Jennifer - Visi Perhatosan

Panglihatan tina Peringatan atanapi Panerangan Élmu

Catetan: Ieu dipasihankeun ka Jennifer salami tilu dinten di tilu bagéan (dina Séptémber 12th, 2003 sareng 24-25th 2003). Diréktur spiritualna parantos Jennifer ngempelkeun aranjeunna kana hiji visi anu dibere didieu:

 

Yesus ka Jennifer : "Anaking, anjeun nyaksian visi peringatan anu badé sumping."

Langit gelap sareng sigana wanci wengi tapi haté kuring nyarioskeun éta nalika soré. Kuring ningali langit muka dugi ka kuring tiasa ngadangu panjang, digambarkeun guludug tina guruh. Nalika kuring ngajemput kuring ningali Yesus getihan dina salib sareng jalma rengkuh.

Yesus teras nyarios ka abdi, "Aranjeunna bakal ningali jiwa sapertos aranjeunna kuring ningali." Abdi tiasa ningali luka pisan jelas dina Yesus sareng Isa teras saurna, "Aranjeunna bakal ningali unggal tatu anu aranjeunna parantos nambihan ka My Most Holy Heart."

Di belah kenca kuring ningali Ibu Rahayu nangis teras Yesus nyarios deui ka abdi sareng saurna, “Nyiapkeun, nyiapkeun ayeuna kanggo waktosna enggal caket. Anak kuring, neneda pikeun seueur jiwa anu bakal binasa kusabab cara egois sareng dosa maranéhanana. "

Nalika kuring ningali kuring ningali tetes getih ragrag ti Yesus sareng ngasupan bumi. Kuring ningali jutaan jalma ti nagara-nagara ti sadaya nagara. Seueur katingalina bingung kusabab aranjeunna nuju ningali ka langit. Isa ngadawuh,

"Aranjeunna milari cahaya sabab éta sanés waktos poék, tapi éta gelap tina dosa anu nutupan bumi ieu sareng hiji-hijina cahaya anu bakal ku kuring sumping pikeun umat manusa henteu sadar dina ngahudangkeun anu ngeunaan pikeun dipasihan ka anjeunna. Ieu bakal janten panyucian anu pangageungna ti saprak mimiti diciptakeun. ”

Kuring ningali jalma ceurik sareng sababaraha anu ngajerit pikasieuneun nalika aranjeunna ningali Yesus getihan dina salib. Isa ngadawuh, "Éta sanés payuneun woun Myds anu nyababkeun sangsaraanana; éta jerona jiwa uninga yen anjeunna parantos disimpen aranjeunna. Éta henteu paningalian tatu kuring anu ngabalukarkeun penderitaan; éta nyaho yén panolakan manusa ku Kuring parantos ngabalukarkeun tatu kuring getihan. ”

"Anaking, seueur pisan anu bakal binasa kumargi jiwa aranjeunna parantos kajantenan jauh ti Kuring, tapi kuring, Isa, anu bakal nunjukkeun jero pisan rahmat abdi."

"Anaking anjeun ningali yén bumi parantos ngageter sabab jam panyucian pencerahan ieu caket, amukan singa bakal ngagorowok di antara umat Kami. Cobaan bakal balikeun sabab anjeunna milari korban na seueur. Éta bakal janten pangperangan spiritual anu pangageungna anu pernah dialamkeunana. Anaking, bejakeun ka umat Kami yén dinten ieu kuring nyuhungkeun aranjeunna ngupingkeun pangandika Kami pikeun tanda di wétan badé naék. Wartoskeun ka umat Kami yén ieu waktos pikeun Kami Yesus sareng sadayana bakal dilakonan numutkeun kahoyong-Na. "

Nalika kuring ningali kuring terus ningali Yesus getihan dina salib. Kuring terus ningali Ibu Rahayu nangis ka kénca. Salib anu bodas terang sareng bercahya di langit, katingalna ditunda. Nalika langit muka kuring ningali hiji lampu terang turun ka salib sareng dina cahaya ieu kuring ningali Yesus anu kabangkitan muncul di bodas katingal luhur ka langit ngagedekeun panangan-Na, Anjeunna teras ningal ka bumi sareng ngajantenkeun tanda salib ngaberkahan umat-Na.

(Sumber: WordfromJesus.com)

 

Dihaturkeun dina Jennifer, Messages, Panerangan Konsél, Peringatan, Kasalahan, kana Babah.