Valeria - Yesus Moal lami deui

Our Lady "Mary, Perpetual Love" ka Valeria Copponi on 25 Nopémber 2020:

Barudak leutik anu kuring pangmikanyaah, entong hilap ka asih Yesus pikeun anjeun. Kuring terang yén anjeun ngalaman masa-masa anu sesah, tapi éta pisan sababna naha anjeun kedah yakin yén ngan cinta Putra Kuring pikeun anjeun anu bakal nyalametkeun anjeun tina cobaan anu susah sareng nyeri. Anjeun terang pisan yén Palang-Na mangrupikeun tanda anu anjeun kedah tahan salaku hiji-hijina, jalan kasalametan anu pasti. Entong sieun: anjeun bakal hasil dina ngungkulan sagala kasusah anu bakal muncul sateuacan anjeun dinten-dinten. Émut yén iman anu anjeun gaduh ka Allah bakal nyalametkeun anjeun tina sagala kajahatan. Cobaan, hanjakalna, bakal muncul sateuacan anjeun ujug-ujug,(1) tapi neneda kalayan pasti yén Yesus aya disisi anjeun sareng bakal nangtayungan anjeun sakumaha ngan Anjeunna anu tiasa.
 
Abdi sareng anjeun; anjeun bakal ngalangkungan bahaya anu bakal katingali teu tiasa diungkulan ku panon anjeun, tapi Yesus bakal ngajagaan anjeun ngalangkungan Kuring. Entong hilap yén do'a tiasa ngalih gunung; lalaki dina sababaraha waktos kedah sadar kumaha alitna anjeunna. Justru kusabab seueur pisan anu nyingkah iman yén aranjeunna bakal dicekel ku ragu sareng takwa; aranjeunna moal ngartos deui hartos tina seueur cobaan anu teu tiasa diaraosan. Doakeun, murangkalih alit abdi: Anu Nyiptakeun dunya bakal énggal-énggal balik deui pikeun ngeureunkeun ieu sadayana. Anjeunna masihan anjeun ka nyalira, tapi anjeun ngan ukur bales ku hoream. Anu dipihormat, tobat tina sadaya kakurangan anjeun, upami anjeun moal kaleungitan hirup langgeng. Kabogoh kuring ka anjeun masih ngajaga anu jahat, tapi balik ka Kristus. Abdi bogoh ka anjeun, sareng upami anjeun hoyong, anjeun bakal disimpen.
Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. 1 Tesalonika 5: 3: "Nalika jalma-jalma nyarios," Katengtreman sareng kaamanan, "maka musibah ngadadak datang ka aranjeunna, sapertos nyeri pépérénan anu hamil, sareng aranjeunna moal kabur."[]
Dihaturkeun dina Messages, Perlindungan spiritual, Era Damai, Valeria Copponi.