Naha Gisella Cardia?

Pamandangan di Trevignano Romano, Italia

Nu dituduh janten panempoan Marian di Trevignano Romano di Italia ka Gisella Cardia anu énggal. Aranjeunna mimiti di 2016 saatos kunjungan anjeunna ka Medjugorje, Bosnia-Herzegovina, sareng mésér patung Our Lady, anu salajengna mimiti ceurik getih. Peneliti parantos dijantenkeun mangrupikeun siaran TV nasional Itali anu ngalaksanakeun panyaksian éta tenang kalayan teu tenang dina nyanghareupan sababaraha kritik panas ti panelis di studio ka arah anjeunna sareng dua buku. A Nihil halangan nembe dipasihkeun ku Uskup Agung pikeun tarjamahan Polandia anu kadua dina ieu, Di Cammino con Maria ("Dina jalan sareng Mary") diterbitkeun ku Édizioni Segno, ngandung carita ngeunaan panci sareng anu aya hubunganana sareng pesen dugi ka taun 2018. Nalika éta deungeun Nihil halangan henteu, nyalira, ngawujud dina situs persetujuan diocesan tina panci, pasti éta henteu pati penting. Sareng Uskup lokal Civita Castellana katingalina parantos ngadukung ka Gisella Carda, saatos nampi aksés awal ka hiji gereja pikeun panyawat kakeunaan anu mimiti ngariung di dalem Cardia pikeun sholat, sakali béja édisi mimiti nyebarkeun.

Aya sababaraha alesan utama pikeun difokuskeun Trevignano Romano salaku sumber nubuat anu berpotensi penting sareng padet. Mimiti, eusi pesen Gisella ngagabung pisan sareng "konsensus nabi" diwakilan ku sumber kontemporer anu sanés, tanpa indikasi kasadaran dirina ngeunaan ayana (Luz de Maria de Bonilla, Pedro Regis, Fr. Michel Rodrigue, Fr. Adam Skwarczynski , buku catetan di Bruno Cornacchiola.).

Kadua, sababaraha pesan kenabian anu sigana bakal katetepkeun: utamina mendakan pamundut dina Séptémber 2019 kanggo ngadoakeun Tiongkok salaku sumber panyawat udara anyar. . . 

Katilu, seratan-seratan anu sering diiring ku fenomena anu katingal, bukti fotografik anu kapendak Di Cammino con Maria, anu moal tiasa janten buah imajinasi subjektif, utamina ayana stigmata dina awak Giselle sareng penampilan na salib atanapi teks agama dina getih dina leungeun Gisella. Tingali gambar anu dicandak tina halaman wéb na https://www.lareginadelrosario.com/, anu nyarioskeun Siate testimoni ("janten saksi"), Abbiate fede ("ngagaduhan Iman"), Maria santissima ("Maria paling suci"), Popolo mio ("My people), and Amore (" Cinta ").

Tangtosna, ieu énggal tiasa janten panipuan atanapi malah gangguan iblis, sapertos tangisna patung Perawan sareng gambar Yesus dina Gisella sareng salakina, Gianni's, bumi. Gagasan yén malaikat murag tiasa janten asal-usul pesen najan éta henteu mungkin, dipasihkeun kontén teologi sareng babaran pikeun kasucian. Pasihan kanyaho kami ngaliwatan kasaksian para exorcists ngeunaan kumaha malaikat anu murag sareng sieun Maria ka titik anu nampik namina namina, kamungkinan yén hiji jalma sacara spontan bakal nyurung produksi kecap-kecap "Mary paling suci" ()"Maria santissima") dina getih dina awak seer bakal katingali gigir nil.

Sanaos kénéh, stigmata Gisella, nya éta gambar getih "hémografik", atanapi patung perdarahan henteu kedah, sorangan, dianggap janten indikasi kasucian sapertos visi sapertos masihan dirina carte Blanche kalancaran pikeun sagala kagiatan anu bakal datang. 

Acan aya bukti video tambahan ngeunaan fénoména surya sabab ku ayana sababaraha saksi nalika ngado'a di tempat panempoan, sami sareng fenomena "Menari Matahari" di Fatima di 1917 atanapi dibukukeun ku Paus Pius XII di Kebun Vatikan langsung sateuacan proklamasi. tina Dogma of Assumsi dina taun 1950. Fénoména ieu, nalika panonpoé katingalina muterkeun, sulap atanapi janten rubah janten Host Eucharistic, jelas henteu tiasa dipalsukan ku cara manusa, sareng dirékam (sanajan teu sampurna) dina kaméra, ogé kabuktosan henteu ngan ukur buah halusinasi koléktif. klik di dieu ningali video kaédah panonpoé (Trevignano Romano - 17 Séptémber 2019 - Miracolo del tunggal / "Trevignano Romano - 17 Séptémber 2019 - Kaajaiban panonpoé.") klik di dieu ningali Gisella, salakina, Gianni, sareng pandita, nyaksian kaajaiban matahari dina ngariungna umum salah sahiji karisakan Gisella ngeunaan Virgin Mary. (Trevignano Romano miracolo del tunggal 3 gennaio 2020 / "mujijat mujijat panonpoé Trevignano Romano, 3 Januari 2020") 

Akrab sareng sajarah édisi Marian nunjukkeun yén mujijat ieu kedah dipertimbangkeun minangka konfirmasi kaaslian komunikasi swarga.

Pesen ti Gisella Carda

Gisella - Neneda pikeun Perancis. . .

Gisella - Neneda pikeun Perancis. . .

. . . bakal sangsara pisan.
Maca deui
Gisella - Komunisme Maju. . .

Gisella - Komunisme Maju. . .

. . . eta oge bakal asup ka Garéja
Maca deui
Gisella - Peuting Gelap Deukeut pisan. . .

Gisella - Peuting Gelap Deukeut pisan. . .

. . . cahayana lilin rahayu di imah anjeun.
Maca deui
Gisella - adore nu Sacrament Maha Agung

Gisella - adore nu Sacrament Maha Agung

Janten rendah diri sareng tinggalkeun kareueus sareng sombong. . .
Maca deui
Gisella - Neneda pikeun Paus

Gisella - Neneda pikeun Paus

. . . neneda keur Garéja, nu getihan . . .
Maca deui
Gisella - Sabaraha kali Yesus jangji anjeun panyalindungan?

Gisella - Sabaraha kali Yesus jangji anjeun panyalindungan?

Naha Anjeunna kantos gagal anjeun?
Maca deui
Gisella - Jieun Provisions . . .

Gisella - Jieun Provisions . . .

. . . cai, kadaharan jeung ubar, sagalana geus rék mungkas.
Maca deui
Gisella - Neneda keur barudak Ukraina abdi

Gisella - Neneda keur barudak Ukraina abdi

Abdi di dieu sareng patah hati. . .
Maca deui
Gisella - Doakeun Jepang sareng Cina. . .

Gisella - Doakeun Jepang sareng Cina. . .

. . . ku kituna kanyeri anu bakal ditimbulkeun ku aranjeunna tiasa ngirangan.
Maca deui
Gisella - Salawasna Waspada

Gisella - Salawasna Waspada

Moal lami deui anjeun bakal nyaksian Peringatan. . .
Maca deui
Gisella - Doakeun Paus sareng Garéja Kuring. . .

Gisella - Doakeun Paus sareng Garéja Kuring. . .

. . . pikeun maranéhanana faltering.
Maca deui
Gisella - Naon Anu Ditulis Bakal Dilaksanakeun

Gisella - Naon Anu Ditulis Bakal Dilaksanakeun

Pitulung kuring mawa jiwa ka Allah.
Maca deui
Gisella - konsol haté Indung kuring

Gisella - konsol haté Indung kuring

Ngahibur kuring ku doa anjeun
Maca deui
Gisella - Bumi Bakal Oyag

Gisella - Bumi Bakal Oyag

... ngahudang nurani.
Maca deui
Gisella - Ningali Jaman Gelap

Gisella - Ningali Jaman Gelap

Ulah ngadagoan judgment ahir Allah, tapi kudu sadar sagala nu bakal datang. . .
Maca deui
Gisella - Kusabab Lalaki Teu Ngadangukeun…

Gisella - Kusabab Lalaki Teu Ngadangukeun…

...nu Consecration teu acan rengse dina waktu.
Maca deui
Gisella - Komunisme Maju Gancang

Gisella - Komunisme Maju Gancang

Éta hukuman pikeun bid'ah, kutukan, sareng hujatan anu dilakukeun.
Maca deui
Gisella - Tingali Tanda-Tanda Kuring Mulang

Gisella - Tingali Tanda-Tanda Kuring Mulang

Babarengan, sareng ngahiji, urang bakal damel kaajaiban pikeun Bapa Kami.
Maca deui
Gisella - Éropa Bakal Diserbu

Gisella - Éropa Bakal Diserbu

Neneda pikeun Paus, jam nyeri hébat sarta perhatian-Na.
Maca deui
Gisella - Sagalana Bakal Rubuh

Gisella - Sagalana Bakal Rubuh

Pangungsian anjeun bakal siap dina waktos éta.
Maca deui
Gisella - Saatos Ruins…

Gisella - Saatos Ruins…

... anjeun bakal ningali Yerusalem anyar turun.
Maca deui
Gisella - Moal Aya deui Damai

Gisella - Moal Aya deui Damai

Kamanusaan anu jahat sareng pireu kana sauran kuring salaku Indung.
Maca deui
Gisella -

Gisella -

Sujud dina doa jeung kurban pikeun Éropa Wétan.
Maca deui
Gisella - Perang Perhatikeun Sadayana

Gisella - Perang Perhatikeun Sadayana

Doakeun pikeun Wétan Tengah: Peringatan di dieu ...
Maca deui
Gisella - Perang Badé Ngahontal Roma

Gisella - Perang Badé Ngahontal Roma

Perang ieu muka panto ka Dajjal.
Maca deui
Gisella - The Consecration of Rusia teu Rengse

Gisella - The Consecration of Rusia teu Rengse

... Upami teu kitu, sadaya ieu moal lumangsung.
Maca deui
Gisella - Ayeuna Anjeun Bakal Ningali Musibah

Gisella - Ayeuna Anjeun Bakal Ningali Musibah

Garéja bakal sangsara sateuacan Lahir deui.
Maca deui
Gisella - Loba Hal Bakal Robah Jeung Peringatan

Gisella - Loba Hal Bakal Robah Jeung Peringatan

Janten pejuang anu leres di garis payun.
Maca deui
Gisella - The Time of Mercy geus di hiji tungtung

Gisella - The Time of Mercy geus di hiji tungtung

Waktos Kaadilan bakal dimimitian.
Maca deui
Gisella - Dunya Anu Luar Biasa Ditunggu

Gisella - Dunya Anu Luar Biasa Ditunggu

Jaman bakal parah, tapi ulah sieun.
Maca deui
Gisella - Cai Bakal Narajang Bumi

Gisella - Cai Bakal Narajang Bumi

... salaku kabingungan nyerang satia.
Maca deui
Gisella - Waktosna kanggo Anu Jahat

Gisella - Waktosna kanggo Anu Jahat

Rahmat bakal taya watesna pikeun jalma soleh.
Maca deui
Gisella - Kamanusiaan Ragrag pikeun Kabébasan Palsu

Gisella - Kamanusiaan Ragrag pikeun Kabébasan Palsu

Ngan solat bakal ngajadikeun anjeun bébas.
Maca deui
Gisella - Neneda ngalawan Perang

Gisella - Neneda ngalawan Perang

Awas pisan, caket pisan ...
Maca deui
Gisella - Panganiayaan Bakal Hebat

Gisella - Panganiayaan Bakal Hebat

... nalika aranjeunna mutuskeun pikeun ngahijikeun agama.
Maca deui
Gisella - Prajurit Cahaya janten Siap

Gisella - Prajurit Cahaya janten Siap

Sagalana rék runtuh.
Maca deui
Gisella - Waktos Abdi Deukeut

Gisella - Waktos Abdi Deukeut

Lebetkeun Ark of Covenant. Ngan ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngatasi Storm ...
Maca deui
Gisella - Henteu Sadayana Anjeun Siap

Gisella - Henteu Sadayana Anjeun Siap

Ngeunteung jeung tetep lalajo sabab waktu geus di dieu.
Maca deui
Gisella - Kumaha Tutup Waktos Nangkeup

Gisella - Kumaha Tutup Waktos Nangkeup

Sumping ka abdi...
Maca deui
Gisella - Anjeun Henteu Siap!

Gisella - Anjeun Henteu Siap!

Anjeun ningali tanda, tapi teu hayang ningali.
Maca deui
Gisella - Nyeri Abdi Ngaronjat Kuat

Gisella - Nyeri Abdi Ngaronjat Kuat

...murka Gusti teu tiasa dibendung deui.
Maca deui
Gisella - Ngeunaan Kajadian Kamanusaan

Gisella - Ngeunaan Kajadian Kamanusaan

Salib anu hébat bakal katingali ku sakumna dunya.
Maca deui
Gisella - Ieu Jaman Dajjal

Gisella - Ieu Jaman Dajjal

...nu enggal muncul.
Maca deui
Gisella - The Peace Anjeun Peryogikeun

Gisella - The Peace Anjeun Peryogikeun

Doa tanpa cinta mangrupikeun kecap anu teu aya gunana.
Maca deui
Gisella - Peringatan bakal Kajadian

Gisella - Peringatan bakal Kajadian

Ayeuna buka syahadat mingguan.
Maca deui
Gisella - Anjeun Bakal Dikaniaya sapertos Putra Abdi

Gisella - Anjeun Bakal Dikaniaya sapertos Putra Abdi

Nyeri anjeun bakal dibales sarébu kali.
Maca deui
Gisella - Neneda keur Garéja

Gisella - Neneda keur Garéja

Turutan Magisterium iman anu leres.
Maca deui
Gisella - Dengekeun Nabi Sajati

Gisella - Dengekeun Nabi Sajati

Teu aya anu langkung buta tibatan anu nampik ningali.
Maca deui
Gisella - Usum Hésé Ieu

Gisella - Usum Hésé Ieu

Nyiapkeun pikeun turunna Roh Suci.
Maca deui
Gisella - Sadayana Gancang

Gisella - Sadayana Gancang

Ngahijikeun, neneda ... gelombang pasang bakal nimbulkeun musibah anu parah.
Maca deui
Gisella - Pemurnian Diperlukan

Gisella - Pemurnian Diperlukan

Percobaan anu bakal datang bakal jauh ti élmu jeung ubar.
Maca deui
Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngartos?

Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngartos?

... teu aya deui waktos.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Runtuh

Gisella - Moal lami deui, Runtuh

Anjeun dipilih salaku prajurit cahaya.
Maca deui
Gisella - Ngabentuk Komunitas Leutik

Gisella - Ngabentuk Komunitas Leutik

Janten rasul Yesus sareng Haté kuring.
Maca deui
Gisella - Abdi Teu Tiasa Ngadukung Panangan Rama Kuring!

Gisella - Abdi Teu Tiasa Ngadukung Panangan Rama Kuring!

Sakumaha seueur karusakan anu anjeun laksanakeun, sabaraha kajahatan anjeun parantos ngangsonan.
Maca deui
Gisella - Brother Against Brother

Gisella - Brother Against Brother

Neneda pikeun Garéja.
Maca deui
Gisella - Garéja nyaéta Adrift

Gisella - Garéja nyaéta Adrift

Murtad parantos ngajantenkeun anjeun jauh.
Maca deui
Gisella - kalaparan aya di Gerbang

Gisella - kalaparan aya di Gerbang

Ngadamel bekel tuangeun.
Maca deui
Gisella - Waktosna parantos réngsé

Gisella - Waktosna parantos réngsé

Nyeri bakal hébat, langkung ageung tibatan anu tiasa anjeun bayangkeun.
Maca deui
Gisella - Garéja Ngecap Syahidna

Gisella - Garéja Ngecap Syahidna

Jantenkeun lampu dina kaayaan gelap ayeuna.
Maca deui
Gisella - Kuring Ceurik

Gisella - Kuring Ceurik

Entong boroskeun waktos anjeun kana hal-hal dunya.
Maca deui
Gisella - Garéja Bakal Rusak

Gisella - Garéja Bakal Rusak

Ukur do'a sareng amanah anu tiasa nyalametkeun anjeun.
Maca deui
Gisella - Kudu Kuat, Nangkep Yesus

Gisella - Kudu Kuat, Nangkep Yesus

... sabab waktuna parantos asak pikeun Dajjal.
Maca deui
Gisella - Ieu Waktos Anu Ditetepkeun

Gisella - Ieu Waktos Anu Ditetepkeun

Naon anu bakal datang teu tiasa diréduksi deui.
Maca deui
Gisella - Teu Aya waktos deui

Gisella - Teu Aya waktos deui

Dunya sakumaha anjeun terang yén badé robih.
Maca deui
Gisella - Musuh ti Laut

Gisella - Musuh ti Laut

Ayeuna, sanés énjing, waktosna kanggo konversi.
Maca deui
Gisella - Komunisme Ngagaduhan

Gisella - Komunisme Ngagaduhan

Kami parantos dugi kana perang akhir.
Maca deui
Gisella - Naék, Evangelis!

Gisella - Naék, Evangelis!

Yesus datang!
Maca deui
Gisella - Perhatosan caket

Gisella - Perhatosan caket

Moal lami deui, bakal aya perang - sareng momen Dajjal.
Maca deui
Gisella - Sadayana Sadayana Pinuh

Gisella - Sadayana Sadayana Pinuh

Lengser, maka, setan, licik, lieur ...
Maca deui
Gisella - Waktos Anu Nyepetkeun

Gisella - Waktos Anu Nyepetkeun

Sing saha anu satia kedah sieun nanaon.
Maca deui
Gisella - Pasang Ati Kana Doa

Gisella - Pasang Ati Kana Doa

... Upami teu kitu anjeun moal tiasa tahan naon anu bakal datang.
Maca deui
Gisella - Seueur Anu Gugur kana tipu daya pangageungna

Gisella - Seueur Anu Gugur kana tipu daya pangageungna

Tetep caket sareng imam suci.
Maca deui
Gisella - Entong Kagum ...

Gisella - Entong Kagum ...

... iman anjeun nuju diuji.
Maca deui
Gisella - Man Will Go Mad

Gisella - Man Will Go Mad

Ngarobih - anjeun teu gaduh seueur waktos.
Maca deui
Gisella - Tenang Palsu

Gisella - Tenang Palsu

Moal lami deui, kaributan ...
Maca deui
Gisella - Nyiapkeun dina Serius

Gisella - Nyiapkeun dina Serius

Yerusalem Anyar caket.
Maca deui
Gisella - Gelap Panipuan

Gisella - Gelap Panipuan

Garéja bingung pisan.
Maca deui
Gisella - Ngahijikeun pikeun Pentakosta Anyar

Gisella - Ngahijikeun pikeun Pentakosta Anyar

Angin puyuh bakal nyerang sadaya haté.
Maca deui
Gisella - Frélesial Éslesial Hoyong Garéja Tunggal

Gisella - Frélesial Éslesial Hoyong Garéja Tunggal

Neneda pikeun Amérika, anu bakal dihukum ...
Maca deui
Gisella - Gaduh Ati Dibuka Pikeun Gusti

Gisella - Gaduh Ati Dibuka Pikeun Gusti

Epidemik bakal sumebar ka umat manusa ...
Maca deui
Gisella - kalaparan bakal datang

Gisella - kalaparan bakal datang

Providence bakal sumping ti sadaya sisi.
Maca deui
Gisella - I am Drawing You Together

Gisella - I am Drawing You Together

... dina raraga perang final.
Maca deui
Gisella - Penganiayaan Terlaksanakeun

Gisella - Penganiayaan Terlaksanakeun

Doakeun gereja-gereja henteu ditutup.
Maca deui
Gisella - Gaduh Ati Murni

Gisella - Gaduh Ati Murni

... sapertos Rosululloh Yohanes.
Maca deui
Gisella - Peringatan Ngalawan Gnostisisme

Gisella - Peringatan Ngalawan Gnostisisme

Sakedik anu percanten kana hiji-hijina ubar anu leres, nyaéta Gusti sareng Iman.
Maca deui
Gisella - Percaya kana Panolakan

Gisella - Percaya kana Panolakan

Kana resep kanyamanan tibatan bebeneran.
Maca deui
Gisella - Pemurnian Pangageungna

Gisella - Pemurnian Pangageungna

Entong ngantosan ... tobat sateuacan kasép.
Maca deui
Gisella - Waktos Ngahontal Kacindekan

Gisella - Waktos Ngahontal Kacindekan

Ngarobih gancang-gancang.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Dajjal

Gisella - Moal lami deui, Dajjal

Waktos ayeuna caket ...
Maca deui
Gisella - Teu Aya waktos deui

Gisella - Teu Aya waktos deui

Ti Éropa Wétan kasangsaraan anjeun bakal sumping.
Maca deui
Gisella - Putra Abdi Disebat Gelo

Gisella - Putra Abdi Disebat Gelo

Kaleresan kedah disambat.
Maca deui
Gisella - Naha Anjeun Henteu Percanten?

Gisella - Naha Anjeun Henteu Percanten?

Yesus terang kumaha tuangeun nyalira.
Maca deui
Gisella - Doakeun Abdi Anu Disucikeun

Gisella - Doakeun Abdi Anu Disucikeun

... neneda supados aranjeunna ngarobah haté.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, badai

Gisella - Moal lami deui, badai

Henteu aya anu sapertos kitu sateuacanna.
Maca deui
Gisella - Agama Anyar Bakal Dilarapkeun

Gisella - Agama Anyar Bakal Dilarapkeun

Moal lami deui agama Kristen moal aya anu ngaku deui.
Maca deui
Gisella - Go and Preach!

Gisella - Go and Preach!

Janten rasul sajati.
Maca deui
Gisella - Anjeun Bakal Dilucuti Sadayana

Gisella - Anjeun Bakal Dilucuti Sadayana

Tapi anjeun bakal gaduh kabagjaan di Gusti nyalira.
Maca deui
Gisella - Paskah Khusus

Gisella - Paskah Khusus

Tanda-tanda anu bakal datang bakal katingali ku seueur jalma.
Maca deui
Gisella - Percayakeun ka Sadayana

Gisella - Percayakeun ka Sadayana

Entong ngantep kajahatan pikeun méga pikiran anjeun.
Maca deui
Gisella - Sangkakala parantos Sora

Gisella - Sangkakala parantos Sora

Ngan hiji tetep: Kaadilan
Maca deui
Gisella - Badai Kana Anjeun

Gisella - Badai Kana Anjeun

Waktos anu diramal parantos sumping.
Maca deui
Gisella - Ati-ati Ngeunaan Vaksin

Gisella - Ati-ati Ngeunaan Vaksin

Henteu janten masalah upami anjeun dipoyok.
Maca deui
Gisella - Sadayana Disiapkeun

Gisella - Sadayana Disiapkeun

Bumi sakumaha anjeun terang éta moal aya deui.
Maca deui
Gisella - Waktos Welas Asih parantos Ditutup

Gisella - Waktos Welas Asih parantos Ditutup

Flare surya bakal mangaruhan téknologi.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Kaadilan Gusti…

Gisella - Moal lami deui, Kaadilan Gusti…

Saleresna aya sakedik waktos deui.
Maca deui
Gisella - Diktator Telah Muncul

Gisella - Diktator Telah Muncul

Jahat parantos liren nyumput nyalira.
Maca deui
Gisella - Palsu langkung Goréng tibatan Panyakit

Gisella - Palsu langkung Goréng tibatan Panyakit

Moal lami deui, Dajjal bakal muncul.
Maca deui
Gisella - Jaman Anyar, Bumi Anyar

Gisella - Jaman Anyar, Bumi Anyar

Entong sieun nanaon.
Maca deui
Gisella - Gelap Badé Turun

Gisella - Gelap Badé Turun

Ngarobih ayeuna. Dajjal bakal nembongan.
Maca deui
Gisella - Prajurit Cahaya Abdi

Gisella - Prajurit Cahaya Abdi

Kami nyiapkeun anjeun pikeun Perhatosan.
Maca deui
Gisella - Acara Dramatis sareng Tanda Grandiose Datang

Gisella - Acara Dramatis sareng Tanda Grandiose Datang

Éta bakal sesah ragu asal-usulna.
Maca deui
Gisella - Perhatosan Bakal Ngalaan Sadayana

Gisella - Perhatosan Bakal Ngalaan Sadayana

Entong bohong ... sok saksian.
Maca deui
Gisella - Garéja Bakal Hirup Karepna

Gisella - Garéja Bakal Hirup Karepna

Badai anu sengit bakal ngoyagkeun dunya.
Maca deui
Gisella - Kitu Jaman

Gisella - Kitu Jaman

Panangan Gusti moal tiasa ditahan deui.
Maca deui
Gisella - The Times Prediksi ti Fatima Salajengna Tiba

Gisella - The Times Prediksi ti Fatima Salajengna Tiba

Maca Apocalypse sareng di jerona anjeun bakal mendakan kaleresan kanggo waktos-waktos ieu.
Maca deui
Gisella - Mutuskeun

Gisella - Mutuskeun

Pencahayaan caket ...
Maca deui
Gisella - Siga Pengemis Goréng

Gisella - Siga Pengemis Goréng

... Abdi ngantosan cinta anjeun.
Maca deui
Gisella - Jesus, Your Food and Warmth

Gisella - Jesus, Your Food and Warmth

Terangkeun seuneu iman.
Maca deui
Gisella - Ieu Waktos Paniaya

Gisella - Ieu Waktos Paniaya

Doakeun, supados anjeun tiasa terang srigala dina pakean domba.
Maca deui
Gisella - Jalan Dajjal dibuka

Gisella - Jalan Dajjal dibuka

... tapi seuneu Roh Suci datang.
Maca deui
Gisella - Kumpulkeun Seueur Jiwa Kamungkinan

Gisella - Kumpulkeun Seueur Jiwa Kamungkinan

Wartoskeun ka dulur-dulurna anjeun ngan ukur ngalakukeun kahoyong Kuring.
Maca deui
Gisella - Vatikan Badé Ngoyagkeun

Gisella - Vatikan Badé Ngoyagkeun

Kuring ngandelkeun do'a anjeun pikeun mitigasi naon anu bakal datang.
Maca deui
Gisella - Panyakit Bakal Goréng

Gisella - Panyakit Bakal Goréng

Anjeun gaduh hiji ubar: doa sareng kapercayaan
Maca deui
Gisella - Ayeuna Perhatosan caket

Gisella - Ayeuna Perhatosan caket

Kuring bakal balik deui kalayan kakuatan kuring, ku cinta kuring sareng kaagungan kuring.
Maca deui
Gisella - Ogé Waktos berkah

Gisella - Ogé Waktos berkah

... kanggo domba alit tetep kuat.
Maca deui
Gisella - Anjeun Kudu Ngabutuh Deui

Gisella - Anjeun Kudu Ngabutuh Deui

Kalaparan moal lami deui sumping.
Maca deui
Gisella - Peringatan pikeun Para Angon

Gisella - Peringatan pikeun Para Angon

Kumpulkeun domba, pajarkeun kasucian.
Maca deui
Gisella - Ngarobih: Waktos parantos Kalangkung

Gisella - Ngarobih: Waktos parantos Kalangkung

.... bakal aya suksesi acara
Maca deui
Gisella - Roh Suci Ayeuna Bakal Niup Kuat

Gisella - Roh Suci Ayeuna Bakal Niup Kuat

Abdi ngarepkeun deui Putra abdi.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Agama Hiji Dunya

Gisella - Moal lami deui, Agama Hiji Dunya

Sieun nanaon upami anjeun sareng Kristus.
Maca deui
Gisella - The Cry of Birth Pangs

Gisella - The Cry of Birth Pangs

Putra Abdi bakal lahir di satengahing kasusah.
Maca deui
Gisella - Janten Sapertos Nuh

Gisella - Janten Sapertos Nuh

Sadayana nganggap anjeunna gélo, tapi anjeunna ngagaduhan Iman.
Maca deui
Gisella - Angin Perang

Gisella - Angin Perang

Teu gaduh paduli siga anu tiiseun.
Maca deui
Gisella - Ayeuna Waktos Pertempuran

Gisella - Ayeuna Waktos Pertempuran

Puasa sareng Rosario.
Maca deui
Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngupingkeun Indung?

Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngupingkeun Indung?

Tanda na parantos sumping sareng anjeun masih henteu percanten.
Maca deui
Gisella - Nyamar palsu

Gisella - Nyamar palsu

Aranjeunna bakal nyobian nyarios yén éta dilakukeun pikeun kahadéan anjeun.
Maca deui
Gisella - Gempa Bumi di Vatikan

Gisella - Gempa Bumi di Vatikan

Murtad.
Maca deui
Gisella - Waktosna parantos réngsé

Gisella - Waktosna parantos réngsé

Ngarobih.
Maca deui
Gisella Cardia - Sakeudeung Kuring bakal Campur

Gisella Cardia - Sakeudeung Kuring bakal Campur

Guntur Ageung Badé sumping.
Maca deui
Gisella - Sadayana Bakal Kajadian

Gisella - Sadayana Bakal Kajadian

Anjeun kedah teguh iman pikeun salamet.
Maca deui
Gisella - Buka Ati Anjeun

Gisella - Buka Ati Anjeun

Upami teu kitu anjeun moal ningali gerbang Surga badé dibuka.
Maca deui
Gisella - The Iblis Unleashed

Gisella - The Iblis Unleashed

Janten siap iraha waé pikeun Penerangan.
Maca deui
Gisella - Hiji-hijina Jalan

Gisella - Hiji-hijina Jalan

Entong kasieun asih Gusti.
Maca deui
Gisella - Naon Anu Anjeun Ngarepkeun?

Gisella - Naon Anu Anjeun Ngarepkeun?

... saatos sadaya dosa dilakukeun?
Maca deui
Gisella - Doakeun kanggo Cina

Gisella - Doakeun kanggo Cina

Ti dinya, panyakit énggal bakal sumping.
Maca deui
Gisella - Waktosna parantos réngsé!

Gisella - Waktosna parantos réngsé!

Moal lami deui anjeun bakal ningali parobihan dunya.
Maca deui
Gisella Cardia - Kaadilan Gusti Badé Nyerang

Gisella Cardia - Kaadilan Gusti Badé Nyerang

Kuring naroskeun ka anjeun sakali deui dina luh: neneda, neneda, neneda pisan
Maca deui
Gisella Cardia - Pertempuran Antara Alus sareng Jahat Laksanakeun

Gisella Cardia - Pertempuran Antara Alus sareng Jahat Laksanakeun

Doakeun, doakeun, doakeun Garéja
Maca deui
Gisella Cardia - Garéja Bakal Bangkit Tina Paéh sareng Berkembang

Gisella Cardia - Garéja Bakal Bangkit Tina Paéh sareng Berkembang

Kabagjaan bakal kakuasaan di bumi.
Maca deui
Gisella Cardia - Ayeuna Waktosna Saéstuna Pondok

Gisella Cardia - Ayeuna Waktosna Saéstuna Pondok

Seueur anu henteu sadar kumaha sadayana ragrag.
Maca deui
Gisella Cardia - Sadayana Badé Murag

Gisella Cardia - Sadayana Badé Murag

Punten, murangkalih, teu aya waktos deui, ngarobih.
Maca deui
Gisella Cardia - Peringatan Anu Henteu lami deui sumping

Gisella Cardia - Peringatan Anu Henteu lami deui sumping

Nyiapkeun diri pikeun acara penting ieu
Maca deui
Gisella Cardia - Karajaan Allah caket pisan

Gisella Cardia - Karajaan Allah caket pisan

Moal lami deui waktos ieu sieun, tina ketidakadilan sareng kareueus moal aya deui.
Maca deui
Gisella Cardia - Sadayana Nuju Kana Ruksakna Diri

Gisella Cardia - Sadayana Nuju Kana Ruksakna Diri

Seueur anu ngajual jiwa-jiwa ka Iblis.
Maca deui
Gisella Cardia - Entong Jauh ti Gusti

Gisella Cardia - Entong Jauh ti Gusti

Sadayana ayeuna bakal gumantung kana pilihan anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Seueur Nurani Anu Bakal Dioyagkeun

Gisella Cardia - Seueur Nurani Anu Bakal Dioyagkeun

Ulah ngantosan dugi teras - nyiapkeun diri anjeun ...
Maca deui
Gisella Cardia - Aranjeunna Badé Nyabut Pangurbanan Ékaristi tina Jisim

Gisella Cardia - Aranjeunna Badé Nyabut Pangurbanan Ékaristi tina Jisim

Nalika Gereja-gereja dunya ngahiji sareng kakuatan dunya, maka bakal aya anu nyiksa ...
Maca deui
Gisella Cardia - Dipilih pikeun Jaman Ieu

Gisella Cardia - Dipilih pikeun Jaman Ieu

Moal lami deui, keguguhan hébat dina Garéja ...
Maca deui
Gisella Cardia - Perang caket pisan

Gisella Cardia - Perang caket pisan

Tapi henteu sieun, kuring di dieu pikeun nangtayungan anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Anjeun Henteu siap

Gisella Cardia - Anjeun Henteu siap

Ulah miceunan waktos deui.
Maca deui
Gisella Cardia - Moal lami deui Barudak Anu Satia abdi bakal dieusi Roh Suci

Gisella Cardia - Moal lami deui Barudak Anu Satia abdi bakal dieusi Roh Suci

Ayeuna langit sareng bumi ngahiji
Maca deui
Gisella Cardia - Rosario Badé Nyayogikeun Perlindungan

Gisella Cardia - Rosario Badé Nyayogikeun Perlindungan

Salawasna dina kersa Gusti.
Maca deui
Gisella Cardia - Naon Anu Bakal Datang Bakal Langkung Goréng

Gisella Cardia - Naon Anu Bakal Datang Bakal Langkung Goréng

Kuring parantos nyiapkeun anjeun pisan pikeun waktos ieu.
Maca deui
Gisella Cardia - Kali Terburuk pikeun Kamanusaan

Gisella Cardia - Kali Terburuk pikeun Kamanusaan

Abdi bakal ngajagi anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Aranjeunna Hoyong Misahkeun Anjeun

Gisella Cardia - Aranjeunna Hoyong Misahkeun Anjeun

Yesus enggal bakal ngabebaskeun anjeun tina diktator ieu.
Maca deui
Gisella Cardia - Palang Moal lami deui Cahaya Langit

Gisella Cardia - Palang Moal lami deui Cahaya Langit

Kolasna bakal pas nyalira langit ...
Maca deui
Gisella Cardia - Tong hilap kaadilan na

Gisella Cardia - Tong hilap kaadilan na

Doa universal anu ngalangkungan langkung seueur agama henteu mungkin, sabab ku cara ieu Kristen - hiji-hijina kabeneran - bakal dileungitkeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Tingali Kumaha Aranjeunna Ngarawat Kuring

Gisella Cardia - Tingali Kumaha Aranjeunna Ngarawat Kuring

Ti usum gugur teras, virus sanésna bakal muncul.
Maca deui
Gisella Cardia - Dinten Garéja Hirup Karepna

Gisella Cardia - Dinten Garéja Hirup Karepna

Sésan abdi sakedik bakal dianiaya
Maca deui
Gisella Cardia - Ayeuna Éta Penting

Gisella Cardia - Ayeuna Éta Penting

Naha anjeun teu ngartos yén jaman ieu parantos disimpulkeun?
Maca deui
Gisella Cardia - Yesus sumping

Gisella Cardia - Yesus sumping

Anjeun tiasa ningali héran kana kahirupan anyar.
Maca deui
Gisella Cardia - Angin Perang

Gisella Cardia - Angin Perang

Ngagorowok nami Yesus!
Maca deui
Gisella Cardia - Entong Pasip

Gisella Cardia - Entong Pasip

Kuring bakal salawasna ku anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Mimiti Apocalypse!

Gisella Cardia - Mimiti Apocalypse!

Dajjal anu bakal enggal ningalikeun dirina.
Maca deui
Gisella Cardia - Neneda pikeun Amérika

Gisella Cardia - Neneda pikeun Amérika

Sadayana bakal tumiba.
Maca deui
Gisella Cardia - Moal lami deui, Moal lami deui

Gisella Cardia - Moal lami deui, Moal lami deui

Panerangan datang ...
Maca deui
Gisella Cardia - Euweuh Bakal Sarua

Gisella Cardia - Euweuh Bakal Sarua

Awas nyaéta ngagambar ngadeukeutan.
Maca deui
Gisella Cardia - Revolusi parantos Siap

Gisella Cardia - Revolusi parantos Siap

Nyiapkeun imah anjeun sapertos garéja leutik.
Maca deui
Gisella Cardia - Pesenan Badé Deui

Gisella Cardia - Pesenan Badé Deui

Sabar lami deui.
Maca deui
Gisella Cardia - tiiseun Cukup Kusabab Sieun

Gisella Cardia - tiiseun Cukup Kusabab Sieun

Ulah percanten bohong sareng ilusi.
Maca deui
Gisella Cardia - Yesus Moal Ninggali Anjeun

Gisella Cardia - Yesus Moal Ninggali Anjeun

Anjeun anu parantos nyarioskeun anjeun ikhlas sareng pasti "Leres" bakal kakurangan nanaon.
Maca deui
Gisella Cardia - Anjeun Henteu Ngartos!

Gisella Cardia - Anjeun Henteu Ngartos!

Seueur henteu ogé ngahargaan ayana kuring.
Maca deui
Gisella Cardia - Lah, Perang parantos Mimitian

Gisella Cardia - Lah, Perang parantos Mimitian

Nengetan diktator sareng naon anu bakal dibutuhkeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Ati-ati!

Gisella Cardia - Ati-ati!

Iblis hoyong maréntahkeun kahirupan sareng pikiran anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Setan Yakin Anjeunna parantos éléh

Gisella Cardia - Setan Yakin Anjeunna parantos éléh

PANGERAN bakal masihan anjeun cinta dina haté sapertos anjeun, anak kuring, moal leungit.
Maca deui
Gisella Cardia - Surga Anyar sareng Bumi Anyar

Gisella Cardia - Surga Anyar sareng Bumi Anyar

Moal lami deui langit bakal dibuka sareng Putra Allah, Pangéran abdi, bakal sumping sareng ngadamel langit anyar sareng bumi énggal.
Maca deui
Gisella Cardia - Bola Api Bakal Turun

Gisella Cardia - Bola Api Bakal Turun

Moal lami deui Peringatan bakal aya ka anjeun, masihan anjeun pilihan pikeun bogoh ka Abdi atanapi Iblis.
Maca deui
Gisella Cardia - Éta Henteu tiasa dibolaykeun

Gisella Cardia - Éta Henteu tiasa dibolaykeun

Sadayana anu bakal dileungitkeun ku do’a anjeun, tapi teu tiasa dibatalkeun.
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.