Valeria - Dina Jaman Ahir Ieu

Kami Lady pikeun Valeria Copponi dina 1 Désémber 2021:

Putri abdi, naha anjeun henteu émut deui naon anu kuring naroskeun ka anjeun nalika kuring nyarios ka anjeun? Abdi hoyong ngingetkeun anjeun, putri abdi: Abdi peryogi sangsara anjeun [1]ie “Abdi peryogi panawaran ti [tersirat] penderitaan anjeun." Catetan panarjamah. - dunya robih sareng murangkalih abdi tiasa dikutuk upami aya anu muhibah henteu ngabantosan abdi ku nawiskeun Putra abdi sangsara pikeun kasalametan dulur-dulur anu paling lemah sareng anu paling henteu patuh kana Firman Allah. [2]Dina Kolosa 1:24, St. Paul nyerat: "Ayeuna kuring bungah dina sangsara kuring demi anjeun, sareng dina daging kuring ngeusian naon anu kakurangan dina kasangsaraan Kristus pikeun awakna, nyaéta gareja ..." The Catechism tina Garéja Katolik ngajelaskeun, 'Salib teh kurban unik Kristus, "hiji perantara antara Allah jeung manusa". Tapi ku sabab dina jalma ilahi incarnate-Na, anjeunna dina sababaraha cara ngahijikeun dirina ka unggal lalaki, "kamungkinan janten mitra, dina cara anu dipikanyaho ku Gusti, dina misteri Paskah" ditawarkeun ka sadaya lalaki. Anjeunna nyauran murid-muridna pikeun "mangku salib [maranéhanana] sarta nuturkeun [Anjeunna]", sabab "Kristus ogé nandangan sangsara pikeun [urang], ngantepkeun conto pikeun [urang] supados [urang] kedah nuturkeun léngkah-léngkah-Na."' (n .618)
 
Hapunten tina sagala anu anjeun sangsara, tapi kuring nyuhunkeun anjeun henteu ngantunkeun kuring: anjeun mangrupikeun bantosan anu saé pikeun kuring. Abdi peryogi anjeun, janten teraskeun kana jalan anu anjeun ngamimitian perjalanan anjeun sababaraha taun ka pengker. Abdi henteu tiasa ngajamin yén ti dinten ayeuna kahirupan anjeun bakal robih sareng anjeun moal kedah sangsara deui, tapi kuring ngajamin yén dina kasangsaraan, kuring bakal langkung caket sareng anjeun sareng bakal ngadukung anjeun. Anjeun peryogi jiwa-jiwa sanés anu bakal ngabantosan abdi kalayan doa, tapi anjeun ogé tiasa ningali kumaha sesah ieu dina waktos ieu. Teraskeun [jamak ti dieu nepi ka ahir pesen] nangtung deukeut kuring; dukung kuring kalayan doa anjeun Cenacles dina waktos akhir ieu sareng kuring ngajamin yén anjeun moal kuciwa.
 
Dinten ieu kuring nyuhunkeun anjeun tetep caket sareng kuring: Abdi Ibu anjeun - kumaha anjeun tiasa hirup tanpa cinta kuring? Ti ayeuna neneda sareng puasa, nawiskeun kasangsaraan anjeun pikeun kasalametan jalma anu dipikacinta sareng sadayana dulur-dulur anjeun anu teu percaya. Abdi bogoh pisan ka anjeun; Kuring moal pernah ninggalkeun anjeun. Dina ahir jaman ieu kuring bakal langkung caket sareng anjeun. Abdi badé neneda ka Nu Maha Kawasa supados Mantenna ngirangan kasangsaraan anjeun. Waktosna bakal réngsé sareng tungtungna urang bakal girang babarengan dina asih Gusti.
 
Percanten ka abdi: Abdi moal ninggalkeun anjeun dina rahmat Iblis. Abdi ngaberkahan anjeun sareng bakal terus ngabela anjeun dina godaan.
 

Footnotes

Footnotes

1 ie “Abdi peryogi panawaran ti [tersirat] penderitaan anjeun." Catetan panarjamah.
2 Dina Kolosa 1:24, St. Paul nyerat: "Ayeuna kuring bungah dina sangsara kuring demi anjeun, sareng dina daging kuring ngeusian naon anu kakurangan dina kasangsaraan Kristus pikeun awakna, nyaéta gareja ..." The Catechism tina Garéja Katolik ngajelaskeun, 'Salib teh kurban unik Kristus, "hiji perantara antara Allah jeung manusa". Tapi ku sabab dina jalma ilahi incarnate-Na, anjeunna dina sababaraha cara ngahijikeun dirina ka unggal lalaki, "kamungkinan janten mitra, dina cara anu dipikanyaho ku Gusti, dina misteri Paskah" ditawarkeun ka sadaya lalaki. Anjeunna nyauran murid-muridna pikeun "mangku salib [maranéhanana] sarta nuturkeun [Anjeunna]", sabab "Kristus ogé nandangan sangsara pikeun [urang], ngantepkeun conto pikeun [urang] supados [urang] kedah nuturkeun léngkah-léngkah-Na."' (n .618)
Dihaturkeun dina Messages, Valeria Copponi.