Simona - Waktos Keras Ngantosan Anjeun

Pesen Our Lady of Zaro ka Simona, 26 Oktober 2020:

Abdi ningali Indung Urang Zaro. Anjeunna nganggo baju bodas sareng dina dada na aya haté anu didamel tina kembang ros bodas; aya sabuk emas dina cangkéngna sareng acuk bodas di luhurna sareng acuk bodas dina unggal suku; dina sirahna aya jilbab bodas anu hipu sareng anjeunna nganggo mantel biru dina taktakna. Indung ngacungkeun panangan salaku tanda wilujeng sumping. Mugia Yesus Kristus dipuji…
 
Barudak abdi anu dipikacinta, kuring hatur nuhun yén anjeun parantos buru-buru nelepon kuring ieu. Barudak abdi, waktos sesah ngantosan anjeun. Barudak, kuring ngawartosan ieu sanés pikeun nyingsieunan anjeun tapi pikeun ngingetkeun anjeun, pikeun ngajantenkeun anjeun ngarobih kalakuan anu salah, nunjukkeun jalan ka perjalanan pikeun ngahontal karajaan Rama, supados disalametkeun.
 
Barudak abdi, neneda, neneda pikeun Garéja tercinta kuring (bari Ibu nyarios ieu, kuring ningali Yesus disalib). Doakeun, murangkalih kuring, pikeun putra anu dipikacinta sareng dipikaresep ku kuring, para imam, yén aranjeunna bakal cinta ka Kristus sakumaha Anjeunna mikanyaah aranjeunna, yén aranjeunna moal pernah mopohokeun sumpah na, yén aranjeunna bakal tetep sareng tetep, anu aranjeunna salawasna émut ka cinta aranjeunna milih janten imam, henteu pernah mopohokeun semangat anu mana aranjeunna ngagungkeun Ékaristi Suci anu munggaran. Barudak abdi anu dipikacinta, doakeun aranjeunna; ngadoa, murangkalih, ngadoa. Putri, solat sareng kuring.
 
Kuring ngadoa pikeun waktos anu lami sareng Ibu pikeun Garéja Suci sareng pikeun sadayana anu dipercayakeun dirina kana solat kami, pikeun sadaya anu gering dina awak sareng sumanget, pikeun sadayana anu aya. Teras Indung teraskeun deui:
 
Barudak abdi anu dipikacinta, abdi bogoh ka anjeun sareng kuring teras-terasan naroskeun do'a; Kuring teraskeun anjeun bogoh, ngaku, pikeun ilubiung dina Eucarist Suci, tetep dina tuur anjeun sateuacan Sakramen Suci tina altar. Abdi naroskeun sadayana ieu ka anjeun, barudak kuring, ngan ukur cinta, sabab kuring bogoh ka anjeun ku cinta anu luar biasa sareng kuring hoyong ningali anjeun sadayana disimpen di bumi Rama.
 
Ayeuna abdi masihan anjeun berkah suci. Hatur nuhun pikeun anjeun parantos gancang.
Dihaturkeun dina Simona sareng Angela.