "Kami hoyong ngajak anjeun pangajaran Alkitab urang énjing wengi ... on Salasa, urang ngagaduhan pasangan wengi ... dinten Rebo, urang ngagaduhan pertandingan baskét kulawarga di gim ... Dina Kemis nyaéta pujian sareng ibadah sonten kami ... dinten Jumaah urang nyaéta… . ” Nalika anjeunna ngupingkeun, Mark sadar yén ieu leres-leres ieu komunitas Kristen, henteu ngan ukur ngaran-henteu ngan pikeun sajam dina Minggu.

Saatos wangsul ka mobilna, Tandaan calik diditu dina kasaenan kaget. "Kami peryogi ieu," saur anjeunna ka pamajikan. "Hal anu kahiji gereja mimiti aya nyaéta komunitas tapi paroki kami teu nanaon tapi. Leres, kami gaduh Eucharist ... tapi kami henteu ngan ukur spiritual tapi ogé sosial makhluk. Urang peryogi Badan Kristus dina komunitas ogé! Barina ogé, henteu Isa nyarios, 'Dimana dua atanapi tilu anu kumpul dina Ngaran kuring, kuring aya di tengahna? ' Sareng 'Ieu kumaha sadayana bakal terang yén anjeun murid-murid abdi, upami anjeun bogoh saling? '" Seja sareng nyeri jero sareng kabingungan, Mark nambihan: "Meureun urang kedah mimiti sumping ka dieu ... sareng angkat ka Massa dina dinten anu sanés."

Peuting éta nalika anjeunna ngagosok huntu, ngayak-énggalkeun dina fikiran kajadian-kajadian anu sadinten, Mark dumadakan ngupingkeun sora anu béda dina haténa:

Tetep, sareng terang pikeun baraya anjeun ...

Anjeunna lirén, meren, sareng nguping. Sora ngulang:

Tetep, sareng terang pikeun baraya anjeun ...

Dua minggu ti harita, Mark calik dina korsi ningali Omah Manis Roma -Kasaksian Dr Scott Hahn kumaha anjeunna netepkeun ngancurkeun ajaran Katolik ... tapi réngsé janten Katolik. Nepi ka akhir pidéo, cai panon aya ngalirkeun cai Mark sareng kitu anjeunna terang, anjeunna ogé ka bumi. Sateuacanna sababaraha taun ka hareup, Mark nyemplungkeun diri dina apologetik Katolik, cinta deui sadaya deui sareng Panganten Kristus, bari nurutkeun kecap sanés anu dugi sataun salajengna: "Musik mangrupikeun lawang pikeun nginjil." Kalayan éta mimiti kementrian musik Tandaan.

Nalika di Dinten Pemuda Sedunia di Toronto, Kanada taun 2002, di mana Tandaan nyanyi, Paus St. John Paul II nyauran nonoman ka kementerian kenabian:

Réh anom ngora, éta waé pikeun anjeun watchmen isuk-isuk anu ngumumkeun yén bakal datang panonpoé anu Murban Kristus! —POPE JAUH PAUL II, Pesen Bapa Suci ka Nonoman Dunya, XVII Poé Nonoman Dunya, n. 3; (cf. Dupi 21: 11-12)

Sawatara opat taun ti harita, Mark gaduh pangarep-arep pikeun ngado'a sateuacan Suci. Di ditu, anjeunna ngagaduhan pangalaman anu jero dimana PANGERAN pribadi ngondang anjeunna nyandak telepon ieu janten "pangawas" (tingali Disebut kana Tembok). Di handapeun perawatan diréktur spiritual, Mark nyerat FINAL Konfigurasi sareng ngaluncurkeun blogna, Ayeuna Kecap, anu terus nepi ka dinten ieu "janten lampu" ka bangsa-bangsa di zaman poek ieu. Tandaan ogé a penulis lagu jeung tujuh albeum ka namina, ogé upeti ka St John Paul II, "Lagu Karol. ” Mark sareng garwa gaduh dalapan budak sareng cicing di Kanada. Tingali markmallett.com.

Para nonoman parantos nunjukkeun diri pikeun Roma sareng Garéja pikeun kado khusus tina Roh Allah ... kuring henteu ragu nanyakeun aranjeunna pikeun ngalakukeun pilihan radikal sareng hirup sareng ngémutan aranjeunna kalayan tugas anu stupendous: janten "enjing pangawas ”dina subuh milénum énggal. —POPE ST. YOHANES PAULUS II, Novo Millennio Inuente,n.9


(kalawan Nihil Obstat)

Peter Bannister

Dilahirkeun di London tapi cicing di Perancis ti saprak 1994, Peter Bannister mangrupikeun panaliti dina bidang élmu sareng agama, musisi propésional, anu kalebet jabatanana salaku organis pikeun Taizé, sareng salaki sareng bapak. Anjeunna ngagaduhan gelar master ti University of Cambridge (musicology) sareng University of Wales (Systematic and Philosophical Theology) sareng parantos nampi sababaraha penghargaan nasional sareng internasional pikeun pagelaran musik sareng komposisi. Salami sababaraha taun, anjeunna janten anggota tim panilitian Jurusan Élmu & Agama Universitas Katolik Lyon sareng redaksi situs pendidikan berbahasa Perancis, www.sciencesetreligions.com, dibiayaan ku Templeton World Charity Foundation. Karya ilmiahna ngeunaan teologi, filsafat, sareng musik parantos diterbitkeun ku Cambridge University Press, Ashgate sareng RoutXNUMX; anjeunna panulis tina NO NABI RÉSIP: Paus Francis sareng Despis-Najol-Najisan.

Daniel O'Connor

Daniel O'Connor nyaéta guru besar filsafat sareng agama pikeun Universitas Negeri New York (SUNY) College College. Asalna insinyur, Daniel ngarobih karir sareng teras nampi gelar Master dina Teologi ti Holy Apost College sareng Seminary di Cromwell, CT, sareng ayeuna mahasiswa doktor, damel PhD na Falsafah. Sanajan Daniel anu munggaran sareng anu paling utami pikeun Katolik, anjeunna karasaeun misi tinangtu dina hirup nya éta pikeun ngamajukeun wahyu pribadi anu tangtu: khususna Ilahi Rahmat sakumaha anu diungkabkeun ku Yesus ka St. Faustina Kowalska, sareng Warga Ilahi sakumaha anu diturunkeun ku Yesus ka Hamba Tuhan. Luisa Piccarreta. Daniel cicing di New York kalayan garwa sareng opat anak. Website pribadina tiasa dipendakan di www.DSDOConnor.com. Anjeunna panulis TEMBANG KESAN: Dina Wahyu Yesus ka Luisa Piccarreta jeung THE KRENT of SEJARAH: Era Kamulyaan Nu Damai Universal.