Video - Ieu lumangsung

 

Kusabab webcast panungtungan urang leuwih sataun satengah katukang, acara serius geus unfolded nu urang ngobrol ngeunaan lajeng. Éta henteu deui anu disebut "téori konspirasi" - éta kajantenan. 

 

Tonton Mark Mallett sareng Daniel O'Connor dina siaran wéb reuni

 

Éta Bingah

Dihaturkeun dina Tina Kontribusi kami, Ayeuna Kecap, pidio.