Valeria - Anjeun Diuji Pisan

Mary, Konsoler anu Ditanggung pikeun Valeria Copponi dina 2 Désémber 2020:

Barudak kuring anu paling dipikacinta, kuring ningali haté anjeun diuji parah, tapi kuring béjakeun ka anjeun: entong sieun, sabab oray kuno moal sanggup ngarugikeun murangkalih kuring anu taat ka Bapana Langgeng. Teraskeun hirup sareng teraskeun sapertos biasa. Waktos tiasa robih tapi cinta sareng perhatian anu dipaparinkeun ku Bapa pikeun anjeun moal pernah robih. Kuring sareng anjeun sareng siap-siap ngajaga anjeun tina jahat. Tingali kumaha hariwang seueur dulur-dulurna anjeun anu hirup jauh tina kurnia Ilahi, tapi anjeun ngagaduhan Kuring: setan moal tiasa ngalakukeun nanaon ngalawan anjeun nalika anjeun ngagaduhan nami kuring dina lambey anjeun. Salawasna émut dina waktos anu paling poék pikeun ngulang deui nami Yesus sareng kuring: anjeun bakal ningali perdamaian sareng kabagjaan sacara ajaib balik deui kana haté anjeun. Muga do'a salawasna aya dina biwir anjeun: anjeun moal ngagaduhan ubar anu langkung saé. Salawasna bawa senjata kuring [Rosario] sareng anjeun, anggo dina waktos diperyogikeun sareng pastina yén anjeun bakal nguping sareng dijagaan tina sagala kajahatan. Iblis moal tiasa ngalakukeun nanaon nyanghareupan iman anjeun ka Gusti. Salawasna pastikeun yén tina unggal padamelan anu saé tapi cinta sareng pangampura bakal aya pikeun mahluk manusa anu paling celaka. Teu aya diantara anjeun anu sampurna, maka anjeun kedah neneda tanpa lirén ka Rama anjeun, Hiji-hijina Anu Maha Sempurna. Salawasna ngajaga diri anjeun dina kasucian pikiran, sabab maka sadaya padamelan anjeun bakal masihan hasil anu berharga sareng nilaina lengkep.(1) Kuring ngaberkahan anjeun, barudak kuring; salawasna nyungkeun doa anjeun pikeun iman, anu bakal salawasna ngantunkeun anjeun kana jalan anu ngalangkung ka Yesus. Entong sieun: kami salawasna sareng anjeun.
 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. Italia: daranno il cento per cento, tarjamah literal "bakal masihan saratus persén".[]
Dihaturkeun dina Messages, Perlindungan spiritual, Valeria Copponi.